Nemaju.
Printable View
Ja sam uzeo prostirku (6cm) i 2 jastuka za oko 200e cini mi se. E ima sam kikseva s investicijama u zivotu ali su mi ovo najbolje potrosene 200e bile ikad :) Spavanje ka na oblaku sto se veli :)
Ja sam probao ovaj ovakav jastuk i ne odgovara mi iz razloga sto ja da bih zaspao moram lezati na stomak sa rukama pod jastuk :D a pod taj ne mogu nikako. I nije mi odgovarao. Zato ovaj sad kao obicni sto je top mi. Nesto eukaliptus pise na kesi pojma nemam.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
odlicni su dormeo jastuci, ovaj anatomski nemoj uzimat jer je tesko navic se na to mnogima, a ovi obicni ne mozes kiksat sa njima...sad ima vise modela, ja sam moj davno kupio, nesto bamboo ili slicno se zove, mozes da mices onaj sadrzaj iz njega i tako regulises visinu....
Ja pola godine koristim onaj što liči kao obični, silver-ion piše na njega, sa jedne strane je siv i kao ledniji, sa druge bijeli.
I ne bih sad mogao zaspati bez njega sa anđelima, trika nema...
http://www.dormeo.me/jastuci/-2012-09-26.html
Ka stvoren za mene, za ljude što na stomaku spavaju.. :D
I ja spavam na stomak ali ne zavlacim ruke ispod njega. Mozda mi zato ne smeta.
Posto je bus karta BG-PG.
Oko 20 eura.
Od 17e do 24e, po info sa sajta... http://www.busterminal.me/timetable
Ovdje su ti recimo polasci i cijene za sutra... ti stavi datum koji ti odgovara... Jedan od rijetkih nasih sajtova za koji imam uglavnom pohvale.
https://busticket4.me/MNE/1213-1121-...ica/22-08-2015
Ja mislim oko 20-30€,prosle god sam ja dosao iz BG za 28-9€ do Bara
Sent from my iPhone using Tapatalk
20e je bio nocni preko Zlatibora...
Sent from Tapatalk
Crce mi pojacalo za 5.1 zvucnike za komp, zadimi kuca cijela od njega, mislim da nista zdravo u njega ostalo nije.. cucu meni, sto da cinim sad, kolko kosta ta muka? :-(
Provjeri ti osigurac unutra prvo,vrlo je moguce da je do njega ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo od osiguraca da kucu nisam moga izvjetrit? Bogami je smdjelo kao na kablove zagorele pola dana, a svakako ce ga neko strucan (to nisam ja) otvorit da vidi, no sam po difoltu pesimista..
meni prestade da radi sijalica i promijenih je, stavih novu ali opet ne radi, na drugo mjesto stavih sijalicu ni tu mi ne radi... sto moze bit da je crklo?
provjerio sam, sve je uredu sto se tice osiguraca..
Zasto mi stampac stampa full crne strane? Stavljao sam novi toner, ali nije do njega...
Ako ti je laserski stampac onda imas phaser ili nesto tako se zove. I to mora da se mijenja
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Tačno tako, imaš na forumu ljudi koji ti rade zamjene kao @autodijagnostika
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ima za Srbiju. Odje ni po tezgi ovo sto sam gledao.
Angazovao bih mali bager i mali kamion na jedan dan, da nesto iskopam i prebacim sut... zna li se koliko okvirno kosta satnica/dnevnica tih masina... znaci mali bager i kamion...
Kamion ti ide po kubiku materijala koji odnosi, a satnica bagera zavisi od toga kolika je masina. Cijene ne znam, nisam ih skorije angažovao.