Idiotizam se ogleda u sledecem:
U teskoj grupi gdje svaka ekipa gaji defanzivan, tvrd, nepopularan i grub fudbal, Savicevic dovodu Tulumbu koji preferira leprsavu igru kratkih pasova.
Printable View
Idiotizam se ogleda u sledecem:
U teskoj grupi gdje svaka ekipa gaji defanzivan, tvrd, nepopularan i grub fudbal, Savicevic dovodu Tulumbu koji preferira leprsavu igru kratkih pasova.
Nije idiotizam grupa.
Idiotizam je da nisi svjestan da dovodis trenera koji gaji pas igru, a imas samo destruktivce na sredini terena
Ja sam bas radi toga vise prizeljkivao Rajevca.
Al svakako podrska za Tumbu.
Ne treba pljuvati dok ne zasere.
A ne mozemo ga napadati ni poslije jednog sra.nja. Ljudski je zas.rati jednom-dva puta :)
Nego zanimljivo pitanje sa sašu, kad je to Cico rekao da navija za Eng
Treba ga pljuvati , jer samim tim što je Tumbaković selektor , šteta je već napravljena.
Послато са SM-G355H
Imam samo jednu nadu a to je da je krcat parama,jer je kineze ostetio dok je radio tamo pa ce eto mozda bit samostalan - leb mu ne zavisi od rabote.
A ljudski...rijetko jebeno nista ljudsko.
Bravo, Čoda.Quote:
"Stojim iza svojih riječi", odgovorio je novinar Vijesti na šta je Savićević nastavio: "Vi izmišljate" i obratio se novinarima porukom "evo kakve su vam kolege"..
Mitrović je na to uzvatio: "Baš me briga što vi mislite".
Pa Saši, Danilu isto je.
Izgleda da je nekom od njih dvojice Cico izjavio to a ovaj nije prenio
Kako moze dejo znati sta je kranjacar nekome izjavio.Pih kakav je to klosar.
Ja sam mislio da su male plate to što nam kroji listu kandidata za selektora a ono trista iljada eura za dvije godine ugovora malo li je?Koje si trenere mogao dovesti za ove pare i još ako im daš bonus na premiju za plasman na svjetsko prvenstvo, a mi završismo sa ovim.
Dakle ako je po tekstu Danilo je trebao da napise da je Cico izjavio to na osnovu toga sto je neko iz saveza rekao njemu to.
I sve to po instrukciji Dejana gnjide Savicevica.
Vijesti,Danilo i Sasa su jedini medij i novinari koji su pisali kriticki protiv Deja i Brne.
Smece od Drljevica ne brojim tu.
Sto se tice Tumbakovica njegovi najveci uspjesi su u Partizanu u periodu kad je fudbalska mafija bila najaktivnija.
Tako je Tumba osvajao ligu kada bih je i ja osvojio.Sudije su se placale prostitutkama i vecerom u luksuznom restoranu.Ako to ne bi prihvatili radila bi drska od pistolja i prijetnje u svlacionici.
Uz sve to je i dobar za saradnju sa menadzerima i malverzacije.
Dokaz za to su dobra saradnja sa najvecom pljakom Bjekovicem.
nas Gaucos (Saveljich) potpisuje za Almeriju na pozajmicu sa mogucoscu otkupa za milion na kraju sezone.
Kasalica na probi u fakin' ebenom Ordbašiju. Na probi alo. U jebenom Kazahstanu. E kumare, led ve ubio...
Raicevic opet gol :D
Mora u prvu ligu.
Raicevic bucnuo skoro 14 golova u drugoj talijanskoj ligi jedva ko od novinara to da isprati al zato mozemo redovno u Areni da pratimo avanture Spasigola,Rotkovica i ekipe koji zare i pale po egzoticnim fudbalskim destinacijama, e novinari novinari..
Nevjerovatno jbt, iskreno prvi put cujem za momka. Je li ikad dobijao poziv on?
NIje.
Jeer nema cetnickih gena u sebi.
Igrao je za U17
evo i gola, i to vise nego odlican, imao i stativu i lijepu asistenicu
https://www.youtube.com/watch?v=8x_-rCvB19Q