Dje ovo sve moze da se uradi? Garantujes li za koga(ugradnju)?
poslato s Jadrana
Printable View
Za projektore/sociva pitam?
poslato s Jadrana
ne znam dal to neko radi ovako profi a radi sigurno.. al to moze svako sam da uradi nema tu filozofije neke
Selo.
dobar je za posrat se na njega
Uzeo bi ga ja da mi ga pokloni :) samo neke bruka folije preko ovoga shljastavila i niko ne bi znao kakva mu je podloga :)
Samsung Note 5 Duos Gold
Ima li idje u CG da mogu naci platnene patisnice za F10? U Voli nemaju NISTA na lageru, zimske, gumene sam ceka mjesec dana...
Probaj u Bolex ili auto kreso
Oni imaju tipske patosnice
u f10 da stavi tipske patosnice sto pasuju na golf dvojku,avensis i za m3. naruci to nedje ne sprdaj se
pa tipske su zato što pasuju samo na određeni model...vidi i SUMICO
Nema nidje, samo univerzalne. Narucih u Voli, fala vi svakako ;)
nemaju patosnice od 50e na lager. kakvi su to jadovi. samo umiju da prodaju kola genexu i da namjeste neki tender. na to im se svodi poslovanje.
170e su patosnice i sto je najjace, 20e zarade imaju tu :) Provjerih po serijskom, svudje je otprilike ta cijena 10/20e +-. I to sam mora avans 50% da platim da ih ne za***** coce :)
Ne radi niko ispod 40% marže, nego eto.
Ja nisam odusevljen Sumicom i njihovim patosnicama, i ako ih urade po kalupu za odredjeni model. Materijal je jadan nešto .
poslato s Jadrana
Ja sam htio samo vozacevu nedje da mi urade po ovoj trenutnoj, jer je od pete/štikle probijena malo :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja sam za baš dosta djelova upoređivao cijene, i voli je začuđujuće korekran što se tiče toga, 90% djelova za koje sam se interesovao su bili jeftiniji u voli nego u srb i hr, ili net+poštarina. Isto tako na bmwfans.info kad gledam cijene u voli je skoro sve jeftinije nego tamo što piše
Pricah vec za djelove za mini one d. Bmw grebovic 134e u voli 91e
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
I ja sam gledao na tunermotosport npr, iste su cijene patosnica kao u Voli. Mislim jeftinije 15-20e ali sa dostavom izadju i skuplje...
Dilerima proizvodjac diktira cijene.
Roksped likes that.
Sent from my SM-G930F
Ekipo, 525 ili 530? Iskustva?
Dizel ili benga?
Dizel. Razmisljam se izmedju jednog od ova dva ili A6...
E39, e60, f10?
Nijesam bas toliko upoznat, u detalje, ali sam spreman da naucim. Interesuju me generalije, preporuke, eventualno vasa posredna ili neposredna iskustva. Radi se o autuma 2006/2007 godista. Hvala.
Sve sto ti mogu preporucit je majstora koji odrzava BMW.
Mislis kao nekog ko bi mi mogao dati adekvatne informacije ili kao nekog koga bih relativno cesto gledao jer se, po tvom iskustvu i saznanjima, dosta kvari? :)
To drugo ako pitaš Fabiu :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A6 bolji izbor, 2.0 tdi ili 3.0 tdi
Nisu savršeni motori, ali su dobri.
Bitno je da su održavani dobro....
I naravno, uvoz, ništa CG tržište.
A da ti je crnom kukavcu, pa i na šlepu makar da ga vozaš :) A što se čini od trolova, svaki topik usraše...
Btw, znam par ljudi koji voze ajkulu 530d, redovno ga održavaju, bez ikakvih problema dodatnih... To što pojedini odje misle da ce se BMW sam odrzavat, vazi...
Sent from my SM-G930F
ako si izabrao dizel uzmi audi, ako si izabrao BMW uzmi benzinca :)