Kad vam sleti bubamara na ruku zamislite li zelju i govorite li leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti dok ne poleti?
Printable View
Kad vam sleti bubamara na ruku zamislite li zelju i govorite li leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti leti dok ne poleti?
I u Kopernikus onaj isto uslovljavaju tako.
Tacno se vidi Strugaru kada mu malo popusti koncetaracija predje na nas da prica.
Sent from my HTC ChaCha A810e
Zasto gazis bubamaru? Zamisli da sad dodje neki dzin i tebe zgazi a nisi nista kriv, nego eto onako zgazi te cisto. Nemoj to da radis, bubamare ispunjavaju zelju.
Šta da ti kažem, fala evoluciji :lol:
poslato sa aždaha ljutita
Aupicku, nocas nestasica sna. Ipak ustajem.
Posted via Tapatalk
sijede...ne znam kud su navrle...
Ulovace gnjile.Taman sam vas srecan sto ima sipkova ali kad iskoci ulovaca iz njega poludim.
Novak Djokovic.
Je li on stvar? Ako nije onda knjiga Novaka Djokovica.
Samo jedan sarzer...
Vozim put NK i kod DG zmija prelazi ulicu. Još mi nije jasno kako je promaših, uglavnom na retrovizoru vidjeh kako razdragano upada u grm pored puta.
Pjane djevocine, pih..
Kad se namjerim da kupim neki komad tehnike u Tehnomax, pa taman pročešljam što imaju na web sajtu i izaberem par modela koji dolaze u obzir, a onda kad dođem tamo od toga nema ništa, a ono što imaju nije im na sajtu. A nije to upaljač pa da se može kupit prije nego se dobro ispregledaju tehnički detalji, uporedi ponešto, pročitaju komentari korisnika itd.
kad mi za Bajram posluže rolat ili voćnu tortu...
A duša mi umire za baklavom ili tulumbom koja curi niz moja lajava usta...
sebe vidim sa 30-jes kao http://totallywould.files.wordpress....e-clooney5.jpg .jos da sam faca kao on.:hammer:
Ono kad na 24Kitchen kažu:
"I još sastojak koji svaka kuhinja mora da ima" i tipa izvadi kopito od jednoroga....
Kad kap od kisnice s krova ili drveta kapne za vrat....
j*beni paypal i što nam ga nisu odobrili, žali bože kakav kaput viđoh, duša me boli sad
A naruci preko nekog sa foruma, fala bogu ima ih 3 provjerena i stalna
ovaj raspali tnjiter - baguje!!
Đe mi je jogurt u trougao?
Đe su mi turbo žvake?
Đe mi je tigar lopta?
Đe mi je stopi sladoled?
Đe mi je miris sličica iz kesice?
Đe mi je crtani s onim miševima na motore?
Đe mi je Topo Điđo?
Đe mi je Soletiko?
Đe mi je dječiji dodatak?
Lovci ostali bez pasa: Ko postavlja otrov u blizini šume i zašto?
http://www.vijesti.me/data/slika/33/320591.jpg
Juče sam bio tamo i nije samo ovo što piše, nego ima jos uginulih životinja. Zašto javnost o tome ćuti?
Ovo nije samo ovdje da se desilo. Drugarici su u Rogame otrovali zlatnog retrivera, ne samo njoj nego u cio komsiluk jos 5-6 pasa je otrovano i isto toliko ako ne i više mačaka.
Za ovo je isto neko odgovoran kao i oni što muče životinje što ih vuku kolima. Ovo treba kažnjavati!
Wikipedia tj dumbopedia.
Ne znam koja je poenta takve tkz enciklopedije.
Gomila tendencioznih činjenica sve potkrijepljeno "ozbiljnom" literaturom i nazovi-istoričarima.
Konkretno, čitam tekst na hrvatski o pokolju u Ahmićima '93 i da se primjetiti da je tekst sročio neki neo-U.
Ova gamad...cijela ih zgrada ima, dok svi ne uradimo dezinsekciju necu moc zaspat mirno
http://www.dezinsekcija.net/wp-conte...-e_godine_.jpg
"aaaa kako je vruce, sta je ovo"... Na ovakav dan, auh.
Dočim ja recimo imam problem s miševima. Nemam problem mislim, nego imamo nesporazum jer oni misle da treba da dijelimo stan. Ali korektni su, na dolaze mi na hranu nego samo ono što ostane po balkonu ili eventualno oko vrata terase.
Ali ne dolaze na vlažna i topla mjesta, u moj stan prosto nema takvih.
Ahahahahahaha
Vas dvojica niste baš normalni.
A okle.