Iz raznih medija [Edicija 2023]
Quote:
Originally Posted by
extravaganca
Narod je sigurno needukovan. Isto tako je sigurno da je ono promocija nenormalnih stvari. Jeba nam majku prihvaćanje svega neprirodnog kako bi se predatavili kao neki evropejci, kako bi se prihvatila prava svih, kako svako može da radi šta želi, ma sjašite bre više. Ti si sad širokog shvatanja, a ja usko gledam jer mi je ono neprirodno. Ma neka. I da se razumijemo, nisam homofob, zabolje me ko što radi kako za to tako i generalno u životu, ali sjašite bre više sa predstavljanjem neprirodnih stvari kao normalnih. I ne, neće zbog onoga dijete postati gej ali možda hoće probati jer eto, to je ok.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Nenormalna je jedino nasilnost. Na zalost danas se misli da nasilje podrazumjeva samo šipku u glavu. Greska je misliti da neko nesto “predstavlja” samo zato sto je to. Greska je misliti da neko nesto “predstavlja” samo zato sto trazi jednaka prava za sve i uvazavanje. Greska je koristiti termin “predstavlja” jer te automatski stavlja u moralno dominantnu poziciju. Greska je taj termin koristiti jer moralna dominacija je mnogo zla prouzrokovala. Bojim se da nije dovoljno reći ja sam dobar jer potrebno je i biti dobar. Nisam siguran da se moralna dominacija kvalifikuje kao nenasilnost. “Predstavlja” je zaebat termin.
Sent आत्मनः