A makse lakse tjelesne povrede je nanio ostecenim nije pokusaj ubistva ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
A makse lakse tjelesne povrede je nanio ostecenim nije pokusaj ubistva ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kao što vele na komentarima na ndh viesti da je danilo htio da ih ubije ne bi groma čuli
i kakve veze ima što je andrijin bratanić i što je hvatao ljude po ulica službenim đipom u tri i po iza ponoći?
Само да се не прећерује. Какви покушај убиства. Оперсција замјене кољена данас је рутинска хируршка процедура.
А одговорност стрикана?
Danilo Mandić je od ranije poznat policiji, a hapšen je i u januaru 2021. godine u Podgorici po poternici koja je bila raspisana za njim u avgustu 2020. godine, nakon što je, prilikom racije, u jednom podgoričkom lokalu policija kod njega pronašla pištolj.
Mandić se tada teretio za nedozvoljeno držanje oružja i municije, odnosno pištolja koji je dobio od strica Andrije Mandića.
U avgustu 2020. godine izbila je svađa i tuča više osoba u podgoričkom lokalu “Riter”, a Danilo Mandić je prijetio pištoljem P.K. i njegovom drugu F.F, koji je uspio da mu oduzme pištolj i da ga preda obezbeđenju kafića.
Policiji je prijavljena tuča, nakon čega je identifikovan pištolj marke “frans polis” kalibra 7,65 mm koji je imao metak u cijevi.
Ada citaju se skaj prepiske, vele kad su mogli ovi oko Z mozemo i mi oko A (Andrija Mandic) [emoji1787]
Pa nije no je li?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Да.Једна особа у приватном сектору покрива три радна мјеста која измисле у државној управи да убаце рођака.
Не кажем да требамо пратити њихов примјер у свему, али када би имали продуктивност једног Америкаца, били би најразвијенија земља источно од Њемачке.
Јуче сам гледао документарац како су од најбогатије земље на свијету, Аргентине, напрвили шупу.
Исто овако.Ето за утјеху је што још нисмо увели Перпер да ове травестије финансирамо, јер би се тек о јаду забавили.
Кад је дошао на власт онај Милеј, мислио сам пајац као послиједица свих апсурдних власти денецнијама раније.А оно економиста теоретичар.
Паф паф, изногирај све на тржиште рада, укини, прекини и одмах резултати.
Љуту траву на љуту рану.То ће доћи врло брзо.
Црна Гора
Jesu li i zasto nisu uradili test na alkohol i droge?
Mogu se kladit da je cuvar A bio i na jednom i na drugom, ali dosao u policiju uz pratnju advokata, da je vjecna!
vjernika u toku posta da testiras na alkohol i droge? Alooooo
Sent from my iPhone using Tapatalk
prošao post,pa da se omrsi
Au jes ovi su na litije isli svako malo, ja se izvinjavam, gresan sam, oprostite mi.
Jel on u zatvor? Jes.
Ne kakite
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zamišljam da je Milov pripadnik obezbjeđenj, usput njegov bratanac, kojeg je Milo ubacio da bude službeno lice, uprkos tome što je već imao potjernice, službenim autom prepriječio put i ranio dvojicu.
Štq bi pisale Mans i vIjesti, da li bise tražila ostavka Mia, ministra MUP-a.
Kod Koljenice imamo satisfakciju da je ipak u zatvor.
Posle da i po ušetao u stanicu sa advokatom.
Specijalci postili pa nisu mogli da uhapse ranije.
Da je Milov ne bi bio u zatvoru. Kao što mnogi i nisu. Što bi ono sa Branom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sto je sa Marovicem? Pije dojc u Moskvu sa Zvalavim. Dok su oslobodioci bili u opoziciji pricali su da im je on prvi na spisku za zatvor, evo 5 godina prodje, slucaj ce uskoro da zastari, a Marovica ne traze od svog poglavice, zasto zna li se? Da nije zbog para mozda? Hehe
evropa sad je postala sns. i to vrlo loša kopija.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-profila-pes-a
https://x.com/nvomans/status/1913993835723583969
Je li ti javio neko da Dps nije na vlast vec 5 godina?
Ne znam sto pises kao da su tvoji i dalje opozicija, javi im tamo da krenu da hapse brate, sto pises kako je bilo za vrijeme Dpsa, kad evo vidimo da je i sad isto vrijeme, samo druga garnitura, a tebi i dalje smeta Dps e kuku. Hahahaha