Napunis telefon na 99% memorije i odlucis da brises 'ono sto ti nije potrebno'.
Poslije par sati listanjai brisanja spustis se na 95%.
Tacno cu da ga 'formatiram' :D
Printable View
Napunis telefon na 99% memorije i odlucis da brises 'ono sto ti nije potrebno'.
Poslije par sati listanjai brisanja spustis se na 95%.
Tacno cu da ga 'formatiram' :D
Zamisli odlučiš da odeš u šumu da živiš, kao Robinson Crusoe, bez tehnologije, rezigniran. I taman napraviš kolibu i sve to. Kad dođu neki iz Telekoma ili Mtela i naprave ti 5G toranj više kolibe.
Imate prijatelje!
coek trazi svijetlo crnu boju za plocice
E kako me spičila neka nervoza.
Fali policajaca po PG raskrsnicama Pon-Petak izmedju 14-19h da regulise auto saobracaj.
zena koju sam kresao i mjesto dje se dobro jede dvije identicne teme... ako ne slikas ne broji se
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A ti ni tu ni tamo, a? :p
Kakvih splacina i lazova ima na ovaj forum znaci pakao...
Covjek zbilja da ne vjeruje
u braku i molitvi U ime Allaha! Gospodaru, sačuvaj nas od šejtana, i sačuvaj od šejtana ono čime nas opskrbiš
A i ti si brate zabudalio isto:):)
Kakav je retrogradni merkur danas u saobracaju....
Jes vala sam izdimila do posla. Sve ludaci.
https://www.youtube.com/watch?v=0bjgI0Lf6LE
Jako volim sevdalinke, to je nešto kao balkanski blues, radi me na emocije, ponekad zaplačem kad čujem ovu pjesmu.
Toše Proeski je isto sevdalinac, i EKV je sevdah, u rok smislu.
Nego, koji ti je pravi stav povodom ukrajina vs rusija? Nesto mi je pomijesano mada i nije da se bas udubljujem u pisanje da bih zakljucio. Djeluje kao previse trolovanja.
Cijeli zivot neko navijanje i biranje strana.
Davno sam rekao da je cijeli zivot ustvari put spermatozoida do jajne celije.
To je trik. Fudbal je politički i filozofski, veoma korisna manifestacija. Balša Brković je nešto pisao o tome u nekom romanu, ne sjećam se kojem, pročitao sam baš davno.
Elem, ti i sam znaš da u fudbalu postoje dupli pasovi... E ovo što vidiš sad, i što vidiš uvijek, to su dupli pasovi. Samo nisu toliko očigledni ko u fudbalu na TV. Trik je u tome, da se igra ko ono na pomoćni teren kad izađeš, ti 1 a njih 10, i doigravaju se duplih pasova, a ti trčiš za loptom... i nikad je ne stigneš. Pa jel. Iako je uhvatiš, onda onaj ko je promašio ide u krug, i tako dupli pasovi, u svakom mogućem smislu. Samo dupli pasovi i ništa više.
Imaš opciju da budeš u krug, ili da se doigravaš, ali svakako si u krugu. I ne mozes da izadješ, osim ako ne odeš baš na crveni karton ili te trener mršne kući.
I baš je ono, u kolo kad hoćeš, iz kola kad te puste... :)
Zato je najbolje navijat za onog ko pobjedi.
Ih pa to je odlicno, nesto se desava...zamisli da si samo publika koja gleda sve to i sve sto radi je...gleda.