kakav smo mi go primili,je li mandic strucnjak ovo dopustio
Printable View
kakav smo mi go primili,je li mandic strucnjak ovo dopustio
Ovaj sofro je smece,veli dobro igramo,super sve i primimo go,kao mi baksuzi.A ova nas rusija pritisla,ne sprdaj se
Odbi se od Kuzmina kao od stijene
Nema naceli su nas,sad nema stajanje
ih evo i penal,rekoh ja
Gledajte facu brniii alooooo,uvatite ovo
Oba gola zahvaljujući bekovima Rusije i kod oba nasa krila zakasnila
place li ovo brnovic na vezi sa savicevicem
Kod prvog gola, dje je ono nas golman krenuo. Izigrava Nojera
Dako uleti brna sa bakljom i prekine ovo
Ne place već ugovara nastup u Farmu
Inače ovo penala gledalo nije, kao ni u podgorici. Prelako se sve svira pjanicama ruskim
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Mandic, kakav igrac :D
Kao da je bitno svira li se Rusima ili ne, ionako bez motiva igramo.. Nismo sut u okvir gola imali u prvo..
Ahahahahahahahhahahhahahahahh a fala ti brate ahahahhahahahahhaha
Nije bio penal al nema veze. ne mogu ovakvi golovi da se primaju. Oba na istu foru, pustise ovi omladinci i novajlije Rodic i Mandic, njima se najlakse izvuc, a mladi neiskusni, debitanti.
Kako te to rusija sabila da ti bekovi daju golove. PA dje su ti bekovi tvoji i krila, a sto radi vezni red. Oce da se brane i svi legli pozadi a ne umiju s eodbranit. Pa ajte onda stoko naprijed povezite dva pasa, pa primite 5 ko vas jebe ali makar sutnite dva puta.
Kascelan van ritma, Djidjo previse povucen, Nikolic to vam je ljudi pojmas tipa Volkov. pa on da igra poluspica, greote. Ovi dvojica po krilu izolovani nema ko da im gurn eloptu. I to vi je to. Beco uzalud trci.
Savic kapiten sa 24 godine, svaka mu cast, igra kao da ima 30, bas kapitenski. I milo mi je zbog njega jer je zasluzio da uspije u fudbalu.
Dobro ishvaliste Rodica, a momak zesci pojmas, i nije ni brz kao sto se prica... Koliko smo imali talentovanijih desnjaka, od Lakica, pa Radovica, pa Bozovica, da bismo spali na nekog ko ne umije ni da trci.
Savic - u prosjeku nas najgori igrac. Treba zvati stvari pravim imenom. Momak je inace najlosiji centralni bek u Evropi, ako bismo gledali status i ime.
Nema startnost, krakat je, kiksara, nije skocan...
Bolji su tandem bili Carapic-Perisic nego Savic-Tomasevic-Simic-Kecojevic... E jedino kod Estebana vidim malo Basine gospostine.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Istinu.
Ako si mislio na Rista Lakica automatski si sebe iskljucio iz dalje ozbiljne diskusije
Nije golman vala kriv ništa kod prvoga gola jer sve i da je krenuo ne bi je stiga prije ovoga
http://im.ezgif.com/tmp/ezgif-2698634936.gif
Lakic u najboljim godinama je x5 igrac u odnosu na Rodica.
Pricao sam o talentu, jer za razliku od mnogih vas, ovu nasu ligu, i ligu SCG, SRJ, i Buducnost u drugoj ligi... Pogledao sam mali vise nase lige.
Nakon Rista je mali Radovic, desni bek, koji je u Radanovicima slomio bio nogu...
Kalav Rodic, ljudi?! On treba prvo da nauci da trci.
Sad će brna prilagoditi taktiku. Saveljić u napad, Kascelan na go, Mijatović zadnji vezni, Bećo lijevi bek i uvesti Marušića da razdrma napad. Ovo jos nije izgubljeno
Balic mozda i najgori nas igras. Kako se elegentno izvuce ovdje u pogresni pravac i otvori rupu .
Prvo i osnovno šta će Mandić tamo, dje Simić, Balic
Pa bek se ubacio duboko, Mandic je tamo jer je bek njegov igrac