kakva izmjena,ovo je brnovic zvao drobnjaka i dragicevica,ja ne vjerujem.Sahranice se nas sad dodatno
Printable View
kakva izmjena,ovo je brnovic zvao drobnjaka i dragicevica,ja ne vjerujem.Sahranice se nas sad dodatno
Lakic nije mogao ni u Partizan ni u Vojvodinu da se probije kao prvotimac covjek je godinu dana pauzirao od fudbala u najboljim godinama, ovaj Rodic je prvotimac Malmea ucesnika Lige sampiona.Dje ko zavrsio sa talentom suvisno je pricati i procenjivati po jednoj utakmici u ovoj ekipi Crne Gore pod ovakvim selektorom i ovakvom atmosferom bi i Mesi i Ronaldo izgledali kao amateri.
Pazite ovo drzanje lopte, vidjite Savica kao Pikea...e Crna Goro Crna Goro
ALi tromijega igraca od Balica nisam vidio. Volkov je za klasu bolji od njega. E onda znate sto je.
Kašćelan igrač manje, nit ga ima u odbrani, nit u napadu. Dako ga zamijeni boljević
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Savicu su izgleda svercovali jedno 4-5 godina... Mandic moze ispasti dobar igrac. Bas konkretan i talentovan.
Esteban mi se mnogo dopada.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Fin je. Plav, visok...
Egzotika za nase podneblje...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
sto bi mi bez djidja radili ove kvalifikacije,ne bi ni ovih bodova imali
Iiii evooo gaaaaa buduci kapiten reprezentacije Adaminjo.
Marusic,sto cini covjek
Saveljić odlicant
Sjajan
Kako smo loši...
Nego, ovo pominjanje Rista Lakića me podsjeti na izjavu Brana Milačića od prije 10ak godina, kad je upoređivao Rista i Emanuela Ebuea iz Arsenala. Ispalo je da je jedina prednost Ebuea to što ima ili je imao bolje uslove za rad i napredak, sve ostalo je u Ristovom rangu :-D
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Ulazi šuša i maruša
Daj uvedi boljevića, ne mogu da vjerujem da brna šilji onu rabotu na njemu jer je pogrešno uputio onaj pas protiv austrije. Isto je to uradio sa krkotićem
Dajte jos kojeg Argentinca u reprezentaciju izgleda da je i Esteban koji je prosjek od igraca u Argentini za vecinu ovih nasih bekova doktor
Ne vrijedjaj brnu jer on nema onu rabotu. On je sav od mozga i mozdanih ćelija
Brnović ima spolovilo od 40cm. Zbog toga mu krv ne dolazi do mozga
Čuste li Dragićevića kako zove Mugošu Stefi...
Hahaha
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
hhahahha ovo je ludilo. Izvodi Vukcevića i uvodi Vlada pet minuta prije kraja
Ovi su rusi crnji od nas kad ne mogu da nam daju jos 3-4 gola sa ovakvom nasom igrom .
Eto tako zavrsi se i ovo mucenje od kvalifikacija.Da vidimo oce li biti ostavke ili ce se teror nastaviti.