Ajmo ljudi nemojte ja da org no ajte dajte prijedlog da se nas 20 sa jednom zastavom pojavi kod kampa.Nema smisla ovo vise.
Printable View
Ajmo ljudi nemojte ja da org no ajte dajte prijedlog da se nas 20 sa jednom zastavom pojavi kod kampa.Nema smisla ovo vise.
Kako dobar izbor da ne pogledam meč reprezentacije, prvi put od osnivanja. Prezadovoljan sam samim sobom.
Ne bih se začudio da ostane. Mislim, lik ne nudi ostavku posle svega ovoga, obraz đon.
Uh, ne znam kome bih sad prije *ebao mater, Deju ili Brni. Kakvi *****ri.
Ahahahahaha s pravom nosi nadimak genije. mada mu ne bi lose pristaja ni makro.
Poveli su reprezentaciju ka kurrvu, da se makedonci izredjaju. Ahahahaha ko zna kolko su para uzeli od makedonaca da im dovedu ekipu da se oni vade na nju. Ove kvalifikacije koje su zavrsene prije mjesec dana, bile su ubjedljivo najgore u istoriji za Makedonce. Otkad igraju eo 20 godina. I sad ta Makedonija poslije samo mjesec dana mlati nekoga 4-1 ahhahahahah a nemojte. Alo 4 boda su uzeli u kvale ej. Ne mozemo mi bit ovako losi. Negodovali ste prije kad sam reka da su igraci isti ka oni kad prihvataju da rade to sve.
Ovo je definicija namještaljke, zato prvo Deja blatiti, pa onda dalje.
Ja se samo nadam da su sabotirali Brnovica. Kao hrvati , ono ćutke i izgubiš, prospu te.
Sad nešto razmišljam, možda i protiv Moldavije bila sabotaža ali neuspjela
Dron je skup ali se moze iznajmiti :p Obavijeste se novinari..
Koji novinari? Svima pertle iz Dejove guzice vire... Da novinara imamo, beknuli bi nesto na te konferencije za stampu sve im na svijet ***** i njima istima!
Eto tako pa ko je ozbiljan neka svrati.Nas 30,40 odavde neku akciju da odradi zamislice se malo a I podrzace nas malo ljudi.
Nijesam u PG vecheras pa da dolazim ali kad smislite akciju i kazhete dje i kako rachunajte da cu se pojaviti i dovesti kog god prijatelja mognem. Ali predlozhio bih da se ne ide kod kampova i chuda nego fino skup da se organizuje u centru ispred kancelarija FSCG dakle ispred juzhne tribine taman ima onaj mali kao trg dje je nekad pumpa benzinska bila i gdje mozhe fino da stane dosta ljudi. Da se sve uredno prijavi policiji obavijeste i mediji odradi kampanja preko drushtvenih mrezha itd.Sve naravno mirno i bez huliganisanja ali da se pokazhe shta mislimo i napravi malo pritiska. Ja garantujem da se uz nekih 10-15 dana pripreme lagano mozhe okupiti makar par hiljada ljudi a to je respektabilna masa koja se nece moci ignorisati. Na kraju krajeva i to je gradjanski aktivizam ne mora on samo biti oko krupnih politichkih tema.
Cim dogovorite dje, saljite mi PM, pojavicu se dje god da treba i dovesti bar 5 ljudi sa mnom.
Jel moguće da i mladi se raspadaju
Niko ne komentarise ove mlade?
I dalje se kod nas nosi lopta I dribla, cak I letonci poceli pas igru. Lise hocka svi ostali nidje veze. Stvarno je red da sepreispita status savicevica, ovo je previse
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Koji li je ovo majstor u mladoj reprezentaciji kojei sve neke pete odigrava ?Inace Mojasa za selektora A reprezentacije.Ne bismo nikoga dobili ali bismo se bar nagledali golova i nasoj i u njihovoj mrezi.
budimo realni, nemaju momci pojma ni s mojašem ni bez njega.
2-3 prosječna igrača, ostatak zalutao u fudbal.
Evo i ja cu dovodim dva druga
Što ne zove Olivera Šarkića? Momak za mlađe kategorije Benfike non stop daje golove, što u Ligi Šampiona što za Benfiku B. A za Batrovića je posebna priča.
A što se tiče utakmica Mlade Rep. ko zna koliko se njima igra i koliko imaju motivaciju za mladu selekciju i na to kada se doda da nam je selektor prosječan i ispod toga, to je to.
Ali koliko igrača ima koji igraju za Budućnost i koji su igrali to je fascinanto. Raspopović, Kopitović, Vukčević, Vušurević, Hočko i Cmiljanić.
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...vojoj-istoriji
Evo covjeku su makedonci krivi sto su nas dobili! Recite mi da sanjam, ovo ne moze, nerealno bez majke ka njuz.net da pise...
Sent from my Samsung Galaxy S6
Kakav gol savićevića, bruka dobar
Ladno ovo napišeš, iako nijesi gledao niti jedan njegov meč. Iskreno, nijesam ni ja ima dvije godine, još otkako je igrao u Poljskoj. Tad mi se veoma svidjelo to što sam vidio, ali sve zanemarimo.
Koristimo se zdravom logikom. Pogledaj koliko je Marko Janković odigrao mečeva za Maribor u toj istoj ligi. Ja ću ti pomoći - odigrao je samo 28 minuta u jednom meču. U ostalim nije bio ni na klupi! Da se razumijemo, ja Marka Jankovića kao igrača veoma cijenim, ali po kom kriterijumu Batrović nije ni pozvan?
Ko je zamijenio Jankovića? Mirnes Pepić. Provjeri đe nastupa Pepić. Opet ću pomoći - igra u petoj njemačkoj ligi, odnosno 5. kategoriji lige budući da je u pitanju regionalna liga, a regiona je preko 15. Po kom kriterijumu on može biti ispred Batrovića, a da ovaj nije ni pozvan?
Pozvan je i Uroš Đuranović. Centarfor Iskre koji je na 13 utakmica postigao 2 gola. Momak koji je u pola godine dvaput napravio korak naprijed i prešao u veći klub od Iskre. Znaš li koja su ta dva kluba? Evo da opet pomognem:
Part 1
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...novic-potpisao
Epilog:
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...liko-pojacanje
Part 2
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...presao-u-javor
Epilog:
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...liko-pojacanje
I tako se Iskra dvaput propisno pojačala, ali da zanemarimo ironiju. Provjeriti njegov golgeterski učinak sa
učinkom Batrovića koji uz to nije ni napadač.
No sve je ovo irelevantno, jer je gospodin Mojaš objasnio da ga nikad nije gledao kako igra, te je time objasnio koliko "ozbiljno" radi, a ti Lucke takođe razmisli još jednom pratiš li naše mlade igrače onako kao što pišeš da pratiš, ili je to pak na mnogo skromnijem (da ne kažem nikakvom) nivou.
Dnevne novine prenose da se brna pozdravio sa igracima ,da ide
Hvala ti (ISUSE)...... Ako to bude tacno sto je pisalo u novine? Brna dao otkaz i pozdravio se sa igracima.