Settings/general/usage/battery percentage
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Settings/general/usage/battery percentage
Treba da uzmem jedan 5s polovan, međutim ne rade mu kamere i zakuca ponekad, ovaj lik kaže da je to zato što se pokvario neki konektor unutra...zna li ko koliko košta popravka toga, i isplati li se popravljati, tj da neće opet crknuti ili tako nešto--
Mislim da je u pitanju flat koji je povezan sa power dugmetom,a sad ne znam da nije mozda do ploce,ipak bih prije pogledao kod nekog majstora da vidim o cemu se radi jer ipak moze biti do kristala na ploci koji se tesko popravlja...
Papero preporucio bih ti da ne uzimas takav ajfon iako ga vjerovatno imas za male pare, ali ko zna sto je radjeno sa tim telefonom..
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Pita drug dje ima da se popravi kolo na iphone 5s i koliko to kosta?
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
je li ko instalirao koju app preko windowsa na ios? tipa popcorn time ovo, skode li sta sistemu ove instalacije?
Ljudi, interesuje me postoji li neki dobar app za gledanje sportskih strim prenosa (fudbala)??
Ustream
iphone 6 na 67 u podesavanjima setovano voice na 4g, ali stalno nakacen na 3g mrezu. sta moze biti problem? na toj istoj lokaciji drugi tel na 67 ima 4g.
Moras da vidis da li ti operater dozvovljava 4g
Imam isti slucaj, isto 67 i po onoj mapi pokrivenosti 4G trebalo bi da imam 4G.
Izgubi telefon potpuno siglan (No service).
Sent from Nokia 3310 [emoji1]
prepaid broj nema 4G.
Neki program za bedza muziku?
Music Video, plava ikonica
Nema... :D
Ljudi postoji li nacin da promijenim drzavu na app store a da ne unisim podatke vezane za platne kartice, moglo mi je prije i od skoro ne mogu nego mi zahtijeva kao obavezno polje da izaberem neku od kartica, pa ako ko moze da pomogne bio bih zahvalan :)
Odradih update na iOS 9, na 5s ima lagova.
Oce li se ispravljat to jer je danas bas izasao ili je to to?
Je li instalirao ko ios 9 na 4s i kakvi su utisci uopste? :)
Ostala 3?
Nema vise to je sto sam primijetio, malo je kocilo kad micem app u backgraund ali posle hard restart se vise nije desavalo
Treba da radite clean install.