i novi KDS ima RTL... (podrucje HN)
Printable View
i novi KDS ima RTL... (podrucje HN)
Nimalo mi se ne svidja ovaj novi izgled. Uzasno se chita.
????????????
Neka, no je i bolja slika ?
kakvi hohstapleri, i pored ukidanja RTLa i izricite zabrane da koriste njihov logo i ostalo, danas dobijem racun za fixni, sa reklamom za Mini, i naravno, RTL se nalazi u ponudi :p
Hajde i jedna pohvala. Sa ovim novim softom ili kozmetickom promjenom stvarno je brzo mijenjanje kanala. Momentalno cak sto vise, a i ima manje prekida od kako je vrijeme bolje u odnosu kako je bilo nekad prije mjesec. Nego skorije sam i bbm iztestirao i vidio kakva im je slika na lcd-u da ne pricam o promjeni kanala za koju sekundu. Jedine pohvale cijena i veci izbor kanala kao i pink paket besplatan pola godine. Tu mi nije jasna racunica T-coma kako misle popularizovat servis kad su skupi za ono sto nude. No neka poceli su ugovori isticat pa kad dodje vrijeme niti ce bit extra ni bbm koji mi je toliko s....e da je to neopisivo. Ko zna mozda se poprave i ti i ti ali im je kako sad sve izlazi na vidjelo cilj bio laka i brza zarada. Stb naplacuju po 100 i to zakup pa to samo kod nas ima a i moze im se. Meni i jos ovaj mjesec i nema vise znate li kako je ruzno kad vam svaki racun od t-coma dolazi preko 60 e to je mnogo ma kolika bila plata. Posto ja ovako cesto udjem pa se ispisem, ne zamjerite ali toliko mi se toga nakupilo od t-coma i sad toga da sam vidio da bbm nemoze ni dostojna zamjena bit a kamoli sta drugo, sta moze nekom preostat nego se furat sa digi tv-om i gledat bolju ponudu za dzabe a NASHE takozvane kablovske placat a ne gledat na njima ono sto tebi treba. No bice bolje jednog dana(samo kojeg pitanje je....)
e ona pozadina nova kad se listaju kanali i program je katastrofa....znaci u donjem dijelu se jedva moze citati nesto ako je slucajno u pozadini neki kanal gdje dominira bijela boja...jos gore je ako je u pozadini film..pa ide titl...e tek onda nemas pojma sto pise...zato onu crnu pozadinu izjednacite od vrha do dna...a ne samo da se moze u vrhu citati sto pise...
e sad ja imam pitanje ali pretpostavljam da mi nece niko nikad odgovorit :) iz T-Coma ali ajde da probam :)
radi se o tome da li postoji opcija da se placa pretplata za drugi STB ali da isti ne kupim...nego da koristim racunar kao STB....jer da znam postoje programi koji mogu da odrade simulaciju onoga sto radi STB... :) vjerovatno puno pitam :D
pa oni ce ti donijet drugi stb, ti ga makni ako ti smeta :p
Ako mozes nabaviti STB ili nesto sto bi obavljalo njegovu funkciju nema potrebe da placas pretplatu jer 2 TV Stream-a i sad imas
Nedavno je ExtraTV instaliran kod mene na poslu.. Gledam i ne mogu da vjerujem da su dostavili upustvo na njemačkom :shock:
Koliko sam upoznat sva uputsva moraju biti (i) na našem jeziku :?
Ti si jos dobro prosao. Ja nisam dobio nikakvo uputstvo. Ali zato mozes ovdje da ga skines: http://extratv-cg.com/pdf/Extra_TV_prirucnik.pdf
Ma meni lično tehnika ne predstavlja problem, ali nekome ko još nije popamtio ni silnu dugmad na običnom daljincu za TV, extra tv može biti problematičan (usotalom, kao i BBM :) )... Naravno, jasno mi je zašto je na njemačkom, ali nikako ne mogu da prihvatim da nema prevoda ;) Sreća pa bar nije na mađarskom :mrgreen:
Hvala za link ;)
Da li je nama potrebno neshto ovako?
http://www.engadgethd.com/2009/01/16...v-set-top-box/
Mozda. Ali samo ako ubace HDD u nj.
HDD je bio glavni razlog da se odlucim za Extra TV.
ma ja mislim da je nama dzabe 10 stb-ova :) jer pretpostavljam da svaki stb ima nesto tipa mac adresa, i po tome ga i sam servis prepoznaje...tako da bilo koji drugi stb ili racunar vjerovatno nece raditi bez nekih intervencija u t-comu :)
Zna li iko sto ce nam biti sa RTL-om , ocemo li ga dobijat :confused:
znam ja: necete :mrgreen:
bili danas, montirali drugi STB - radi OK (nadam se da mi neće opet crknut' nakon što ga pohvalih). :)