Ljudi nisu svesni da se suđeni ljudi sretnu na kraju krajeva, jer njih Bog razdvoji na neko vreme kako bi prošli neke nesuđene ljubavi i tu shvatili kako voleti.
Printable View
Ljudi nisu svesni da se suđeni ljudi sretnu na kraju krajeva, jer njih Bog razdvoji na neko vreme kako bi prošli neke nesuđene ljubavi i tu shvatili kako voleti.
Sve su to klišei.
Kako ja njega volim,kako ja samo volim Dovlatova.
https://youtu.be/fQ0KzeBv0XA?feature=shared
Ne zamjerite što.
Igra se sa ironijom,sarkazmom,cinizmom ka dječak sa loptom.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
"Ne brini zbog situacije u svijetu. Moraš da budeš veoma srećan, veoma, veoma srećan. Samo putem sreće i talasa blaženstva moći ćeš da pomogneš svojoj zemlji i cijelom svijetu na automatski način.
Ne dozvoljavajući ničemu da zasijeni tvoju sreću, ostaćeš vječno nepobjediv."
“Sve što čujemo je mišljenje, a ne činjenica. Sve što vidimo je perspektiva, a ne istina.”
Marko Aurelije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
"Vi, zemaljska božanstva! Grešnici? Grijeh je tako nazivati čovjeka; to je neprestano vrijeđanje ljudske prirode. Podignite se, vi lavovi, otresite se varljive slike ovaca, vi ste besmrtne duše, slobodni duhovi, blaženi i vječni. Vi niste materija, ni tijelo, materija je vaš, a ne vi njen sluga."
Nije važno koliko sporo idete, sve dok se ne zaustavite.
Istinoljubiv čovjek smatra sramotom da njegove riječi budu veće od njegovih djela.
U potrazi za sobom susreo sam mnogo ludaka.
Znate kako počinje magija?
Kad zaista vidite, tj. razumijete drugo živo biće.
Postoji ipak nečistoća veća od svih drugih, i to je neznanje.
Teško je voljeti Crnu Goru. Baš teško.
A upravo su te najteže ljubavi najljepše.
Ne voliš je ZBOG no UPRKOS.
Nažalost, nismo osposobljeni da kontrolišemo naše umove, već da pažnju usmjeravamo na razne vidove stimulacije i zabave. Ovaj nedostatak kontrole uma i čula dozvoljava našoj energiji da curi napolje, gdje se rasipa i fragmentiše, uzrokujući fizičke i psihičke bolesti. Pravilna njega i upotreba uma je, dakle, esencijalna za naše blagostanje.
Kad su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla, veli, jesi.
Udaj se, veli, za mene.
A neno, zaebi me...
Kada gori čovek, ceo svet se greje,
Kad izgori čovek, tad pepeo sve je.
Pčelica kad nestane, nestane i meda...SVEGA.
Kad vam komšija digne zid - kupite projektor.
Ja sam prinuđen da volim Crnu Goru,jer druge države nit imam nit je pohodim.Jel mi teško-jes'.
Je li Crnoj Gori još teže da mene voli-jes.Dakle,prinuđeni da volimo jedno drugo.Otprilike ka Sonja Savić i Petar Božović u "Braća po materi"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
"Ja sam veseli ponor." Erolo
Mušterija, kupac ili neznalica?
Najteže slučajeve predstavljaju odrasli u srednjim ili poznijim godinama koji se jednostavno nisu snašli u svom životu i svijetu oko sebe, uprkos očiglednim kvalitetima, inteligenciji i kreativnom potencijalu.
Every minute someone leaves this world behind. Age has nothing to do with it.
We are all in "the line" without knowing it.
We never know how many people are before us.
We can not move to the back of the line.
We can not step out of the line.
We can not avoid the line.
So while we wait in line:
Make moments count.
Make priorities.
Make the time.
Make your gifts known.
Make a nobody feel like a somebody.
Make your voice heard.
Make the small things big.
Make someone smile.
Make the change.
Make love.
Make up.
Make peace.
Make sure to tell your people they are loved.
Make sure to have no regrets.
Make sure you are ready…
- Marianne Baum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0686ba2297.jpg
Women are like the Moon. Sometimes they're full, sometimes they're half, sometimes they're a slither.
Man are like the Sun. They rise ever morning, conquer the day, go down every night.
Hrabar ćuti i kad pati.
Slab kuka i kad uživa.
Imamo bezbroj novih ideja i rešenja za sve.
Zakopano sa ljudima koje ne vidimo.
Većina ljudi umišlja da su pametni, a život ih neprestano i svakodnevno demantuje.
Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima.
When somebody in your life is not right for you, God will continuously use them to hurt you until you become strong enough to let them go.
Avatar je samo maska iza koje se krije nečije zaključano srce.
"Naša tendencija da živimo u svijetu realnosti nas vodi ka zanemarivanju onoga što se dešava u svijetu osjeta.
U poređenju sa djecom, kod odraslih pojačani nivo mišićnog sistema favorizuje agresivnost. Često se agresivni nagon okreće prema unutrašnjosti protiv duhovnih osjećanja, kao mazohistička pojava, i dodatno slabi duhovnu funkciju bića. Danas, civilizovani čovjek je svakodnevnim aktivnostima suputan prejakom sviješću o stvarnosti, što ga sprečava da pobjegne i opusti se u Veliko Nepoznato, u svijet duha. Danas više nemamo vremena sanjati."
Pol Šilder
"Comfort is the worst addiction and cheap ticket to depression."
Bees don't waste their time explaining to flies why honey is better than shit.
Just remember that next time somebody's trying to talk you out of your dreams.