Originally Posted by
Fidel Castro
Pa evo moj primjer... ja kupovoa kuke za kacenje bicikla, gumirane.
Pise da ima u radnji u Radanovice (iako na sajtu ne pise koliko komada). Ja odem jer mi je nausput, pitam tamo.. kazu nema toga. Ja rekoh pise na sajtu da ima bas u ovoj radnji... kaze nema, to je staro stanje.
Druga radnja u kojoj je bilo je u BD koja mi je bila manje-vise nausput ali opet devijacija sa puta + gubljenje vremena kroz BD nesnosne guzve. Ali ajde.. nema druge. Odem tamo, kazem radniku sto trazim i on mi pokaze dje su kuke. Ja gledam i ne vidim moje.. To je sve sto ima veli on. Nece ni da pogleda nego ja da trazim po barkodu koju kuku trazim. Jedva ga nagovorih da pogleda inventar na kompu i kaze on da je ostao jedan komad. Nadjem ja taj jedan komad a ono bez gume, ogreban, nagrdjen. Veli on "Tako je to uvijek kad jedan komad ostane".
Te tako ja obidjoh dvije radnje, izgubih i vrijeme i zivce a ne uzeh ono sto sam trebao i sto je pisalo da ima na sajtu u obije prodavnice. Onda sam ih napucio preko telefona i zvanicne zalbe pa su tek onda azurirali stanje i izvinjavali se zbog 'stvorenih problema'.
P.S. Sto se racuna tice... ja sam pretpostavljao da mogu da trazim ali su te kasirke toliko bezvoljne, toliko nadrkane a juce tolike guzve na istim tim kasama da nisam imao zivota da se cimam oko amortizera koji je placen ispod 2e. Neka su im proste... da im kakve slicne/bolje radnje, u Okov ni ulazio ne bih.