a tu treba svashta racunat
Printable View
Najgore je sto voziš Golfa...
Kupih felge prije par mjeseci, cini mi se da mu dobro stoje :)
sto vi mislite ?
http://i53.tinypic.com/1425wrs.jpg
Jesu li od A6?
Jesu ..
Te felme mi nisu nesto, cak ni na ejsiks.
Ali frende, jebes ukus, nek su sa srećom i uživaj.
Tako je, ali boli me k, bolje no one fabrichke :D
Samo mu napravi bolju garazu ;p
ja sam sa 2.0tdi goljf 5 prelazio 850 km , e ne znam kolko je to potrosnje sad po 100 km predjenih,
Jos kad bi reka koliko si goriva potrosio :D
nemam pojma ja ne znam nikad na svoje auto ni kolki mi rezervar , sto cu ne zanima me , trpaj vozi kad zapisti stani toci
60 litara do cepa.
kombinovano sve, sad ne znam ako 60 litri staje to je bogami 7 neog prosjeka ne ? zadovoljavajuce s obzirom da snage ima, al je ****** neopjevano ...............
Da, to je prosjek 7.
Moja cura vozi oko 900 sa 57-60 litara, 85% otvoreni i lagana voznja.
Snage ima, ali od 2000 do 2700. Tu je ona cupajuca zona, od lera do 1800 je mrtva svinja, od 3500 do blokade je takodje mrtva svinja.
Realno imas neki raspon od 1200-1300 rpm, ovo drugo je voda.
da, znci truba kroz , ja sam radio remap kedija 1.9tdi , i ne moze mu nijedna 2.0tdi primaci, kolko joj hvali elasticnosti
Zna li ko sto znaci GAS DI SCARICO....u pitanju je golf 5 2.0TDI..2004
bratu jutros iskocilo tu upozorenje...komp je na italijanskom, ne moze se promijenit na engleski da ja znam...a po ovim italijanskim forumima to sto ja razumijem moze biti dosta toga...tipa kvalitet goriva...i sl...
jel zna ko sto vise o ovome?
http://www.vwgolfcommunity.com/vbull...Golf-V-2.0-TDI
uh to je onaj penalski warning na golfa i seata i slicno, kad ima vode nedje kroz gorivo, pa izbaci upozorenje za izduvne gasove, neka vozi smao ugasice se, il na sledece punjenje ima ona zuta slicica, ka neki lonac sa tackicama ?
EGR ventil, 99%.
mogu li ga ja kako sredit??? ili da ga vodimo nedje? ako je EGR
vozi , cekaj sledece punjenje maknuce se to ,vidjeces, ako ima tu zutu lamicu retardiranu ;p a ti ga moz sredit lako, dovedi ga podno moje kuce u moracu ga gurni, i zavrseno za sekund , ucini svijet boljim
p.s. il zajebavaj druga kako tripuje jer se vw ne kvari
Sad ne vuce kao prije, a snaga ce da mu pada sve vise i vise tako da valja sredit to.
Skines komplet usisnu, sprejas je unutra sa choke cleaner, takodje i EGR ventil...i onda ga disablujes i sve ce biti fine...
Probaj da drzis gas na 4000 i rukom da zatvoris EGR 2 sec pa otvori (gas ostaje na 4000) pa zatvori i tako 5-6 puta...ali idi negdje van grada jer ti mogu zvat panduriju zbog zagadjenja (jer ce da dimi ko aluminijski).
I bet tvoj brat ga vozi ko baba...