Upravi vidjeh u ulicu 4. jula kod firme gradjevinar crveni golf 3 udario u neki bijeli audi, masu je ljudi okolo bilo i hitna je isla na lice mjesta.
Printable View
Upravi vidjeh u ulicu 4. jula kod firme gradjevinar crveni golf 3 udario u neki bijeli audi, masu je ljudi okolo bilo i hitna je isla na lice mjesta.
nije onamo audija bilo
no opel vektra i megan patka taxi..
Preticao je taksistu koji je htio da skrene u dvoriste Gradjevinara, pa je udario u betonsku ogradu sa desne strane,onda Opela Tigru raznio i zaustavio se 70 metara dalje.
Uspjesan.
Taman me san hvatao kad je nesto puklo. I onda izadjoh na terasu vidim momka gdje trci do auta i vice "druze dje ti je zmigavac". Utoliko zvah policiju ali je neko vec bio javio.
Ne znaju je li preticao ili je htio da ga izbjegne.
Crveni Golf 3 imase naljepnicu montenegro racing a registracija je PG AR. Momka je hitna povela rekose da je dobro nego preventive radi ide na sninanja.
Tigru koja je bila parkirana je raznio kao i ogradu. Da ga cosak ograde nije odbio i Tigra kasnije nasadio bi se na betonski stub i dizalicu.
Najgore je prosla Tigra i zid. Golf kakav je udes bio i kako je puklo ne izgleda lose ali mislim da je ta sasija posla sva. Sreca u nesreci sto niko od pjesaka nije bio tuda i sto niko iz jedne ulicice nije izlazio.
Od taksiste do golfa 3 policajac rece da je 120m. Ako uzmemo da je pola toga zaustavni put onda je to opet 60m a golf 3 da stane u mjesto na 60mretara puta treba da ide preko 100 zar ne?
Par njih rekose da znaju momka da ne vozi brzo a ja necu dusu da grijesim ali mislim da je isao bas brzo jer toliki karambol pri 50 na sat ne bi napravio.
Inace tom ulicom motori i golf 3 i par starijih auta imaju ta probanja auta u sitnim satima.
Ako neko zna momka neka javi nadam se da je dobro. I neka slavi ovo kao rodjendan.
S obzirom kako policija zablokira čitavu tu ulicu, mislio sam taman da se kakvo ubistvo desilo...
Septembar, Oktobar... Prošli odmori, veće gužve kroz PG nego ljeti...
A to ko je bio preko ljeta u PG, navikao malo da se opusti...
MUČNO mi je auto kroz grad vozit, a ne motor... :mad:
Au jbt kakvo je ovo auto na sliku.
Sinoc ispred delte chekam taxi I kada sam zna okrecem se I jedan mercedes koji je izlazio iz parkinga cuka jedno malo auto u zadnja desna vrata
http://www.vijesti.me/vijesti/u-lanc...ijedena-798977
BMW američkih tablica? :/
Pa e. Kad treba odma da se javi, nidje nikog. Inace ovako radio Mileva radi prije nego li se i desi nesto.
Da, totalka. :(
Je li tebi bilo što?
Ajde pricaj jadan i ne seri vise.
izgleda da mu je žalije auta trenutno....pušti kola, biće kola!
to je ovaj auto?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/254619
"totalni ful" + krst ispod retrovizora zaslužuju ovakvu sudbinu
Bas sam juce citao na neku grupu fb da je tuda prosuto ulje cijelim bulevarom..
Nadam se da mu nista nije bilo, a auta ce bit...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4 Beta
Ao taman je treba da zaradi prodajom sad trt...
Ja se baš vraćao iz EFELa jer sam montirao novu gumu na motor prije tipa 3 dana, vatrogasci šmrkovima KVASILI (ne primjetih da su ispirali) asfalt... Išao sam 30km/h, nježno jedva dodavši malo gasa (tipa još 500-600RPM) kad poče motor od 1000 kubika da šlajfuje repom :roll:
Pocelo je cukanje. Taman usao u wc kad cujem kako neki auto kliza i tuup. city taxi i neki passat u IV proleterske