a nece nikad , nemas skole prodavnica , za sitnice ides stalno u pg, te skolske te vanskolske slab prevoz e sad kome to odgovara onda je atraktivna lokacija za penzionere
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Printable View
a nece nikad , nemas skole prodavnica , za sitnice ides stalno u pg, te skolske te vanskolske slab prevoz e sad kome to odgovara onda je atraktivna lokacija za penzionere
U Pricelje je vlaga ogromna...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Pa to ti kazem, Pricelje, selo :)
Ja sam kupio jedan plac u DG i cekam te dane. Nije daleko od Pg, a Voli i Aroma na 500-700 metara. Opet mogu navece prosetat kroz DG i bacit blinker u Zetu.
Kuca u Pg moze da se izda plus penzija, meni ne treba vise :)
P.s.
Samo da Zeta ne bude kanalizacija kako je krenulo :)
Kolko vidim po postovima,potvrđujete mišljenje jednog mog poznanika da se u toku punoljetstva(odnosno od kad čovjek počne da stvara pa do smrti),bar 4-5 puta mijenjaju potrebe za vrstom,veličinom i lokacijom nekretnine.On je sad(bar tako kaže[emoji23]) u potrazi za pretposljednjom nekretninom:manji stan da je blizu bolnice.Prije 15g. kad je pošao u penziju je napravio kuću u Rogame,da provodi penzionerake dane.Sad,veli,pitanje je kolko ču još moći da vozim,a ja i žena sve češće imamo potrebu za doktorima nego za baštom,velikim dvorištem,travnjakom,voćkama...Prije te kuće,imao je stan manji podalje od centra,prije njega veći stan bliže centru(školama,vrtićima...),prije toga...
Danilovgrad je institucija, savrseno malo mjesto za zivot, sve imas banke,posta dom zdravlja odlicna hitna pomoc, policija, savrseno si spojen sa Podgoricom bukvalno eto te za 15,20 minuta dje treba , a i da bude kanalizacija u zetu pecas put Nikšića glave zete tu je cistije svakako...
odlican izbor
Pretpostavljam da sledeća spada u DUP Čepurci :|
Izvini, morao sam.
Jedan moj drugar je prije neku godinu prodao zemlju u Kosić-Lazine za 5e po kvadratu. Baš lijep komad zemlje, ne plavi uopšte, put do placa...Bgm sam ga dosta ubjedjivao da to ostavi jer će cijene da skaču ali dzaba, dade kvadrat skoro za kutiju cigara
Trenutni pogled ispred kuće u koju je uloženo do sad oko 55hiljada eura 70m2 + nije još sve završeno.
Bila je priča trenutna samo za stan.
Biće jedna kuća sledeće godine da se radi.
Iz 1955god tako nešto - bukvalno centar grada...
Kuća ima 1000m2 dvorišta.
Ko zna koliko će tu para poći..
https://i.postimg.cc/VvbJVx4d/20231001-134545.jpg
Nije ni u dg opstini sve bajno. Bas ko kupuje placeve treba da vodi računa. Ima dosta mjesta dje plavi.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
U Bjelopavliće i na zlaticu se placevi kupuju zimi kad su kise velike...
https://www.immowelt.de/immobilienpr...ktnjemacka.com
pa zasto njemci dolaze odje da zive ?
Jer niđe nebo nije plavo....
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
kuca je zakon, kuca je sloboda i kuca je sve fino - ali dodje sa "cijenom" - obicno si dalji od svega u odnosu na stanove pa su ti i troskovi zivota mnogo veci
a i obaveze - kosi, orezuj, cupaj korove, farbaj ograde...
kuca je recimo super dok si mlad, dok su djeca mala da imaju dvoristee itd - cim dodje skola, sekcije, rodjendani i zajebancije to znaci da se pretvoris u taksistu :D
generalno, vidim da zapadnjaci imaju tu finu filozofiju da mijenjaju nekretnine kroz zivot, jer sta ce ti 4 sobe spavace kad ostane 2 na kraju (mada je kod njih mozda to i stvar poreza)
kod nas ne, mi ako bi kako mogli potpisat da 17 generacija pod isti krov svi bi potrcali :) razumijem nekad davno, sad vec i ne
bilo je i oko mene u klikovace prije 7-8 godina po 1e...
a sad po 25++
ono sto je meni cudno oce covjek da zivi na selo i kupi 500 kvadrata....
Zna li neko cijenu kvadrata u nove zgrade zetagradnje, sto se grade na tuski put, preko puta tehnomaxa?
ako ne planiras da se bavis poljoprivredom - vise nego dovoljno, narocito dje je orjentacija/oblik placa dobar...
100 za kucu, 50 za parking - sta ce ti preko 350 za neku ostavicu i malo ladovine
a i ko oce da se bavi poljoprivredom, evo cijeli bjelopavlici na izvolte, nece niko ni da ih kosi - dzabe pojedini vlasnici daju sve samo da se pokosi i nema ko
mozes zakupit na 50 godina hekate za nekolike iljade eura ... komsije daju skoro hektar za 50e
Daj meni kontakt da kupim, pa neka sjedi, da se falim da imam ranč [emoji3]
Što ne zaokruži na 200.000 [emoji1787]
Znaci to je cijena kvadrata 2570 eura cim se pojavio jedan oglas. (po forumskoj logici)
Ako ima neko stan tamo, da mu digne jos cijenu na 2800.