A dzabe mu sve fizikalije ovog svijeta kad ce vazda bit jedan obican junac koji ne vidi dalje od metar ispred sebe, pihh
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
A dzabe mu sve fizikalije ovog svijeta kad ce vazda bit jedan obican junac koji ne vidi dalje od metar ispred sebe, pihh
Ovo nije loše , djeluje kao da znamo što hoćemo.
Послато са SM-G355H
Kao po obicaju Mugase ko da nema
Je li moguce da je Beciraj ovako sebican????? 4 sanse promasi coek, pa koliko ti treba momaaakkk????
Inace igra potpuno ok po meni ako se uzme u obzir svaka okolnost.
OVaj Jovovic igra fino, jeste da mi je tesko da to prevalim preko usta ali i Vesovic odskace ....
nesto nisam impresioniran stojkovicem sta znam, vise sam ocekivao........
evo ga Jankovic ulazi, on moze da prodrma stvari
Do kad cu Mugosu morat da gledam?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Izasao je evo, usao je Jankovic.... nista bolje se nije snasao za sad.....
inace OVaj stoper Mijuskovic igra nocas za desetku !
Evo ga ulazi futsal igrac Klimenta.... aj da vidimo to cudo.....
Jovovic izasao, odigrao odlicno u oba pravca, veliki borac.
E Grgure majku ti u vr ***** *****, baksuze jedan mrtvi!!!! Ne izlazio ga iz toga studija nesreco jedna raspala!!!
Šteta za gol, ali ostalo potpuno ok. S obzirom da više nikad neće igrat' u ovom sastavu, ovo je prvi korak u pravom smjeru u smislu načina na koji repka treba da igra. Kad je čak I jedan ispodprosječni Tumba to ukapirao posle 2 pripremne, onda se može zamislit' kakvog smo mi balvana imali na klupi svo ovo vrijeme.
Steta.
Odlicna igra sa 3 timom protiv ekipe koja je nastupala sa prvim timom sa kojim ce na euro igrati......
Jovovic, Mijuskovic, Sofranac odlicni......
REzime. Svidja mi se sto Tumba konacno radi ono sto drugi nisu htjeli a to je da igra formaciju i taktiku na osnovu igraca sa kojim raspolaze. Jaka odbrana pa naprijed sta se uradi, formacija u skladu sa
mogucnostima igraca koje imamo. Makar ne igramo kao kod Brne formaciju i taktiku koja blage veze nema sa karakteristikama igraca.
Odlicno okupljanje repke da se vidi sa cime raspolazemo po dubini spiska i naravno koga vise ne treba ni zvati za repku.
Mislim da kada nam bude kompletan prvi tim, uz ovakvo razmisljanje Tumbe mozemo do ozbiljnog rezultata.
Sve na Cica mirise. I ne, ne mislim na rakiju.
E moj Poleksiću
Послато са SM-G355H
Ovaj Mugi mason? Zašto igra čoek?
Solidna igra ali realno nije ni Turska bila na nivou i tek ćemo ih viđet u septembar kakvi su zapravo.
Grdno se varate ako mislite da je ovo nas treci tim
Najmanje je Poleksić kriv.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Inače očajno suđenje noćas. Odnos u faulovima je bio 23-10. Dakle, nama su svirali svaki mrki pogled, a njih su pušrali da biju koliko oće. Mi bi smo ove turke ugazili na stadion podGoricom.
I konačno mi je drago da igraju igrači iz naše lige, kao i oni koji su se afirmisali u našoj ligi. Do prije godinu dana to nije uopšte bilo zamislivo.
I za kraj, puno hvala Kašćelanu za sve što je uradio za reprezentaciju. Nije bio bog zna što sa loptom, ali mu na voljni momenati i trčanje ne možemo ništa zamjerit
Ovaj Mugosa 100% ima neki predbracni ugovor da mora da pocne svaku i igra makar 60 min [emoji108]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poleksic
Stojkovic-Savic-Sofranac/Simic-Tomasevic
Jovovic-Bakic-Vukcevic-Kosovic
Jovetic-Beciraj
Za kval.
Kosović složi dvije fine akcije predkraj. Taj mali ima fudbal u mali prst, samo kad bi više trenirao bio bi zvijer
Dobro će ovo biti momci, vidi se da postoji trenerova ruka a i igrači su nam malo ozbiljniji. Kosović masu dobar i mora da igra, falili nam Baša, Savić, Vukčević povrijeđen, Vučinić, Jovetić. Imam dobar osjećaj za ovaj ciklus, a to je bitnije kad ja imam dobar osjećaj nego pobijedit sve pripremne utakmice. :lol:
Okle vam ovaj optimizam odjednom sto je ovo.Sacekajte barem prvu,evo odma prica kako cemo ugaziti svakoga kuci,kako je tumba mag