Hahahaha a GENIJE si svega mi ;)
Printable View
A danas ide srceparajući dokumentarac na RTCG o geniju Savićeviću i o njegovom majstorstvu i genijalnosti kako na terenu , tako i van njega. Genije pakuj kofere , spakuj u njih i trenerskog genija Brnu i idite što dalje odavde. Ostavite ovaj naš mrčeni fudbal nekim neznalicama , jer ga vi geniji uništiste.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
saće brna opet reć skupo su nas koštale 7 minuta meča
Ali kakva smradina, odmara Mirka jer neće ga biti 2 sledeća meča, pa da uigrava ekipu. Gospodin ne misli da ide.
Veselin Vujović, pakleni trener izgubi jedan meč i oće da ide iz RK Zagreba.
Dubljević, koji ima 10 trupina u ekipi oće da ide iz KK Sutjeske jer osjeća moralnu odgovornost.
Samo ovaj misli za sebe da je car. 2 i po ciklusa, pa sve da je Murinjo imao bi malo obraza. U ovom ciklusu sa 3 direktna rivala izvukao 1 bod. To malo bodova ima od Lihtenštajna (među tome jedan remi) i Moldavije. I njemu su krivi Lihtenštajn i navijači. Mrš džukelo raspala više!
Ja bi probao na 3:3 ili 3:4 konacan ishod i sto je najzalosnije uopste se ne sprdam kad to kazem. Nadam se da bas nismo toliko dotakli dno.
No sveukupno leba ovdje nema ukoliko se ne dovede trener sa dovoljno samopostovanja, autoriteta i samopouzdanja, sa punom slobodom u radu uz dovoljnu snagu da izdrzi neizbjezne kritike palanke i navijaca i hrabrosti da se odupre menadzerskim lobijima i dilovima.
Moguće da ga pojedini igrači sabotiraju danas, kad vidjeće da neće da ide.
zavrsio je on svoju misiju.
oprostajni mec mu je slika i prilika svega onog sto je radio kroz ovo vrijeme koje je proveo na klupi reprezentacije.
Ljudi, nikoga u zivotu nikad nisam mrzio, nikoga.
Ja ovoga Branka Brnovica ljudi mrzim, jel to moguce,da mrzis nekoga koga i ne poznajes, ali istinski?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Brna se oprašta sa stilom :-)
Jedva cekam njegovu konferenciju za stampu :D
Rece li on ono da smo mi favoriti protiv Makedonaca?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Kakav je Beco pokusava suteve ala Del Pjero.:razz: Dobro je i ova Makedonija nasla reprezentaciju na koju ce da se izljeci
dajte link gdje gledate to :D
Sramota.
Mada, moguće je da na djelu gledamo klasično bušenje trenera od strane igrača. Nadam se da je tako. Jer, kako objasniti ovaj četvrti gol drugačije?
Na Goli Otok treba Brnu i Deja povest!!
Udji na sajt fudbalskog saveza makedonije ffm.mk tamo mozes naci stream iako im nesto sajt stuca cas radi cas ne radi
Makedonija je vrhunski izabrala protivnika za izlazak iz rezultatske krize u velikom stilu.
Aaaa zamislite scenu, da Brna ostane.
To bi bila sramota vijeka...
Evo ga i četvrti.
Posle moldavskog,Brna postaje legenda i makedonskog fudbala.
Proslavi se ovaj novi trener Makedonije protiv nas ahaha
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Trickovski nam zurku radi a ovi nasi ovakvo mucenje i kurcobolju nisam odavno gledao kod jedne ekipe koja je sastavljena od profesionalnih igraca.Taman kao da ga sabotiraju.
Makedonija je na 10 utakmica u kvalifikacijama za EURO dala šest golova, od čega tri Luksemburgu, od koga je izgubila u gostima.