Jebes emulatore.
Bolt through O2 je nebo.
Printable View
Jebes emulatore.
Bolt through O2 je nebo.
koje sijalice idu u kratka svijetla fabiji 2000.godiste??
h7?
ljudi, doslo je konacno vrijeme da se kupi neko auto tako da mi sad treba po koji savjet od vas. ono sto meni treba je neko ajde tako da kazem porodicno auto - jer beba stize za 2 mjeseca tako da veliku ulogu igra i zapremina gepeka. neki dizelas , star 5-6 godina... maximalno bi mogao da se protegnem do 9.000 eura. nijesu mi bitne brzine i ubzanja, startnost , koza, biksenoni...i ne bih karavan. potrosnja i troskovi odrzavanja , ukoliko se to moze reci sa nekom sigurnoscu, bi dobro doslo da napisete ako znate.
lozio sam se na a4 ali vise nemam tih 2.500-3 hiljade vise za koje sma mogao da uzmem taj auto.
hvala svima.
sto znam.. ja bi recimo uzeo neku lagunu.ne trosi puno, servis nije skup, udobna je dosta..to bi ti bio neki moj predlog ;)
pa Scenic,mégane
ovaj avensis je autina mada i mazda 6. ima li neki plac koji , recimo, drzi japance ili na kojem placu ih ima najvise?
hm..za to bi ti najpametnije bilo da izvodvojis 1 slobodan dan i da podjes do ct. tamo ces naci nesto po ukusu...imas placeva i u pg na stari (da ja znam).oni na ulaz u pg iz pravca nk nemaju nista.cak ne znam ni rade li ..imas 2/3 placa u nk koja imaju nesto kola novije dobi bas kao sto trazis.. ;) i obavezno prije no sto kupis auto povezi ga na dijagnostiku da tacno znas sta mu fali i koliko se treba ulagat u njega.. ;)
to svakako. pogledacu za ovaj vikend-dako naletim na nesto da valja. hvala.
juce sipano gorivo na luk oil ,danas kad se vozi furnjavi bijeli dim masakrira ne vidi se ulica, mercedes c200cdi , onaj predzadnji c.sto je muka, voda u gorivo ?
Kako vuce? Mozda je puka turbina.
vuce ok sasvim, mozel bit da brka malo, jer je prije neki dan ciknulo biloneko crijevo od vazduha ?
mogu li se kako uglavit H1 sjelice umjesto H3 :D ???
Šteti li motoru promjena gradacije, recimo predješ sa 5-40 na 0-30 ili ista gradacija a drugi proizvođač?
5W40 za svaku CG zimu sasvim ok...
To zima/ljeto je glupost.
Bitno je da se gleda centrostroke i nivo lubrifikacije.
U 3cu kada se shalta iz 2 i 4te ponekad zashteka nece menjac da ode do kraja nego stane izmedju lera i kad je fino ushaltan. Vodio sam kod majstora rekao je da je to samo neko "hrknuo" jako i da ga je razvalio (malo ga je podesavao i sada je bolje, ali opet koci ponekad).. A to mi se pocelo desavati od kada sam oprao motor(sumnjam da mu sta moze biti od toga), ovaj majstor mi danas kaze mozda ti je taj sto ti je prao auto vozio pa ga sjebao. . Ali vodio sam par puta tu auto ne bih rekao da ga je taj momak vozio. Nego oduzih sa bzv_nom pricom, ima li ko da umije da nasteluje to fino da bude kao prije, kada je menjac besprekorno radio.
mislim da ti ne moze bit zbog pranja motora bez ako ti mjenjac nije prao iznutra :)
Ili ti se cini da je od tada ili ti ga je stvarno taj majstor vozio