Zna se što su šaneri.
Ljudi koji KRADU?
garantujem da niko od ovih momaka koji ima original parfeme NE KRADE.
Nabavlja iz Srbije od drugih momaka koji uvoze na crno iz Madjarske od parfimerija itd…
Printable View
Da tacno, nisam mislila u tom smislu da kradu nego da prodaju na crno. Ali poenta stoji, to su original parfemi.
U CG saneri za parfeme ne postoje. Postoje ljudi koji preprodaju punjene i divlje parfeme.
Saneri slava im su izumrli jer ima toliko kopija da se ne isplati kod nas. Ima drugih trzista gdje idu ali ovdje su davno digli sidro…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vi hocete reci da se ne moze kupiti original parfem u CG van parfimerija ...
U Crnoj Gori stize iz Srbije, Srbijanci rade sa Madjarima i to vam je to. Po 20-30% su cijene manje u Srb nego u CG, kod ovih "sanera" da ih tako nazovemo, a to su 3-4 prodavca na kupujem/prodajem.
Dok su recimo nase parfimerije, ubitacneeeee!
Ne bih se slozila sa tom konstatacijom barem za ovaj parfem koji ja uzimam. Ako je kopija identicna je po svemu i nemam problem sa tim jer bas taj želim. I stalno dobijam komplimente za njega jer je uniseks ( sto nije razlog sto ga volim samo bonus). 90 e mu je cijena kod ovog lika
Ne bih Roju kupila kod nekoga van parfimerije, sve je to procjena sta iako nije i cijene.
Kakvih gluposti ovdje…
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5f12bab837.jpg
Kakva ljetnja nota… steta sto ga nema u parfemskom izdanju… [emoji58]
Dje mogu kupiti bocice za dekantovanje parfema ?
Bilo je u Jumbo na zabjelo, al samo ovih kad sam ja gledao. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...be4484b356.jpg
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Ja sam ovo dobio tako da me briga i 3 min da traje :)
Imam višak parfemskih kompleta ako kome treba
Sto imas, salji? :)
Poklonjena su parfemi. Greškom kupljeni za mene i više njih
koji parfem da kupim curi ??
Raznosi [emoji38]
https://i.postimg.cc/XqBbbDn7/IMG-20...-140856-01.jpg
Ljubitelji plišanih Gabbana, imam jednu za zamjenu, 200ml. Malo potrošen
USLUŽNO:
Rodjaka prodaje parfeme:
JPG Le male le parfum parfem 125 +kupka i Armaf 105ml+kupka+šampon+dezodorans
Može parfem odvojeno
Je li ko narucivao parfeme sa ove stranice
https://www.moc-mirisa.me/
Valjda vidis da su kopije.
Nazalost, 90% parfema po IG i FB su Turske kopije.
Samo sto su neki "fer prevaranti" pa makar stave cijene od 20-30e a neki su bas full bezobrazni pa stave malo jacu cijenu da ne bi 'na prvu loptu' moglo da se kaze. Iako se vidi da momak pojma nema ni o parfemima ni o cijenama istih.
Zaobidji.
Samo na osnovu cijena za Chanel i Tom Ford, mogu ti sa 99,99% sigurnosti reći da nijesu originalni parfemi.
O tome pricam.
Kao sto rekoh - lik ne zna sta je EDT, sta je EDP, koliko kosta koji parfem niti ista drugo.
Digao je cijene da ne bude isti kao svi ostali prevaranti koji prodaju "originalne testere" za 20-30e (Turske kopije od 10-ak eura) ali zato se zayebao jer je stavio parfeme od 150-200e za istu cijenu od 50-60e.
Identicna mu je cijena sa Tom Ford i za raspali Diesel.
Sve jasno kao dan.
Neko ga je nedavno prozvao i po onim FB grupama za prodaju gdje se dostina javila da je dobila fejk parfeme. Ali kod nas je to prakticno dozvoljeno, nece niko da se cima oko tih 'malih prevara'.
Zato ih i ima na hiljade po tim kancerogenim drustvenim mrezama gdje je skoro sve sto se reklamira ionako fejk i prevara.
Bleu de Chanel parfemi su ozloglašeni da skoro nikad nijesu na akciji, tako da ako dobiješ 10-15% nižu cijenu možeš da računaš da si odlično prošao.
Ovaj ih prodaje za 30% od maloprodajne cijene.
Kao što si gore pomenuo, ovo je neka kopija iz Turske ili Indije koju je nabavio za 10 eura pa sad prodaje kao na nekoj akciji za 50-60 eura.
Nedje sam prijavljivao ove profile po instagramu, ali ih ima tona.
Tacno ce nedje neko dobit alergiju ili sjebat organizam...
Znaci Delta mi ne gine.
Ima lj nekj sajt provjeren za narucivanje.
Nista mi onda to ne znaci. Moze li se porucivati online iz inostranstva?
Inostranstvo ti je uvijek skuplja opcija, ako uopste i dostavljaju za CG.
Ja sam nekoliko uzeo od marlon_parfums na IG. Ako si u PG, dostavi ti na kucnu adresu, za ostatak CG salje po kuriru.
Zadnja 2 sto sam uzeo su oba bila Amouage, oba po 100 ml koji kostaju preko 300 eura u Belodore, kod njega su bili oko 180-190.
Naravno, i kod njega imas parfeme koji su samo malo povoljniji nego u Barkod, Belodore i drugim prodavnicama, to je zato sto je te parfeme skoro nemoguce nabaviti sa nekim velikim popustima (Bleu de Chanel, Xerjoff Naxos i slicni).
Ako mislis na porucivanje parfema iz neke druge zemlje... savjetovao bih protiv toga. Kad ubacis faktor taksi (obavezne za parfeme, bez obzira sto su ispod 150e) i vrijeme cekanja, vrlo brzo ta opcija izgleda mnogo losija, u svakom smislu.
Svi prodavci sa IG-a dostavljaju na kucnu adresu.
Samo nisam shvatio dio "nista mi onda to ne znaci". Sto ti znaci, pa da znamo kako da ti pomognemo?
Ims na fejs grupa parfemski bazar ja sam licno porucivao od Duska Blagojević iz Srbije proveren je i ima kombinaciju da ti dostavi parfem 3 e dostava povoljniji je od ovih ovdje