Burzo Maradona
http://www.cdm.me/sport/fudbal/burza...reprezentaciju
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Printable View
Burzo Maradona
http://www.cdm.me/sport/fudbal/burza...reprezentaciju
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Vrlo korektno kaze da je od reprezentacije dobio dosta. Odlican ugovor u japan, no momak prskalica pa nije to iskoristio, enigma je kako uopste dobija ove moze se rec fine ugovore.
Ali izblatio je I sebe I reprezentaciju kad je progovorio u onaj birtus.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Savic u startnih XI.
Najlakše je sada kriviti selektora i predsjednika Saveza, ali moje mišljenje je da je Brnović, kada se pogledaju svi problemi sa kojima se sretao, odradio posao na najbolji mogući način."
Reče Mijatović
Čisto da vide oni koji ga priželjkuju umjesto Savićevića kakva bi to promjena bila
Ada cisto iz kurtoazije prica ovo.Svaki mu je intervju takav :) Ne mozemo sudit po ovome sto bi cinio.Ako je dovoljno dobar da bude direktor Reala sigurno je dovoljno strucan da bude i predsjednik saveza.
100% iz kurtoazije, mada je prije nekoliko izjavio da se najbolje razumio na teren za Brnovicem.
Biće i to iz kurtoazije :)
Ada Brna je bio odlican igrac niko mu ne moze bar to uzet :D
Nisam vise ni u to siguran :)
Htio sam rec da su njihova poznanstva previše bliska da bi ovo bila kurtoazija samo.
Svudje i svaki put he za Deja rekao da radi odličan posao , a da njega ništa slično ne zanima.
E tu se vracem na onu moju priču zbog kojeg neki govore da sam Dejov podrzavaoc.
On nema opoziciju ni da se posprdaju sa njim a ne da neko krene kontra njega.
Jači je od Mila po tom pitanju, dobija sa 120% podrške. Neko od ljubavi 2 puta glasa za njega
Ustalio se Luka konacno u prvi tim i pruza dobre igre.
DObar mu je bio i proslo gol isto evro gol neki ako se sjecate.
https://www.facebook.com/MirkoVucini...8050531216289/
Gradne Mirko se dobro oporavlja.
Fudbaler Crvene zvezde i naš reprezentativac Savo Pavićević govorio je za Sportski žurnal o razlogu zbog kojeg u posljednje vrijeme nije igrao za državni tim.
– Bolje da pozovete Brnovića da on kaže. Znam koliko sam značio reprezentaciji, ali i ona meni još više. Rekao sam mu određene stvari, ne znam kako je shvatio. Nisam dobijao pozive posle toga - emotivno je odgovorio Pavićević.
Na pitanje da li je završio sa igranjem u reprezentaciji Pavićević je odgovorio:
– Ne bih nikada odbio poziv, reprezentacija je za mene svetinja. Došao bih i pješaka. Drago mi je što sam upoznao majstora fudbala i velikog gospodina Dejana Savićevića.
Jovetic kukali ga ne zapinje.
Ne smije se odje napisat nista o njemu, odma se brani ka iz kuce. Generalno za sad u kraijeri se napunio I pokazao kakva je prevarantska igra fudbal postao.
Istina ziva. Ja sam ga branio do prije nedje godinu ipo mozda. Ne branio nego ocekivao da ce krenuti jednom vise, da nije do njega jer je ima momenata nije da nije. ALi vec neko vrijeme vidim da nema od toga nista, i upravo to potonje sto si napisa je sustina karijere njegove.
Kad se sjetim price da su ovdje znalci govorili da je bolji igrac od Vucinica.
Pa ne moze covjek znati te stvari dok ne prodju pola karijere ili zavrse skroz.
Ja mu pamtim dva gola Liverpulu i nista vise.
Ono sto je Vucinic napravio on nece napravit ni 20% od toga. Ali boli ga uvo, barem se napunio para i cuh od prijekog da daje na kamatu.
[emoji23]
Bas naprotiv, ne smije se pomenut sto ga nece svi populjavat.
Ja momka ne poznajem, nije mi familija, pratim ga ka sto svakog naseg igraca pratim koji igra u inostranstvu, mio mi je jednostavno jer je nas. Coek nije imao srece tokom karijere. Imao je najtezu mogucu povredu koju moze zadesit nekog igraca, treba psihicki biti bas prejak pa se izdici posle te povrede, kazu da nikad vise posle pokidanih ligamenata igrac ne moze da udje u duel kao sto je prije ulazio, strah cini svoje. Posle toga je imao paklenu konkurenciju i najgoreg moguceg trenera koji trunke poverenja nije imao u njega. Otisao je u Inter poceo sezonu iz snova, opet imao sitnu povredu, u medjuvremenu su se nametnuli neki drugi i tu je sto je. Uopste necu komentarisat kako je rezultiralo to sto je momak na klupu i na sta lici ta igra bez njega, ali da kazete za momka da je prevara, vezara i slicno je presmijesno. Da je mogao mnogo vise, mogao je, ali mislim da stvarno pretjerujete. Mogu mislit tek da ima narav jednog Balotelija sto bi tek pricali o njemu...
Brate sto se fudbalske igre tice I kolicine novca koje je do sad primio je prevara. Da zanemarimo povrede vec njegovu konstantnost, momak prodaje jedan potez veoma skupo.
Da se razumijemo I meni je mio I kad ga hoce lijepo ga je gledat ali mnogo ga vise nece no sto ga hoce. Ako ni pored perisica I ljajica ne moze da igra, zaista ne vidim tu klasu u njima niti u interu pa da I tu imamo opravdanje.
Jednostavno momak je magla
Danas je generalno tako u fudbalu, mafija pere pare, nerealan novac je u igri. Pa pogledaj samo Ronaldu (pravom) platu u Interu dok je bio, ispod 5 milki. (u Barsi ispod 2!) Danas je to smijesna plata i za igraca 3 put manje klase. Situacija je takva da svaka susa i marusa moze da uzme pare. Pa pogledaj samo onog imbecila iz fakin' WBA sto je brisa guzicu iz zajebancije sa 100k sto mu je NEDELJNA plata. Sve ti bude jasno.
Danas je takva situacija da se igrači samo bore za timove đe ima para.
Za reprezentaciju ih boli uvo (osim njemaca).
Oni ginu za svoju državu i pare ih ne interesuju.
To je posebna nacija.
Mateusa za trenera :)
Ovo je mag:
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...igraca-planete
Nije bilo Volkova i Kasalice:lolblue: