hahahahahaha e pa ljudi moji.. lopovcina...
Printable View
hahahahahaha e pa ljudi moji.. lopovcina...
U Septembru 2009. je cijena barela bila otprilike kao sad, a tad je dizel bio 27 centi jeftiniji, znači uzimaju 27 centi po litru bez ikakvog razloga.
kolko će bit ona česmovača na IK Real?
i to znas koje otvoreno- tipa da odes do bg i nazad . inace u cg su sve male relacije da bi ti pokazalo 7. al eto momak ti je rekao korektno i cao.
juce drug,mini stariji,automatik benz ja mislim da je to 1.6 , bas kaze 10trosi. a ovdje ti pricaju mali potrosac.a oklee
Ufff, jos onaj automatik sa 4 gange. A onda Chryslerov motor...
Zna li ko ima li 100okt. benzin na BONUS P. u Zagoricu? Prije nije bilo..
sipat cu sjutra stotku kad padne na 1.21, da vidim o cemu se radi :)
Ne ide bolje i ne trosi manje. Samo se ne cuju ventili - nema detonacija.
A ima li 100okt. na Bonus u Zagoricu?
Ima. .
Ima,ja stalno sipam tamo
Sipaj mi do cepa,eto me za dva dana
http://www.poslovni.hr/mobile/after5...un-eura-301931
Ako ima neko od primoraca , da se razumije, nek nam kaze koliko mu moze trajat ovo
Sent from my iPad using Tapatalk
Sto ne stavi plin ili ubaci dizela. :) Mnogo mu trosi ovaj suvi 1.8. :D
boli ga **** on moze sipat i benzin
Jesi siguran da troši "samo" toliko?
Ako su tačni podaci sa interneta, jahta ima 4 x MTU 20V 1163 TB93 motora, svaki od po 10.000 ks i svaki sa deklarisanom potrošnjom od 2000 l/h.
Pretpostavljam da ih ne koristi uvijek sva 4 na punoj snazi, međutim ako "sipa" 750.000 litara sigurno je da ne troši "samo" 200 litara na sat, kao neke mnogo mnogo manje jahte...
pošto supa od ponoći?
Same as above.
Bez promjena cijene goriva
U naredne dvije sedmice u Crnoj Gori neće biti promjena cijena goriva, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
Naseg minista to ne zanima,ajoj
Hrvatska
......Do pojeftinjena će doći zbog pada cijena naftnih derivata na Mediteranu i to benzina za 4,5 posto, dizela za 2,3 posto te pada tečaja američkog dolara od 1 posto.....
Nasi realno kradu najvise.
ako znam shta odje vishe ima da se ukrade kad je sve vec opuvano crka...
U Crnoj Gori i u Srbiji je cijena autogasa priblizno ista (postoje varijacije naravno).
E sad - u Srbiji je TNG akcizna roba (i to su nekoliko puta dizali iznose akcize); a u Crnoj Gori TNG nije akcizna roba (samo PDV). A cijena ista.
Zakljucak?
Lomi krade.
Plin je uglavnom 0.65 € u CG (uz par izuzetaka na nekoliko pumpi)....po meni je to preskupo i vjerovatno im je tu najveca marza.
TNG je u Srbiju ujutro 70 dinara .Uvece 73 . Tako im dinar varira, i oni miijenjaju cijene :D
Dinar/euro je sada stabilno oko 120... Vidim plin u Bosni 0.8 KM (~0.4 eur)....
Sent from my iPhone using Tapatalk
34 u AL.