Meni je oko 12, 14.5 kad radi endjin.
Printable View
Meni je oko 12, 14.5 kad radi endjin.
Posle vožnje se osjeća jak miris benzina na prednjem dijelu auta(ne kabina nego napolje i nebitno dal je voženo na benzin ili plin).Nema tragova da curi,ostavlja sam ga preko noći na beton i ni kapljice nema.Zagleda sam ispod haube,zavukova se pod auto al niđe ništa,sve suvo.Može li bit da na neko crijevo vraće gasove ili tako nešto?
Ni na auspuh ne bača benzin,da ne zaboravim.
Pa teshko da cesh da vidish benzin obzirom da brzo ispari...moguce da ti pushta nedje na neko crijevo, ili se osjeca izduv ako imash nedje rupicu...
A ostalo bi valjda masno makar.No možda si u pravu,na ovo toplotu manja količina brzo isparava a dovoljno mirisa ostavi.
Ma okle...jedino shto mosh je dok radi auto isprati sva crijeva koja vode gorivo pa vidji...pogledaj i oko dizni, ako su poshle o-gumice mozhe i tu da pushta...
Radi li Autoremont Osmanagic subotom, tj sjutra?
mislim da radi.
Dje je Fabia da ga pitam nesto oko kozmetike :) ?
Tu sam, izvoli...
koji puder koristis :P
Cujem malu zvonjavu ispod haube dok radi klima, cim se ugasi do zvonjava nestane....
Sta nije u redu, koliko popravka? :)
ima li ko da zna gdje bih mogao da nadjem polovnu vakuum pumpu za Audi 100 Avant 2.5 TDI 1992 godiste jer je u PG nigdje nema
Bolje da si mi rekao da ne radi.
E pa tih cigana. Povedoh auto kod njih jer mi trokira i ne vuce. I onaj sjede u njega, uhvati jedan krug pod punim gasom i kaze mi da mi to nije nista i da treba da se motor razradi. Kaze, treba da ga vozis u velike obrtaje i pokazuje mi 6000 obrtaja i ako ga vozis najvise po lokalu.
Kukuu, kakva neznalica, da se razradi auto staro 10 god sa predjenih 200 000 km.
I ja mislim da je to.
sto moze biti sto mi izadje crni dim iz auspuha kad malo vise dam gas, a promijenio sam ulje...!?
Bogata smjesa. Bosch pumpa...ili...MAF...
Koje auto? Koji motor?
ford focus.
MAF, pumpa, dizne, mozda ti turbina pusta ulje...
Trosi li ti ulje?
izvini, ali mozes mi pojasnit sto je maf? ne pusta ulje...
maf,senzor protoka vazduha kod nas poznatiji kao protokomer...
Kako znas da ti ne pusta ulje?
2e, ka svaki vw posao
pukla ti je cijev od turbine
Ja koristim ta sprej Tutle ali ne prskam direktno, imam 7-8 vlaznih maramica (koje su suve, tj. nemaju alkohola), prskam u njih i onda cistim a ujedno i zastitim plastiku.
za kozu imate u kips u zetu dobru stvar..kao krema je pakovanje...5-6 eura...bas bas dobra..ne znam proizvodjaca a muka mi do garaze sad ic :P
nije nista od poznatih..ali bas dobra..premaze se koza i ostavi 20ak minuta da upije to..sto ne upije mikrosiber krpom prebrisete i uzivate :)
MIKROSHIBER krpom ? ahahahahahahahaha
mislio sam ako baci malo crnog dima nije nishta strashno,mene auto stvarno ne dimi ali kazem da kod dizela malo crnog dima ako se upre naglo nije zbilja nishta opasno,mozda malo neka dizna ne rasprshi dobro naftu,mozda pvp malo vishe nafte poshlje na dizne,mozda filter vazduha je prljav...ima hiljadu qraca ali nije opasno:)
aahahahahha pa e trile!
;)
Frende, turbina ne pusta ulje ispod, nego UNUTRA, u motor, kroz intercooler..
kad smo kod dimljenenja primjetio sam da mi je auto poceo opet da malo visi dimi,pre sam ocistio dizne i to se smanjilo donekle mislim u granicama normale a sad opet malo vise,najvise se to vidi na primer kad dam gas drzim npr na 3000rpm tu ne dimi al i kad pocnem da turiram e onda nastaje oblak crnog dima...Sta moze da ne valja,opet dizne?