Ja izuzetno simpatisem mornar, ali brate zamisli komentar od juce, casna braca pavicevic...
hahha sto se cini u CG
Printable View
Ja izuzetno simpatisem mornar, ali brate zamisli komentar od juce, casna braca pavicevic...
hahha sto se cini u CG
Nije mene Bacovic takav utisak ostavio, vise mi lici na neradnika nego na smotanova, standarno prijeke naravi. Imam visoko misljenje o Jelenicu. Sjecam se kad je jos za Mornar na jednu utakmicu protiv Lovcena sutira trojke ili 9 od 10 ili 10 od 11, tako nesto, tada me kupio za vazda, s tim sto ga ovi i ne umiju koristit na pravi nacin. Ponasaju se prema njemu ka da je Steve Novak, tj. ka da ce mu svaki dribling poc' u propast pa ga samo coskare za sut. O Aleksi odbijam da pisem iz zalosti prema ranijim zivcima koje mi je pokida :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tuzno li je gledat ovaj partizan i njihove centre, oni nisu normalni glavu dajem..
I opet cemo ih tesko dobit, cedevitu nema sanse
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Smanjite momci malo. :D
Poznavaoci kosarke rekose da CZ pusta Partizan lagano..
Ahh kakva partija Milka Bjelice :)
Novica radio sto je htio pored njega.
Bez Antica I Feldina, uz nikakav ucinak Rocestija I Milka ovo je pobjeda klupe. Ogi, Jankela, Davidovac dobra igra.
gora ekipa od Partizana nije skorije igrala Aba ligu. kako imaju ovoliko pobjeda ni oni sami ne znaju. Budućnost će ih dobiti jedno 10 razlike
Sent from my iPhone using Tapatalk
Taman tako,ocekujem jedno 15+ na poluvremenu za Buducnost
1.Buducnost
2.Czv
3.Cedevita
4.Mornar
Da bi mornar izbacio Buducnost da slusamo onda analiticare. :)
Dobrić Partizanu uvali Enis.
I Luka gledao Zvezda - Partizan.
https://apis.mail.yahoo.com/ws/v3/ma...ils=true&pid=2
2.4 kvota na Buducnost?
Cedevita igra lose u zadnje vrijeme treba im zaustaviti Musu i Nikolsa i dobija se ovo lagano.
viđeh to, ja je odigrah na 2.50 jutros, za probati je vala. Cedevita igra sa puno oscijalicija tokom sezone. redovno prave tim koji treba (realno i može) da osvoji ABA ligu, ali uvijek nešto fali. da li je do trenera ili do hemije u ekipi - ko zna. Budućnost ih je već dobila u Zagrebu, a i u boljoj je formi
Evo pisu da ako Cedevita izgubi Zdovc dobija otkaz.
Pominje se i Dejo kao zelja za buduceg trenera.
Obavezno, ili tu ili Galata.
Za tacno sat ipo Czv je usamljena na vrhu. :)
Sipa se para u Cedevitu I nikad nista. Sa Dejom bi mogli nesto I napraviti.
Makedonski Vitamini treća četvrtina 5:28. Kakvo je to tek bacanje para.
Zavrsena prva cetvrtina
22:17
ostale jos 3 :)
Dva napada im isticu. 8 minuta imaju datu trojku i slobodno.
Previse igraca se ubaca u rotaciju. Nidje reda
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Dodje li kad preko 20 u ovu salu da prati cedevitu.