Ovo je REALNOST,Djokovic potpuno pogresno igra na TRAVI,ali fascinira kako Vajda nista ne radi povodom toga...
edit:Evo uze drugi set,dako se UOZBILJI vise
Printable View
Ovo je REALNOST,Djokovic potpuno pogresno igra na TRAVI,ali fascinira kako Vajda nista ne radi povodom toga...
edit:Evo uze drugi set,dako se UOZBILJI vise
a opet igra defanzivno sto je ono koliko slajs udaraca katastrofa !!!
pa i ovaj set nije on dobio, nego ga je Beneto izgubio. Malo hrabrije Nole igra, ali i dalje je to lose. Potpuno promasena igra za travu
Dobro je, sad je 5:0 u 3.tj. 2:1 u setove,a pitanje je oce li MOCI Beneto da nastavi...
e ono kad je spasio brejk lopte na 2-0 0-40 je recept kako da igra one bekend paralele ono treba daforsira a ne da pimpla sa linije !!!
3 DUPLE,pa to moze samo Djokovic...
Interesuje me sto mu sad smeta. Izgleda da je,na predlog sinisam-a,nasao bolje patike pa se ne kliza. Mozda mu sad reket treba. Ili nove RUKE.
U brate, sinisam je za tebe MALO DIJETE,ti rece da je Djokovic nikakav sportista,pa zar bi NIKAKAV SPORTISTA uradio OVO sto je Novak URADIO,dobro je ne volis ga,sinisam ne voli Federera ,ali dajte malo OBJEKTIVNOSTI,ne bi vam skodilo;).
Cim je Novak poceo da napada,cim je poceo malo rizicnije da igra,to je onda potpuno druga PRICA,miran je sto se tice drugog kola,a onda ili Fish ili Tipsar:cool:
Folirant je to, veliki :p
U pravu si 8)
Oli mi samo rec kako ti Novak moze bit dobar sportista? Znaci,samo pogledaj koliko je meceva predao,zbog raznoraznih razloga. Plikovi,povreda ledja,problemi sa disanjem,vrucine,svasta nesto. A pogledaj samo da Federer i Nadal NIJEDAN zvanican mec nijesu predali u svojoj profesionalnoj karijeri. I nisam ja jedini koji prica da on nije sportista,nego i njegove cijenjene kolege to pricaju. A sto je to on veliko uradio,molim te? On je solidan teniser koji je imao svoje momente slave,i to ti je to. On sad samo pada,a realno,konkurencija mu nije toliko jaka. Po vasoj prici,jedini bolji od njega su prva 2 reketa svijeta. Meni se cini da nije bas tako,ali cemo vidjet.
Opet kazem sto se PREDAJA tice,sve sam fino objasnio par puta i vise necu,samo cu reci da COVJEK ima problema sa DISAJNIM putevima i pri velikim VRUCINAMA ,jednostavno ne moze da dodje do daha,imam druga koji ima slican problem,pa i kad nije vrucina ne moze da uhvati vazduh,a kamoli kad jes,sto se tice ZULJEVA preda je Nadalu na W polufinale 2007,ali da pratis znao bi kroz sta je sve prosao na TAJ W,sto se prozivanja od strane kolega tice tu su Rod-DICK(dovoljno sam reka) , Robredo(:lol:)i Federer(on to radi namjerno,ne samo prema Djokovicu nego i prema drugim teniserima iz VRHA(ovo je vrlo bitno)),a Novak Djokovic nikad,pazi NIKAD nije pricao protiv svojih kolega(kao ni Blake ni Nadal),i uvijek je govorio i govori da mu je ZDRAVLJE na prvom mjestu:p:cool:
edit:zaboravih ledja,imao je s ISTIM veliki problem,ali kad je poceo da koristi drugu tehniku pri SERVISU,taj problem je NESTAO,iz razloga sto mu ledja sad ne trpe tolikoi OPTERECENJE,kao PRIJE(par godina unazad)
O tome sto je uradio u KARIJERI ne mogu da diskutujem s tobom jer ili se ZAJEBAVAS ili samo PROVOCIRAS...
ja imam jedno kompromisno rjesenje:
da tokom trajanja turnira pricamo o tenisu, a da izmedju turnira raspredate o tome ko je kakav sportsman i (ne)covjek, jer mi je stvarno besmisleno pricati ove price dok traje jedan ovakav turnir.
