narocitu koris cemo imat od ovih 2.5 MILIONA koji su otisli za reprezentativni sport... uspjesi to opravdavaju...
nego, morali su se vuletici, simonovici, savicevici i ostali jos nekako "pomoc"
Printable View
Cuo sam Savicevic da mjerka novog Ferarija, vidjecemo, to bi opravdalo ove 10 miliona sto su pokrali do sad. Makar da imamo sto po ulica gledati, da nismo pare bacili tek tako
Oce li meni neko nesto rec.
Ok ja sam svjestan da se pare nece ljudima vratiti.. Ja nisam ni cuvao racune,niti mi je to na pamet palo.
Ali mene zanima sledece. KAD CE ONI UKINUT TU TAKSU,KAD CE GORIVO BIT JEFTINIJE 7 CENTI ? I je li ova taksa uvodjena na plin,ja nesto ne mogu da se sjetim ?
Nije na plin, samo na benzin i naftu.
Kad izadje u sl.list
Ovo je sve na otvoreno, ili cak na autoput, svejedno malo trosi za taj motor.
Prosjecna je velika, ali je vrijeme isto. Bilo je i gradske sig dosta. Svejedno, manje od 7l.
Btw, ne znam zbog cega ljudi misle sa se na autoout smanji potrosnja. Neka otvorena je tipa do bg. Na autoput kad ga zakucas na 150-160 trosi pofino
Je li ovo a6? 7?
Trosi na autoput ali jedino ako nemas dobru getribu. Ako vozis 150 na 2 some onda nema zime.
To jedino auto sa 7,8 brzina
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Moj ima 6 i ide 80 na sat na 1400 giri, 130 na sat 1800 giri...
Vise ti je trosio megan 1.5 dci do italije?
Megane ne, ali Astra 1.6 TP da. I to mnogo vise.
Je li sipa ko na onu pumpu Ik Real? Valja li sto to gorivo, s obzirom da je jeftinije 4 centa no na ostale pumpe?
Ne valja. Bilo je min 50komentara unazad pregledaj.. Los benzin,cuju se ventili a trosi ga 1-2l vise nego da sipas na petrol ili eco. Takodje i plin los,mene je 2 l vise trosio auto na taj plin.
Benzin sipaj na petrol pumpe i plin cak vikendom imas u zagoric akciju 59 centi za plin kod njih. Takodje extra plin je na dekar 60c non stop
Prodaja Guma i originalnih auto djelova. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321(viber)
ne valja vise na bonus petrol, sad je najbolje gorivo na EKO
Uvijek je na eko.bilo najbolje :)
i ja velim :)
Nego,izađe li ta odluka u sluzbeni list o ukidanju takse 7 centi ili cemo cekati jos 20 dana
Dizel na Petrol kod Autobuske = SMEĆE
20€ 320km gradske (18,86l) = 5,8l/100km
Lukoil na Stari A. Ekto Dizel
20€ 360km gradske (18,86l) = 5,2l/100km
Test sa 1,4 HDI
E za dizel ne mogu da komentarisem jer ne vozim uljare zadnjih 7 godina :)
Al mogu vam reci za plin na petrol u zagoric da je odlican ali odlican! Sa 10e plina ( znaci pustio sam auto da ga total iskapim iz boce i da sam prebaci na benz i onda posao i nasuo 10e -17l) presao sam cijelih 185km od kojih je 5km na benz.
U te 180km vozio sam proslu subotu-nedelju sve po gradu 40km, pa onda otvoreni pg-nk-pg 100km ( i to bgm ostro, presretac me cak jurio od Dg ka pg :) ) i ove ostale 40km isto po pg i do Kap-a.
Zadnjih 2 mjeseca sipao sam na dekar takodje odlican plin ali nikad nisam uspio da predjem preko 160-70km sa 10e (takodje ista varijanta voznje)
Prodaja Guma i originalnih auto djelova. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321(viber)
meni je oktobar, sa petrola naravno, zakucan na 7,8l/100, prosječna brzina oko 20km/h, viđeću posle...ne uspijevam ja da vidim neku razliku o kojoj vi pričate, doduše niđe ni ne sipam sem kod buske, i uvijek grad se vrti oko 8, gore dolje...
E chush smece, ja reko raspa mu se auto od goriva...
E ne mogu da vjerujem...
0,6l na 100km više troši i voda kapa iz auspuha ako to nije smeće od goriva onda je TOP gorivo i samo na Petrol kod autobuske treba sipat naftu.
Ja godinama sipam na EKO, nikad nikakvih problema nijesam imao niti promjene u radu motora ili potrošnji.
Kakvo je gorivo u stvari to niko ne može utvrdit bez analiza, ali je sigurno da je u kontinuitetu isto, odnosno da nema slučajeve da naspete jednom da je dobro, pa opet da je smeće i sl...
Meni ne kapa voda iz auspuha a tamo sipam, ima li to kakve veze?
Benzin 100 na Petrol u Zagorič mi se pokazao dobro, ali nafta kod autobuske je loša.
Pojeftinio benzin.
http://www.cdm.me/ekonomija/od-ponoc...iniji-benzin-1
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Opucili su se
Ka' vazda Cena. Nego da skupljamo oce racune sa pumpi ili ih mozemo okaciti macku o rep?
Macku o rep
kakva je ona pumpa u zetu Fab Live
tj kakvo im je gorivo :D pumpa nije losa hahahha
spustise cijenu benzina...sad moram napunit skuter do vrha...pa da ceka proljece :D