^Od kako ne jedem hljeb iz pekara ja sam se prepolovio, živi kvasac. No parče ovog leba bih izio sad odma.
Printable View
^Od kako ne jedem hljeb iz pekara ja sam se prepolovio, živi kvasac. No parče ovog leba bih izio sad odma.
Koji leb jedeš i u kojim količnamA?
a kako ne bi vidji kako krcka :D Uh a ja samo krajčić okinula....e živote idiote:D
Nijedan. Ima u stvari jedan domaći u Voli. Ne znam kako se zove, uprem prstom na njega. Vekna, oko pola kile, oće reć 300 gr.
pa ne škrtari...najviše me zanima ovaj dio rečenice "prepolovih se" ...kako si se prepolovio ja hleb volim ali ako ga nimalo ne jedem ne prepolovljavam se....a ako ga malo jedem ne mrdam s mjesta a bih da mi kazaljka na vagi ide silaznom putanjom:D
Koje škrtarim, ta veknica o.80, zaobilaze je svi kao da je gubava.
E, nem pojma, ali ja sam rastekao vas. Pokušaj da promijeniš radikalno ishranu, ima nešto što zasićuje. Valjalo bi čeljade da proba one testove intolerancije.
kako to izgleda posto onamo nema hleba da valja?
Poput ovog sa Zvončicine slike, samo što je vekna. I nije raspukao ovako. Domaći neki iz neke liše pekare. Voli Bar je u pitanju, rekoh li?
dvopek ili se odvic od hleba,nije tesko.
nisi, al nema veze, evo mi cemo poc da kupimo, nije problem
Ja sam mislio da se bez ljeba ne može živjet, kao ni bez vazduha. No...
ja nista ne jedem bez hleba.
ih,samo da vidis kako moze,no nijesi probala.
ja sam se odvikao kad sam bio prije desetak godina na jednu radikalnu dijetu.
Uzmem ja hleb sad,nije frka ,al mogu komotno bez hleba. Ako se ne posluzi,ni ne provalim da ga nema do trenutka kad treba da omazem tanjir.
Priganice i kučkoga sira
Treba da dodam bar dva kg ili 16000 kalorija :), prvi put poslije 15 godina, banja.
Jedini problem mi je što nisam pri apetitu haha.
Ipak opuvaću danas malo ovih:
http://s.tf.rs/2012/07/13/%C4%86evapi.jpg
uh kako volim ćevaaapeeeeeeeeeeeeeee:D
Mogu ja bez hleba ali mogu hleba koliko ti duša ište....a akd ga ja ispečem, pa vrućega...ne pitajte me ništa djea su mi rekla da ne smijem da pečem jer se oštetiše....e noćas ću koštanje da pečem njamiiii...ajde neka mi neko reče kako je najbolje da se koštanji peku, ako neko ima isprobani recept?
Kakav hleb, vruc somun.... Aaaaaaaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tortilja iz Primizie
znam to, i uvijek ih tako pečem neo nekad mi se ne ljušte valjano,..da poludiš, sve se zalijepi za onu koru..juče sam ih rezala unakrst, sa one ispupčene strane (vidjeh neki klip na youTube-u) Znači cijelom dužinom i poprečno, baš zarežešda potpuno koru probiješ, oštrim nožen, onda ubaciš koštanje u hladnu vodu sa česme (ispereš ih praktično, samo) i staviš mokre na vreli gril...mogu ti reći ekstra u bili i noćas ću jope:D
:bull_head:
tortilja od speltinog brasna
2 kuvana jaja
150gr hamburske slanine
Kasicicom par puta zahvatih ajvara ih tegle... i solja kefira.... mmmmm njam!
kako ste me pomamili da pecem hleb veceras
Ko koga sad tu pomamljuje
evo ne znam, sve mirise
Prosuo ti se parfem?