Realno ne smiju me ni zaustaviti po gradu..
Druga je priča van grada kad prekoračim brzinu pa pišu kaznu od 20e a još im se isprdam sa glavom.
Printable View
koju drogu su ubacili? :D
Pojma nemam. Sjecate li se onih starih foto aparata dje se film vadio iz onih malih bocica pa se ubaci onda u aparat. E ista takva bocica, providna, malo ispod pola puna... Da ne pominjem sta su nam od stvari uradili, izvadili torbe, sve razbacali, ma haos. Sve ukupno nije 7-8 min pretres trajao. Malo je bzv sto moras posle psa da cistis siceve jer je ogroman vucjak, pa ostane malo dlaka i otisci od sapa. Ali ne krivim ih bez svakog, dje bi im kraj bio da su sa svima ljubazni i sve polako. Sa kakvim sve olosima imaju posla, nije im ni cudo.
mene su jednom istresli iz gaća na Ilijino brdo...ogledala, kerovi, neki aparat sa zracima za gume...đe sam krenuo, kad se vraćem, đe radim, okle mi pare da prespavam u trebinje...pi yebem ti zivot...
u povratku ispred nk, ograničenje 50 ja 64, nedelja,20h, visoki novembar bio....samo boga više sebe možeš viđet...pita me što žurim? ja reko nako da ga ugasim i spavam na krupac, moram 60 ići majku mu...na jadvite jade i pozivanja na poznanstva me puštiše...do budoša još 2 patrole..rekoh sad sam odgovarao kod kolega ovih prije vas, sve sam znao...šupicckumaterinu...ja ih nešto ne volim sresti iako ne divljam nešto posebno...
Šta znam ja što ne smiju.. :) nije to moja stvar :D :D :D
Ja noz u vrata drzim ,niti bi ga izvadio na nekoga niti prijetio nekome . Al eto u glavu mi je ono " nikad se ne zna" . Ne grdite me sad , nikad ne sviram ljudima:)
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Odje ako nastavimo, po foruma ce bit po'apšeno :D
Imam pendrek rucni rad. Bas ga lijepo napravio.Ima nekih po metra.
Ne probah ga kako radi jos. :D
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Ja za to imam baterijku lampu, zlu ne trebalo pa vazda mogu da mu uperim u oči.
E da skoro zaboravih, odredjenim prekidacem se pretvara u šoker :)
Cudo kako to zaboravi.
Moracemo otvori neki topik da ispisemo reg jedni drugima,da ako se nadjemo dje,mirno prodjemo. :D
Ja ispod suvozacevog sica držim servisnu knjigu. Zlu ne trebalo, nekome glavu sa njom da otvorim.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Kad ste vi ovako naoruzani, sto li onda ima Vile Stanisic :D
Ja držim policajca ispo sica. Ka me zaustave samo Što ti je to...Aaaa đe s kolega...
Nego, da se vratimo na temu :)
Ispred Dmz-a na Stari aerodrom:
http://www.dodaj.rs/f/1V/4W/3LZ5k0Ci/wp000869.jpg
Pa onda da se odje hvalimo "kako te opaucis brate onim drzalom" :D