edreams.it daje jos bolje cijene, ne znam zasto.
Printable View
edreams.it daje jos bolje cijene, ne znam zasto.
Jeste, sajt je jedan od boljih...
Placa li se dodadno da jednu osobu voze na kolica do aviona i sa aviona ?
Zanima me vise za turkish airlines,ako zna iko da ne saljem sad email.
Ne bi trebalo, jer je to aerodromska usluga. Provjeri sa kompanijom i to najavi pri cekiranju ili kupovini karte
Koliko kosta najjeftinija karta do Pariza?Hitno mi treba
Montenegroairlines.com
jat.com
skyscanner.com
Ima li kakva ponuda za Pariz, na proljeće?
Treba mi pomoc, gledam karte za Hanover iz BG i pronasao sam na edreams da je najjeftinija ponuda od AirBerlin i cijena je 313.85e a ukoliko istu tu ponudu odradim na AirBerlin sajtu onda je cijena 237 eura. To je cijena za dvije osobe.
U pitanju je isti let (isti dan, isto vrijeme) ali sada mene interesuje da li mi neko moze definitivno reci, koja od ove dvije cijene je realna? I ukoliko bih rezervisao karte, gdje je bolje, na edrams ili direktno na sajt AB?
Tamo dje ti je jeftinije.
U redu je to ali mene konkretno interesuje da li je cijena koja je naznačena na sajtu AB konačna ili ću na aerodromu morati platiti još neke „sitnice„ što bi me na kraju dovelo do cijene koja je istaknuta na sajtu edreamsa.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kako je najjeftinije do Moskve, vazi li jos onaj popust MNA? Moze i preko BG...
Koja je najbolja konekcija za Kanarska ostrva?
preko Beča..
ima li za Pariz koja ponuda jeftinija od 150 EUR da se sad uzme, za nedje sredinu jula? Nebitno ima li presjedanja...
Ponovo akcija Turkish-a
http://ebm.e.turkishairlines.com/c/t...shairlines.com
doplata za Erdzan 40 eura, dakle 139 do Kipra :)
bilo je tipa 150 eura koliko se sjecam..dzabe uglavnom
Ko vozi? :)
i Wizz je pokrenuo liniju iz Bg-a do Pariza. Trebalo bi da se moze naci ispod 150e
I kod domacih avio prevoznika mozete dobiti povratnu kartu iz Podgorice za Beograd za 99e :) (samo se treba javiti oko mjesec dana ranije)
aj prosto pitanje: kako najjeftinije avionom do BG? :)
ahahahha ti me bas nagrdi nocas.. a sta znam,stalno putujem i samo su mi ti letovi u glavi pa su se zbrčkali.. mada ja sam ranije živjela u bgu,a sad kad idem iz cg ja idem ako nas je vise kolima, i to nas izađe 20e goriva po osobi ukupno..ili busem nocnim do bga i povratna karta je od 30-40e.. prespavam put i vrh..
.A i ko je clan discount kluba nema toliki popust, vec nekih 10-20 eura po karti :)[/QUOTE]
pa vidis ja kad se ulogujem u wizz meni je karta 50e.. mada nisam ulazila zadnjih ned,dana, a opet sumnjam da se sta izmjenilo,. svakako planiram da je kupim u martu,da idem u julu tamo i ne dam preko 50e :D
A toliko das na clanarinu. Mada isplati se uz prvih par letova.
do Bg nikako a da bude jeftino :)
sad ce u februaru akcije kod ovih nasih, znam da sam prosle godine letio do Frankfurta i nazad za 159 ojra!
članarina je 30e, a nas je prvi put išlo 4oro,tako da mi se stvarno isplatilo... i sad idemo opet u aprilu i posle toga planiram da kupim te karte za pariz,ici ce nas sig bar 4 oro,tako da se bas isplati.. a članarina ti traje god.dana..
poslije prve kupovine karte se to isplati lagano.
tačno. steta je, a čisto sumnjam da ce se skoron pojaviti kod nas..
bitno je da je vlada u pregovorima... godinama :p
a ima li iz BG preko wiz-a ili nekog drugog onih last minute opcija? Bih mozda da podjem do BG, pa na 3-4 dana dje me put nanese :mrgreen:
pa ima :) iz bga imas wizz da ja znam od tih low cost kompanija,ne znam ima li jos koja.. ali moras da ih bookiras bar mjesec dana ranije da bi ti bile jeftine :D
kako se učlanjuješ?[/QUOTE]
Uđes na wizz i stavi srpski jezik i sa strane tin piše kako da se učlaniš, bas je nesto jednostavno, ne sjecam se sad.. uglavnom moras imati 30e na računu.. ostavis lične podatke,pa zatim s kartice, ali u svakom sl.to ces uraditi za 3min..