Zna menjač da crkne usled većih udara fixnog zamajca.
PoY
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Zna menjač da crkne usled većih udara fixnog zamajca.
PoY
To je najbolje da uzmes nedje sa popustom jer su cijene bas napumpane :)
Ja sam uzeo LUKov set - pune cijene:
Set kvacila 160€
Plivajuci zamajac 350€
Druk lezaj 55€ (cini mi se)
Ako mozes uzet preko nekog majstora na 30% to ti je usteda od oko 170€ ili set kvacila, a ako nemas majstora sa popustom vidi u Network Garage PG jer im je sad popust 20% na djelove...
Takodje kad sam kupovao set kvacila dobio sam najvise preporuka za LUK, pa SACHS i iskreno samo bih se ta dva brenda drzao.
Ocekujem ukljucenje forumasa, koji ce sve ovo naci za 150 keka i to u Beograd:rofl:
Bas tesko da ce biti za te pare taj koji njemu odgovara, a bacih pogledat na njihov sajt i prije svega oni ni oznake motora ne umiju tacno napisat - svakako ja koliko vidim cijena za njegov motor ne pise...
Računam da je Astra H 1.7 74kw? 5 ili 6 brzina?
5 brzina 49200din
6 brzina 50800din
Evo piše brate, ne znam kako ti je promaklo
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...994c12fcc2.jpg
Kako god pisali oznake, set Luk im je prva liga.
Kod nas sve Westlake 400 eura, Luk oko 600.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9ba08b75cb.jpg
U alijans cijena za scenica
Jeste nego je opel malo skup za djelove, za audi a3 u Bar na par mjesta bjese oko 400e cio set..
A za Opela 2.0 CDTI 165ks?
Čuo sam isto da su skupi za održavanje, naročito skup set kvačila
Sve je skupo za opela brale, da se sredi ovo pa da se proda, da se kupi nesto pristupacnije :)
Gdje naci za Renoa (Clio 3) ove plasticne cepove za plastiku ispod blatobrana i za ostalo da ne nabrajam gdje mi sve treba? Sa Aliexpress-a ima ali vjerujem da je to kvalitet koji nece izdrzati ni jedno skidanje. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...777890aae0.jpg
Bilo je u onu prodavnicu autodjelova(mislim da je Đukić,preko puta Tehnomaksa na Stari)...50-70 centi po komadu!?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Znas kako, jako je kvalitetan auto i izuzetno mali potrosac(4.5-5l na 100km) ali sve mu je skupo, vjerovatno jer je slabo male privrede za njih pa je dosta skuplje original(ili kvalitetniji) djelovi, vidi bolje s nekim ko se bolje razumije ali sve u svemu nije los auto...
A mislite da te zabice sto prodaju kod nas u prodavnice po komadu ne stizu sa istog mjesta odakle ih Aliexpress porucuje?Ne budite ovce
A nauci da skidas zabice pa se nece lomit :)
Zna li ko nekog u Pg ko bi mi mogao rijesit problem sa vodom u kolima? Vozim auto 5+ godina, nije udarano i sad na ovu zadnju kisu ispod vozaca ( samo na to mjesto) lokva... Nije bio prozor otvoren, dobri su kederi, nisu ni odvodi zacepljeni... U putanju je pezo 308
Prvo najbolje moras da utrdis odakle voda ulazi,sjednes u auto i neko sipa vodu. Ili ako je sjutra kisa eto ti prilike. Moze od soferke da ti ulazi pored odvoda dje su brisači,ili da nisi skoro mijenjao zvucnik u vratima? Meni je tuda ulazila voda pored prozoza preko praga i slivala se ispod vozaca.
Nebojša Azarić (iza Dalmatinske)
+38268250333