1.9jtd 85kw kolika je fabricka tolerancija potrosnje ulja?
Printable View
1.9jtd 85kw kolika je fabricka tolerancija potrosnje ulja?
ne smije da trosi ulje na fulu
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6827389_n.jpg
e mene stigla bebica doma,pada registracija jos za dva dana i brm brrrm, a ona prica o trapu samo neka ste zdravo sa tom pricom, alfa 147 prva zamjena alu trapa u 10 godina, obje strane gornje i donje viljuske sa svim kacenjima gumicama svim sve , 200 eura , prijatno dovidjenja mah mah
neka je sa srecom :D da je zdravo vozis
hvala hvala, vidjeces je u komsiluk srebrena rasirena na 17ice ;p i cuces je kad otvorim prozore, bose surround sa meleon zvucnia i bose woofer u gepek ;p
morash nedje svrnut u moje krajeve da je vidju :D
ps. da nije ona sto je bila kod Mija mozda :D
hehehe da znas da jeste kad sjednes unutra, instant ljubaf !!!!!!
......sminka :p
hehehe nijeeeeeeeeeee ;p fic fic fic fic
Reparirane viljushke or what ?Quote:
a ona prica o trapu samo neka ste zdravo sa tom pricom, alfa 147 prva zamjena alu trapa u 10 godina, obje strane gornje i donje viljuske sa svim kacenjima gumicama svim sve , 200 eura , prijatno dovidjenja mah mah
Neka je sa srecom !!
nofe mico u prodavnicu, ti znas mene nista reparirano popravljano i tursko kod mene ne prolazi ;p niti ce mi gledat auta
Bok frende.
Cujem da si kupio Alfu.
Neka je sa srecom.
Sad je sredi do zadnjeg sarafa pa je prodaj za 20 eura.
Cao.
ne ipak ispod 50 ne dam , ni centa ;p al ce bit sredjena vec je na picanjenje, pola zavrseno ostale viljuske punjenje klime i malo mapiranja, jedna grana koja je kupljenja bez dva kat-a i zviju brm brm
p.s. fabija dobices pocasnu voznju jer je auto apoteka inside .......... isto ka bimma samo ljepse
eee jel ima neko u pg da mi odradi ovo sa retrovizorima...neka folija i sl...ali ove boje...
Attachment 60266
naruci to sa neta ne sprdaj se sa folimama, jel tvoja jtd, jutros bila prije 8 na semafore kod stare vlade?
a ko ce trazit to.... :) foliju stavis...skines :) a kad oblijepe citava kola...sto ne i retrovizore samo...ne moze to lose ispanut, naravno ako imaju ovu mat hrom boju :)
a moja jeste jtdm, ali jutros se nije mrdala sa parkinga prije 12... :D ima jos jedna, neki je covjek vozi...ali na 16" felne, i 8v :) mora da si tu vidio
to je onda bila ta, neki duge kose, kako god mrzim vas obojicu, predivna su vam auta ;ppppp
p.s. mada uz ovu moju mozda i stigne jedna ako nadjem crvena dizel doma ;p
fala fala :) no ti baci koju sliku te tvoje ...da vidimo o cemu se radi... ja ne vidjeh...ili sam propustio...al daj mamlo vise podataka...koji motor...koje godiste
brzo kad je regam u srijedu dok zavrse porez na prevod, pa se opere, uglavnom 2001 2.0ts , na 17ice , srebrena metalik lusso paket, crna koza unutrasnjost , bose surround, fullirana tako reci , izbacen selespeed ubacen manuelac, sprema se grana bez dva katalizatora, malo mapirana, i takoooooo ;p
opa....extra...motor super...
ali pazi jojo trapove....156/147 naprijed su identcne koliko znam...
neka te sluzi kako treba i da uzivas svaki kilometar....i stavi fabiu na ignore ;)
upravo sam dao komentar za tu praznu pricu, prbva zamjena trapova za 10 godina ;p i to kostaju opet da kazem 4 viljuske alu sa svim gumicama novo u prodavnici 215 ojra imam popust na to
moja preporuka..iz iskustava su ti bolje viljuske reparirane, nego ove sto iamju da se kupe odje tipa birth...i sl...i jos su jeftinije...a dje ti nabavi to tako jeftino???
eeeeeeee sinko sinkoooooo ;p , bolje i te nove no reparirane ja tako gledam , pa nek traju godinu ;p