Peugeot se okretao ispred westa polukruzno. I ovaj naisao od kruznog. I pljas
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Printable View
Znaci zope kriv..
Sent from my iPad using Tapatalk
Eo nesto fresko od jutros...
Ovaj Pezo karavan je bio parkiran na Bulevaru i krenuo je kada ga je prvi put kamera snimila... Onda nije uspio da se prestroji u lijevu traku bez kocenja (a glupo mu da koci), pa je odlucio da napravi puni krug spoljnom kroz kruzni... Gospodja sa NK tablicama ga je pustila, a na kraj i ja i to zamalo, jer su mi se i senzori upalili... Doduse, nikad ne kocim naglo...
Za spektakl pobrinula se i baba koja prelazi bulevar van pjesackog i iskace iz zelenila na 14 sekundu...
https://www.youtube.com/watch?v=zQrgZM20N6s
Razmisljam da otvorim poseban nalog na YouTube jer ce izgleda ovoga biti masu :)
Baba je u stvari diler.
a sto je ovo jbt. daj dje ta policija da im das broj tablica i da se ovome liku barem na mjesec dana uzme vozacka.
Karavan je u prekrsaju ali da si ga udario ti bi bio kriv.
E samo gledam nešto, koliko grešaka ima u kružnom, a na drugoj strani gađemo se autoputem. Nismo mi još za progres.
Mi smo jos za kozje staze.
sjednem ponekad onamo u šerlok pub, direktan pogled na ovaj kružni tok, ima mangupa koji ne poštuju pravila u kružnom toku ali vidiš da umiju da voze i da jednostavno iskoriste momenat da ugrabe ispred nekoga, ali bas bas dosta ljudi ima koji ili ne znaju pravila ili ih jednostavno nije briga, kao ovoga na snimku, i daleko bilo u slučaju kontakta sa ovakvom budalom pitanje je u očima policije ko bi bio kriv.
mi cemo na autoput da desetkujemo nasu populaciju kad krene prestrojavanje.
Svaka cast Igiju na smirenosti, pa niste svjesni sto ja radim kad mi ovako u kruzni iz spoljne trake preprijeci neka budala put :D
Ma i on bi se drao ali hoce da ispane fin "pred" kamerom.
Po nasem zakonu zbog strelica na cesti pri ulazu u kruzi koje to dzvoljavaju kruzenje spoljnom je potpuno dozvoljeno i ako to dovodi do 90% udesa. Ali ne, ne treba to mjenjat.
Strelica kaze pravo i desno.
Jesi ti ozbiljan ili se zajebavas?
here we go again...
Zajebava se coek :D
Zna li ko pravilo kruznog ?
Evo, najjednostavnija slika.
http://www.instruktor-voznje.com.hr/...ok_350x250.gif
Plava - spoljna traka, zelena unutrašnja. Eto i to da napišem, jer ima nas svakakvih.
ocemo onaj sa po dvije trake. ovo je za malu djecu-za psp
samo da bacim malo uglja na oganj... vozilo iz unutrasnje trake, ako ne moze da se iskljuci bezbjedno, OBAVEZAN je da fata krug dok god mu ne bude bezbjedno da izadje i NE SMIJE da se zaustavlja u kruzni tok. na snimku sto je igi okacio, polo je kriv. ajmo sad :)
znaci PRVOG policajca sto vidim u grad sad cu da pitam za ovo.
a on će znat da ti kaže haahhahahahaahahahhahahahhah