Trgovački lanci | poslovna politika i odnos prema kupcima
Tu mi je “najjaci” Okov, koji je za sajt dao stotine hiljada eura, navodno stanje skida iste sekunde (kad se proda u radnji)
Čim neko naruči, stiže nalog kuriskoj službi, itditd
X puta mi se desilo da za neki artikal pokazuje da ima na Stari ili u Bazar, da odem i naravno da nema…
Razumijem jednom, dva puta ali deset….
Inače da je sreće da svi sajtovi naprave kad je zaliha 1 ili 2 komada da ne prikazuje tak artikal [emoji38]
Quote:
Originally Posted by
montenegrina
Sportina se zatvara, kupim muzu farmerke, slucajno naidjem, medjutim iako nosi 33/34 Tom Tailor iz nekog razloga ove mu male, podjem da zamijenim, nema broja, reko ok, uzecu novac. Dolece menadzerka, ne moze novac. A ono bezobrazno. Reko moze naravno, mogu da biram, novac ili prozvod. Mrzilo me da se bakcem, bilo je vec 21h. Zao mi je bilo radnice jer sam i ja zauzela malo grublji stav kad me iznervirala ova menadzerka, a ta radnica je uvijek bila ljubazna. Poslije sam isla posebno njoj da se izvinim. Mada smo se razumjele :D Toliko sam robe tamo kupila i nikad problema dok se ne pojavi ovo zlo od menadzerke. Cak nije problem ni to sto je rekla nego nacin na koji je rekla. Mozda da je normalno rekla, posla bi i nasla nesto drugo i ok ali taj stav bezobrazluka mrzim.
Tako su učili radnike na početku, da ne vraćaju pare, a ako počneš da se pozivaš na zakone, prijetiš inspekcijom onda vrati pare, treba li napomenuti da je firma iz Slovenije…. (Isto sto i xyz, orsay, tally weijl, six…)