11k svaki cent !
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Printable View
Ovo mi se bas svidja, i mozda nije losa kupovina
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Spušti cijenu koliko može i nek je srećna trgovina.
Narod sad nema para i samo nude kompenzacije sa doplatama. Provjeri ga i ako to se svidi kazi mu da moze da ima u svakom trenutku 10.000€. Reci ce ti da ne moze toliko ali ce te ujutru zvati i ponuditi 10.300 zadnja cijena. Ti ces mu spustit jos malo i tu cete se naci.
Tako sam ja uzeo vrhunskog bmw-a 320d za 5.200€ registrovanog, full oprema, zlatni, bez centa ulaganja. Na oglase se krece po 7-8.000
Sent from my iPhone using Tapatalk
9500-10000, i to zbog kilometraze.
Potpis, komšija prodaje auto ispod svake cijene za to godište i model, kakve mi ponude prepričava, to buksovci snimali nisu.
Kvalitetan model, ovaj 1.7 je izveden iz starog 1.6 crdi, poboljšan. Kvalitetan motor, pogon na lanac, eto ih s taksija skidani iz upotrebe svečano kad su prešli milion. S ovim motorom, Sportage baš i ne ide, 115ks 260nm na ovoliki auto.
Oprema odlična, prvi vlasnik, mala kilometraža.
Ne bih ja tu puno razmišljao, ako je sve u redu i spušti cijenu.
Potrcace ovaj da mu ga da za 10.000. Nema trika iko da mu ponudi vise. Nije ovo Njemacka, plus kriza. Jos bolje bi bilo da ih ponese sa sobom u *****usi, pa samo otkopca onaj slic dje su pare i kaze “ovih 10.000 sad mogu biti tvoje”, ljudi su tad najslabiji kad vide keš. Ni centa preko 10.000 nemoj da dajes
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ista mi je ideja. Mada nije bas da je svakom trka. Vidjecemo. Ovo je auto koje se pravi od 2011 tako da nema osnova da trazi 12 iako je stvarno oprema fantasticna.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
'Pare ce da zbore a usta da se spradaju'
Ponudi mu cifru za auto pa HA ili BU... :)
Ima li neko broj toga servisa u Zagoric sto radi reglazu?
Milacichttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...611abe74bf.jpg
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Hvala!
Koji je najbolji proizvodjac komplet setova i drugih djelova za veliki servis? Neki mi pominju continental?
U pitanju je 1.6 77kw tdi
Conti, Dayco, SKF
Valja li sto ovaj Sonax-ov anti bakterijski klima cistac?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ca5a2a04d8.jpg
I don't give a damn.
Ovaj sonax je smeće.
Znaci da ne kupujem.. Ima li ko da je zadovoljan? Ili da preporuci slicnu stvar?
I don't give a damn.
Meni nije smece nego kad sam ga koristio 2x i promjenio filter neko vrijeme dok sam se pridrzavao pravila o upotrebi klime u kolima nije bilo mirisa a mirisi nastaju od batalozene budji i losih bakterija.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
bolje zamjeni filter nego da bacas pare na te stvari
Sonax je smeće to sigurno. Ja sam ga isto koristio jer se osjećala buđ, al ništa nije pomoglo. Bačene pare
Zamijenio sam danas filtere i sve, i mislio cisto malo da osvjezim i dezinfikujem kabinu, ako ovo valja cemu..
I don't give a damn.
Ja sam ljetos osvježio kabinu na način što sam samostalno isprao sjedišta, patose i dio tapacira