U Bd ima neko, ali nemam tačne informacije. U Baru ima ScubaDive ili tako nesto, na šetalištu im je reklama, a mislim da posluju u okviru ribolobacke radnje koja je tu, ili im je poslovni pored te radnje. U "potkovici" na početku šetališta.
Printable View
U Bd ima neko, ali nemam tačne informacije. U Baru ima ScubaDive ili tako nesto, na šetalištu im je reklama, a mislim da posluju u okviru ribolobacke radnje koja je tu, ili im je poslovni pored te radnje. U "potkovici" na početku šetališta.
Radi li neko zamjenu stakala na ray ban naočare? Sa njih se kao guli neka folija, vele iz jedne prodavnice naočara to je zbog znoja i zbog SUNCA. Svega nekoliko godina stare, drugim ljudima traju i po deceniju da se ne osjeti. Meni svega tri godine i već su raspad. A nisu malo plaćene. Inače, model je 3476
Javio mi se neko konačno. Sekretar saveza, ponudio se da organizuje sve na najbolji mogući način uz pristojnu cijenu :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Da li mi neko ovdje moze dati preporuku za neki hotel ili privatni smjestaj u Budvi ili okolini Budve, sa privatnom plazom, cijena da nije astronomska, a da je relativno blizu diskoteka Top hill? Osim te diskoteke, jel ima jos neka diskoteka gdje bi se stranci mogli provesti, dakle da pustaju stranu muziku, a da radi svake noci?
ima li dje da se renta neko malko veće vozilo sa 6-7 sjedišta na jedan dan, zvao sam dosta njih ali ne mogu da nadjem?
Neka ga ne mari...
Ima li ove kreme kod nas? Koliko kosta i gdje uzeti ako je ima ?
http://man.wannabemagazine.com/wp-co...alna-krema.jpg
imas kod kena
Najeftiniji taksi u Pg i njihov broj?
Ove kreme imas u Lakovic i voli
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Drugari ako moze savjet.
Imam neki konbinaciju da uzmem jeftino iphone 4s a trenutno koristim Samsung S3
Interesuje me vase misljenje koji telefon je bolji od ova dva navedena, to jeste le cemu sta ovaj stariji iphone ?
Najbolji tel koji sam ikad imao je i4s. Prelijep, brz, kamera super. Jedino ka I na sve I sto je baterija raspad.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ja sam uvijek za s3 :)
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Pa tu je najvece pitanje odgovara li ti vise iOS ili Android. Dva svijeta.
Cisto bih zamjenio ds bih vidio kako mi lezi iOS posto ga nikad prije nisam koristio a ne razumijem se bas u karakteristike pa zato I pitam.
Sto se Tice izgleda funkcija izdrzljivosti 4s,mane baterija,nema Bluetootha,muka s melodijom zvona...
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Ima bluetooth, kakve muke sa melodijom zvona? Ako mislis na custom melodije, na svaki iphone se ubacaju na istu foru...
ko vise mijenja zvono na tel:)
Ljudi sve u svemu polovni s3 I 50 eura vrijedi li 4s?
ma dje bre, to jedino glavu za glavu, ili 10e da doplatis.
Ako se taj S3 raspada onda i nekako, ako je ocuvan preko 20e ne bi treba doplacivat
mnogo je to
Baterija slaba izudwran sav ponekad se gasi bas je u losem stanju.
Dok ova 4s jos zastitu ima bez tackice .
odma mijenjaj:)
A idem u apoteku dae je uzmem, nemaju je, pa reko sigurno nije dosla kod nas i uzimam neku drugu nivea. Idem u Voli za nesto drugo, i to slucajno dje prolazim sam je primjetio i na kraju sam i nju uzeo. E pa ...
Hvala svakako. ;)
djordje - uzimaj iphone, sigurno ti je kamera bolja, barem je bila bolja meni nego na LG G2. Mijenjao sam iphone 5 za njega i jos dodao nesto para i sad zalim sto sam to uradio.