podrazumijeva radnju velike frekvencije a manja talasne dužine.
Printable View
podrazumijeva radnju velike frekvencije a manja talasne dužine.
E vidiš Solid zato ja volim sove,sasvim nečujno love za razliku od bukača paunova koji na kraju ostanu bez perja.
Mozete li otvoriti temu “Razgovori za Ai” ?!
Kaže da nema osjećanja, a kada je pitam šta je to slatkiš zna da ubači emociju u odgovor!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Njeno oblo-bebasto čelo..prirodno plava kosa..njen karakterističan hod..uslovljen i oblikom njenog tijela i godinama..
Samačkim hodom..jer čovjek nikad ne hoda na isti način kad je sam i kad je s nekim..
Previše mlada da bi bila svjesna svoje privlačnosti..Previše privlačna da bi saznala šta je ljubav..
Samljeće je svepristuna mašinerija sveprisutne površnosti praznine kao jedinog mogućeg i moguće preostalog..
Pohodio sam juče malo grad Nikšić..Spavaše Nikšić kao i obično..bijaše nedjelja pa bijaše još više utvrdio, zahrkao..Spavaše Nikšić u svojoj nekakvoj tmušastoj namračenoj polutami..Baš svaki čovjek na ulici koji bijaše, bijaše sam..ali nije to ta samoća..jer u Nikšić i kad je čovjek sam na ulici on je s nekim..nije to njujorška ili pariška ulična samoća..u Nikšić čovjek preko misli kao preko ramena prebaci insana..i tu ga tako nekud nosa..
Nedjelja u Nikšiću..minimalistički minimalizam..
Nedjelja u Nikšiću..izblijeđela tišina..
Nedjelja u Nikšiću..čovjekova neželjena ogoljenost..
Nedjelja u Nikšiću..čovjek naspram čovjeka.
Zuckerberg ne zna zašto ali zna kako postati milioner.
Zna da je ljudska glupost,neprocjenjivo procjenjiva u milionima.
Ajde,mala,ne mudruj,odnosno ne čačkaj nas dvosmislenim komentarima i pitanjima!
No,kad nas već vučeš za jezik,a u vezi fizikalisanja uzbrdo i pod opterećenjem,znaš da mi ne postavljamo zadatke,no vi žene,a to je u stvari jedan jedini zadatak(mi mislimo da je komplikovqn a vi da nije),koji često ne umijemo riješit,a nekad ga riješimo ili mislimo da smo ga sami riješili a u stvari ga slučajno naboli(zadatak).
Samo ti udri što veću frekvenciju.Naš(na muške mislim) zadatak je otprilike na nivou 1+1=?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovđe jedino tebe joni svi pogrešno razumiju, osim mene. :joy::p:kiss:
Joni, ovo je samo bezazleno zagrijavanje pred trening ;)
Obavezno treniraj u par,jer kako juče neđe pročitah:Dkranje je kad od ruke praviš pikču a od qrca budalu.
U paru, nego kako... Veća motivacija, mnogo bolje radim, efikasnost stoprocentna.
Solid savršeno funkcioniše na temi matematike a i meni zbog pola ne ulazi u logiku na temi iste koliko se što razumijem.
Muškarce bi stoga bilo krajnje nepravedno staviti u isti skup ne zbog malog no malo većeg mozga.Ozbiljna bi se klasifikacija mogla odraditi na konto toga,jel.
Ništa drugačije nije ni sa ženama uostalom.
Ah da,ono džentlmen je bio samo cinizam ništa više (obožavam cinizam u slučaju kad se ljudi kuVče) ko što je dama cinizam sam po sebi.Eksponencijalno Q po logici stvari,prirodno sasvim pada odakle je i krenuo od nule.
Čista matematika.
I sad poseban osvrt na prethodnu stranicu đe su neki prosuli nešto kao vid humora a sve onako bahato po nečemu što se zove žena dovodeći istu u ravan objekta.Na ženu kao ženu tako primitivno pljunut kao na stvar objekta nečijeg Q.To je kao..humor?A jamac im dajem da na ženu kao ženu pljuvat neće pa da su još toliki koliko su god,kroz svoje kuVsadŽijske šale.
Matematički to je ona konstanta 3.14.
Nije ni čudo što je na forumu tako malo pripadnica ženskog roda pored takvih kuVsadžija.
I nema veze pustiću Balaševića neću da mi kvare kuVčevite šaljivdžije dan.
https://www.youtube.com/watch?v=6FyhjqcLeH4
....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...731b428c2e.jpg
Vidiš iz Crne Gore se zmije izvoze crnim kanalima zbog nečega što farmakološki mnogo cijeni.
A da bi znao zašto morao bi prije svega hemiju da razbiješ i to baš dobro,jer to je ipak reon nauke.Na koji ti pri tom ušao nisi ka da je sama zmija tamo.
Po pitanju lijekova a onda i posljedično otrova ima nešto što se matemitčki zove i doza.
A po pitanju tih prosipanja uličarskih fora na račun žena hau jes nou što bi rekli momci iz top liste nadrealista malo su se neki preračunali ođe da prosipaju šovinističke fore.
Niti će sve žene paćenički da prećute na ove fore i fazone,a pogotovu neće da se kikoću na iste. xixi xoxo i to.
Terenci veli.Buahahah.
Zanimljivo društvo dodaje koje prosipa paćeničke fore na račun žena,moš mislit.
E ne do bog takvim terencima da se nađu na teren žene sa takvim paćeničkim forama e bi ga ista poslala u bazu đe bi dobro promislio o sopstvenom idiotizmu.
A sto je navalica za bijela jaja...
Lakše se farbaju može bit.
Što ti misliš networkmaster.Ili ono malo..tri tačke.
Ili stameno što pop veli na sve to.
Pop je ipak glavna faca u cijeloj priči,pa što veli glavna faca na tendencije ka bijelim jajima?
Ima li kakvih fora da baci,no ako baci jaja ka fore mogu da se razbiju ako nisu skuvana a ono jes.Nije to ni matematika no fizika.
A još ako nisu osvještana dalekobilo.To je već metafizika.
So.Ipso Facto.
s tobom je mozda lako naci zajednički jezik....
Sve ti kvari ono možda a ja da ti rečem otrov je čudo nad čudima.
Sve je stvar doze,i opet se vraćamo na ono da nekima baš je strana i hemija,i matematika jer garažno se odnose prema ciframa i onda prosto..jbg.
Nije trebalo na račun nečega što se zove žena onako da prosipaš viceve a i nije ti prvi put.
Tako da ono zajednički slobodno transkriptuj u ništa od zajedništva u smislu nečega što se zove razumjevanje.
I naravno,nema šanse da odustanem od prozivačine malicioznog šovinizma.
Đe se prima saučešće za pokojnim Networkmasterom?
[emoji23]
Kod operatera đe bi drugo.
Nego da izrazim svoje misli,osjećaje i to kako divno oblačno sunčan dan naizmjenično,sa kumulusima,altostratusima,stratusima a ovi zadnji su ispod 2km.
Što bi rekli Englezi kiša će sjutra neka panut može bit.
Ostrvo je to,njima gotovo svaki dan pada kiša pa su morali nekako da smisle onaj pravi smisao za humor.
A jes najjači,što jes jes.
Evo samo da krenemo od Monti Pajtonovaca.