"Sofijin svet"- Justejn Gorder
i to 3. put :)
Printable View
"Sofijin svet"- Justejn Gorder
i to 3. put :)
Frojd. Uvod u psihoanalizu (+ na italijanski!).
:hammer:
The Kite Runner - Khaled Hosseini
Prica o odrastanju dva djecaka, pripadnika razlicitih socijalnih slojeva, u Avganistanu prije ruske okupacije. Nevjerovatna i nezaboravna pricha.
PARALELNI SVET-B.D. Benedikt .Ovo citam trenutno,sjutra pocinjem "pricao o karmi" od istog pisca.
vec neko vrijeme po ko_zna_kojii put ischitavam cijeli opus milorada pavica... obozavam tog covjeka!!!
ja poslednjih mjesec dana batalih knjige jedino sto stignem da procitam su blogovi forumi i naravno umrlice u pobjedu
Ja trenutno citam Nik Hornbi-Stadionska groznica
cetvrta knjiga iz g.r.r. martinovog serijala pjesma leda i vatre, Gozba za vrane :hardrock: :respect: :bravo:
Mislim da u bih u ovom trenutku mogao da kazem ono sto mnogi ne mogu.
Ovo su jednostavno najbolje knjige sto sam ikada citao.
Viktor Peljevin - Generacija P
Andjeli&Demoni od Brauna
Tajni svet snova jedne kupoholicarke - Sofi Kinsela
plach :lolblue:
osnove patologije--robbins :hammer:
Sartr - Djavo i gospod Bog (komad)
E ja ne citam nista! :D
Idem sad doma da posaljem mozak malo u offside. Ocu da slusam narodnjake, mjerkam narod oko sebe u lokale, i ogovaram u sve sesnaes! :mrgreen:
"Pricam ti pricu" napisao je moj deda, jos nije izdata, a ja imam tu privilegiju da je prva procitam :)
Grijesis. Nije toliko zanimljivo kao sto oni hoce da mi mislimo. I pazi da uspijes mozak da vratis iz ofsajda :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Interpol
Orson Scott Card - Seventh Son
Ne strai, kljuc je u tome da pravilno doziras. Naravno da ti nema povratka ako prekoracis granicu :DQuote:
Originally Posted by dylan|stark
Poslije ispitnog roka, nema nista bolje od malo starog, dobrog, podgoricarenja da se coek opusti... :mrgreen:
No da ne skrecemo s teme previse, nisam moga da odolim:
Andrej NIKOLAIDIS - "Oni!"
Svaki put kad ga citam mi cini se kao sve veci i veci roman...
Odavno sam presta` da chitam :)
/me now chita : knjigu - pushkin :D
Vil Devenport - Slikar
tek sam pocela,mada dosta podsjeca na Devichanski plavo - Trejsi Shevalije
oldies - respect!!
Po ne znam koji put Tvrdjava - Mesha Selimovic
Procitao sam najprodavaniju knjigu svih vremena - Guinness World Records 2006, iako nema 10% svjetskih rekorda u ovoj verziji (u ovogodisnjoj verziji ima samo 1600 dodatih novih rekorda + par hiljada starih, ali ko bi mogao staviti sve rekorde u jenoj knjizi), moram vam priznat da mi nije bilo zao adt 25 eura za to zadovoljstvo. Vujakljija medju enciklopedijama :)
"Sin" Andrej Nikolaidis
nova njegova knjiga. najmracnije nesto sto sam u zivotu procitala. za one koji se plase istine, i koji imaju los zeludac, ne preporucujem!
ovo je nakon "Oni" sigurno njegova najgenijalnija knjiga.
Daglas Adams - Losos sumnje
Meni valaH "Oni" nisu neshto genijalni, vishe volim Mimesis.Quote:
Originally Posted by GAGA
Nego, ja na CT nabasah na Jergovica - Mama Leone, neko srbijansko izdanje - Bosanski trche pochasni krug (haha :-)) za svega pet ojra, pa se bachih na chitanje u neradnim pauzama.