Izvini onda sa tapatalka sam pa ne vidim reputacije :-)
A rekoh peckas me dje kazes i tu cu biti dobar 13e :-)
Sorry
Ali setam i putujem sa porodicom i bez kupovine i ovo dodje penal bukvalno :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Printable View
Izvini onda sa tapatalka sam pa ne vidim reputacije :-)
A rekoh peckas me dje kazes i tu cu biti dobar 13e :-)
Sorry
Ali setam i putujem sa porodicom i bez kupovine i ovo dodje penal bukvalno :-)
Ne ne daleko od toga, slazem se sve sto si rekao
Svi sm oparasi kad neko drugi treba da plati, imam primjer od rodjenog brata pa mi je sve jasno
kad treba da uzmem 50 eura povrata - ne bi se ja zajebavao sa tim, ma bjezi (moj pobro), a onda uzima povrat cim predje tih 100maraka
Zamisljam familiju svi natrpani djeci gume u krilo, iz trebinja do granice, cekanje na obije, e kaze tata ocemo li kuci, a ne sine vracemo se u trebinje opet da cekamo da mijenjamo gume pa onda na rucak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kome treba mogu ja da pogledam u Castellanu imam popust tamo
Ja ovako zamišljam,familija svi natrpani,djeci gume u krilo,iz trebinja do granice,čekanje na obije,i ja kažem djeci idemo kući.A ne tata,ti ideš kući,mangupe,a ja se vraćam za Trebinje pa makar i busom i uzmem tih 50€ povrata PDV.U stvari,tata možda produžim iz Trebinja neđe za EU đe ću možda i sam sebi zaraditi džeparac a ne čekati oće li ti ostati ,kad popiješ dojč, da mi daš za burek .Pozdrav tataaaa!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Saljite na PM dimenzije, radim tamo, sredicemo popust za cdm clanove :)
Savu nemamo, moze da se naruci ali ceka se 10-15 dana...
http://www.tyrereviews.co.uk/Article...-Tyre-Test.htm
Ovogodisnji test all seasson guma.
Hankook su neka sredina, ja sam prosao nekih 1000km od kako sam ih montirao, nemam primjedbi za sad.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Krosklajmatplus zakon! Jedino malo bucnije.
Crossclimate nema greske ali ovaj put je morala neka jeftinija varijanta (u mom slucaju Hankook Kinergy 4S˛).
Jedna preporuka za Phenix gume na Konik, mislim da imaju najbolje cijene . Danas sam krenuo kod Banja da kupim zimske i brat mi veli ma kakvi zovi phenix prvo , ja okreni kad sava u dimenziji 205/55/16 kod njih 48e sa montazom i balansiranjem i svim , henkok su im oko 60e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja samo da ovima sto se kunu u crossclimate kazem da su prsli ka guzica. Dok je nova buci ka da jednog lezaja na auto nemam
Ne buci uopste a ako si je stavio novu, mozda ti se lezaj procuo.
Mozda je ti u lexus ne cujes
Meni su na auto sve 4 Michelin CrossClimate ništa se ne čuje. A ne vozim lexus...
Možda je mek na uvo :D
Ja sam presao 50000km i nisam imao takvih problema sa Crossclimate, tihe su i mnogo dobre gume. Sad vozim Hankook all season isto su tihe, nemam primjedbe.
Ali, posto ti ( @Dingospo ) vozis, koliko se sjecam TFSI, a pretpostavljam da nisi blag na gasu (ne vozis djabe takvu masinu), Crosslimate nisu sportske gume i nisu za takvu voznju, ali to ne znaci da ne mozes da ih vozis velikim brzinama samo ne vole ostre ulaske u krivine i nagla kretanja iz mjesta. Za normalnu voznju i vanredne situacije su odlicne, mene nisu iznevjerile niti neprijatno iznenadile ni jednom do zadnjeg kilometra za kilometrazu koju sam naveo.
Na konik.
ides bulevarom i prodjes kostas hotel - dodjes na kruzni (i ides pravo) i na sledece skretanje ides lijevo i samo pratis put ne skreces nidje./
+ ako znas dje je market bos na konik pa preko puta njega su.
https://www.google.ca/maps/place/Vul...89336?hl=en-GB
+ rep za odg, hvala. Ja ovo znam kao Ljuma :-D