Oćeš da kažeš da promocija i propaganda ne doprinose tome da se neko izjasni kao gej, trans ili štogod?
Printable View
Doprinose ali ne doprinose tome da straight osoba postane gej. Postane je kljucna rijec. Pricamo o tome da li je homoseksualnost urodjena ili stecena. Ako je stecena vjerujem da bi elektrosokovi i inhibitori ponasanja vec tu “anomaliju” ispravili. Dakle “born with”.
BtW Promocija i propaganda su u procesu trazenja jednakih prava zapravo zloupotreba tih termina. Svrha gej parada je trazenje jednakih prava. Vidljivost je nusefekat koji moralno dominantni zovu Promocija i Propaganda. Zgodno.
Sent आत्मनः
Kakve veze imaju elektrošokovi?
Misliš da se bilo šta "liječi" el. šokovima?
Bila je već rasprava na forumu u vezi toga, iznio sam par puta naučne članke koji kažu da djeca gay roditelja imaju nekoliko puta veće šanse da i ona budu gay, čak i usvojena djeca.
Misliš li da ta gay "urodjenost" može da se prenese na usvojeno dijete?
Ako sam ja moralno dominantan jer mi je gadno da gledam faluse po parada, dje trpaju jedni druge i svakave devijantnosti se odvijaju (dakle, nije devijantno to što su gay, nego što goli šetaju ulicama, trpaju se itd), onda da, jesam moralno dominantan, itekako
Strejt osoba nikad ne može postati nešto što nije,ali ono.Ima onih što se plaše da pored žene i đece im nekako ne otkriju ljubavnika jel.
A takvi su najglasniji kad se udari na tu bandu.
Kako ona psovka oca mu..Folirancija je problem ništa više ni manje od toga.
I jedni i drugi jednaka prava okey samo bez folirancije.
Ma to da drugari mogu postati više od drugara zbog nekih parada je naučno dokazana glupost.
nijesam znao za te fantomske parade sa falusima te ljudima upadaju u kuću,ali opet tehnus navija za španski klub protiv beogradskog jer je simpatizer drugog beogradskog,ko zna kakve paranoje se kolaju u toj glavi te ne bi pridavao previše pažnje tim 'naukama'.ja samo jedan dan da doživim da mi najveći problem u državi bude da djetetu objasnim što i kako bata voli i ljubi drugog batu,samo jedan evo pristajem i na tih 16 sati što bi kao fol bio budan, i možete samnom šta god hoćete.
......
Jajnu ćeliju je mogla da dâ ona ili djevojka joj, nikako obje.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Teorijski, ako se odradi veštačka oplodnja između muškarca i žene, uzorkom drugog muškarca da li to dijete oba roditelja ako ga prihvate?
Takođe isto pitanje samo sada dvije žene
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Yeste, ali oni nisu gay par.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
šta važi za mene,troleru sa dna kace?aj dajder povuci opet neke te tvoje nauke,čikam te
Meni ne smeta da se dva muškarca vole ionako sam se svačega nagledala od muškog svijeta ođe to bi mi bio najmanji "problem".
Ne smeta ni meni, ne vjerujem da si bila aktivna kad je odje bila polemika oko toga, jasno sam napisa' da sam za maximalno kažnjavanje ko god ih fizički napada, prvi koji to uradi da ga drakonski kazne za primjer, ali da mi se ne svidja propaganda koja puca na maximum, pogadjaj kako su me nazvali.
Neki odje kontradiktuju sebi maksimalno, svi ste za ukidanje tiktoka/igrica/filmova/rijalitija itd jer to utice na djecu/tinejdzere ali na neku foru gej parade i ostali sadrzaj koji se gura ne utice na njih? Pa odlucite se majka mu stara, utice li na dijete to sto gleda svakodnevno ili ne :D