Kako on ne umije da persira prije svega, pa ljude zovu po prezimenu pored kojih sjedi tu...kakav seljak. Veli "da govorim Saši i Šofrancu kako da vode emisije"
Printable View
Kako on ne umije da persira prije svega, pa ljude zovu po prezimenu pored kojih sjedi tu...kakav seljak. Veli "da govorim Saši i Šofrancu kako da vode emisije"
Meni je malo cudno da se ova emisija sad pravi da se to neko od glavesina nije zabrinuo za reprezentaciju pa malo izokola odlucili da isprozivaju Deja i Brnu.
svuda je bre haos, evo teroristi svijetom ubijaju...
Vi se baš dobro zabavljate :D
Da sam znala, gledala bih vala.
"eo ga kod tužioca sjutra" :):)
Ovo sto je Sole rekao vec moze bit posao za tuzioca :D
Montenegrino, snimaš li ovo? Propustio sam dio, želim da opet gledam uz lokum i mandarinu.
a sto za tuzioca o cemu je pricao ?
Ovo sad kao na klupu da su se skupili pa raspravljaju, stvarno Dejo je bio i ostao seljak nista ga igranje fudbala po svijetu nije promijenilo , tvrdoglav lik kojem se nista ne moze dokazati i koji smatra da je vazda u pravu.
ma on to rješava odma bre....ne no će da prizna da namješta utakmice....a okle jadan
o namještanju, šofro diktira namještene utakmice..
Je li ga sramota?! Pih, promijenio sam misljenje o deju smradu... veli nije namjestano, mozda jeste ali nema dokaza... zlo govece june dovijeka sto bi stari rekli.
Sent from my Samsung Galaxy S6
Dobro je da uefa prati i da oni mogu da nadju sumnjive meceve ali FSCG tu ne moze nista.
Kako im kakav Isil ne srusi tu kucu fudbala.
Pa to je bio spektakl, izgleda...
Montenegrino, daj snimak, dobrim ti se vraćalo :-)
Evo o namjestanju ono o čemu sam i ja pričao
dejo samo to sto dobije od uefe proslijedi :)
kakav pakao od emisije.
ovo je moglo trajat do sjutra lagano koliko tema je bilo otvoreno.
Sofro i Sasa odradili muski nocas posao.
ono sto se moglo zakljuciti, i ako su svi (osim Deja) pricali o Brnovicu u proslom vremenu, da smo mi daleko od promjene selektora.
ono Dejovo AKO bude smijenjen Brnovic sledeci selektor ce biti sa naseg govornog podrucja.
uopste me nebi iznenadilo da ga ostavi ovaj kralj. cijelu noc se trudio da oravda njegov neuspjeh i ni jednom nije rekao da je za bilo sto on kriv:"povrede, smjena generacija, splet okolnosti, losa 3 minuta, nedostatak srece..." retorika vec vidjena kod Brne posle svakog fijaska.
Dejo im kad stigne nešto iz UEFE samo kaže kao svojevremeno Milo rukovodstvu KC-a na temu mita : "Smanjite to malo"
Ali momenat kad Dejo prica o Kranjcaru i veli isao sam na seminare i svasta samo da ga ne gledam sta je radio, podsjetio me na Iliju Cvorovica koji ide u operu sa komentarom sta sve mora posten covjek da istrpi zbog zlikovca:lolblue:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je par puta rekao kad dodje novi selektor pa se poslije ispravio, ako se smjeni.
Neće da bude da on smjenjuje i postavlja selektore , nego nekakav odbor.
Nidje veze, ali kako reče da je vlaisavljevic radio dobar posao, al niko da ga pita koji je uspjeh napravio
Iz Dejove price se vidi da je Brnovic zavrsio posao,al nece to direktno da kaze..
Kad je pricao o Cicu meni je zvucao kao da ga bukvalno mrzi.