Sve u svemu, iz ove teme se može zaključit da teniseri u principu nisu dobri sportisti i uopšte ljudi. :D
ma da, pare ljude kvare :D
Dobro,ja sam iznio svoje misljenje,evo ce njegove igre i rezultati pokazat svoje,da ja tu nista ne pricam.
P.S. @MadGod Samo neki teniseri nisu dobri sportisti i ljudi. Nemoj da generalizujes. :lol: :P
Novak prva dva seta loš a druga dva solidan.Ima dosta prostora za popravku igre, posebno na mreži.
Prve nedelje dok je podloga brza ,Novak će imati velikih problema ali ako uspije da uđe u drugu sedmicu biće izuzetno opasan.tada će trava biti neuporedivo sporija, ponegdje je i neće biti i to je šansa za Noleta koji je realno u odsustvu Nadala najjači igrač na sporijim podlogama.
Federer rutinski. Malo mučenja u prvom setu i onda lagano.I dalje nesiguran sa osnovne linije, već ustaljene greške iz forehanda.
Bekhand slajz je fantastičan, dropšot takođe...
Servis siguran a nije imao prilike da pokaže svoju raskošnu igru na mreži.
Ipak vidjećemo kako će funkcionisati kada dođu ozbiljniji rivali.
BRITANCA Andyja Murrayja, trećeg tenisača na svijetu, ove godine mnogi vide kao najveću prijetnju Rogeru Federeru u Wimbledonu, dok u All England Clubu nema Rafaela Nadala.
Murray je, pak, u ponedjeljak ponudio svoje viđenje o tome tko je najbolji svih vremena na travi.
"Pa, Sampras! To je sasvim logično. Čovjek je osvojio sedam naslova pobjednika u Wimbledonu, za razliku od pet Federera. Dakako, Federer ga ima šanse prestići, ali u ovom trenutku za mene nema nikakve dvojbe", rekao je Murray.
Sampras je najbolji na "svetoj travi" bio 1993., 1994., 1995., 1997., 1998.,1999. i 2000 godine. Federerove razdoblje je nastupilo od 2003. do 2007. godine kada je osvojio pet pehara zaredom. Serija je stala prošle godine kada je Nadal u epskom finalu pobijedio Švicarca 3-2 u setovima.
"Govorimo o sitnicama. Stvarno je malo nedostajalo da kao drugi igrač svijeta dođem u Wimbledon. Da je Haas iskoristio 2:0 u setovima i break loptu protiv Federera u Roland Garrosu ja bih bio drugi tenisač na svijetu. Dakle, razlike su male", rekao je Murray i završio uz riječi:
"Razlika između mene i Federera i Nadala je razlika na Grand Slam turnirima. No, i tamo se osjećam sve bolje i igram sve bolje. Uostalom, na ostalim turnirima imam bolji omjer protiv Federera i dokazao sam odavno sebi da mogu biti i broj 1 i broj 2."
pa ovaj Škot je zajebao i Federera.Toliko uobraženosti, što je ovo brate.
Jedino se slažem da je Sampras bolji od Federera na travi ali to jednostavno dvije više titule u Vimbldonu jasno dokazuju!
Sada navijam protiv Mareja i Federera , ostade mi samo Nole.
Nadam se da će on i dalje biti korektan .
Ono juče je bilo za svaku pohvalu.
Dok bi drugi igrači sa njihove strane mreže nonšalantno posmatrali što se dešava sa povrijeđenim protivnikom, Nole je došao direktno kod njega, dao mu peškir i razmjenio nekoliko riječi...
E zato volim Nolete.
Valjda ga ne pokvare bolji rezultati( ako ih uspije ostvariti).
BRITANCA Andyja Murrayja, trećeg tenisača na svijetu, ove godine mnogi vide kao najveću prijetnju Rogeru Federeru u Wimbledonu, dok u All England Clubu nema Rafaela Nadala.
Murray je, pak, u ponedjeljak ponudio svoje viđenje o tome tko je najbolji svih vremena na travi.
"Pa, Sampras! To je sasvim logično. Čovjek je osvojio sedam naslova pobjednika u Wimbledonu, za razliku od pet Federera. Dakako, Federer ga ima šanse prestići, ali u ovom trenutku za mene nema nikakve dvojbe", rekao je Murray.
Sampras je najbolji na "svetoj travi" bio 1993., 1994., 1995., 1997., 1998.,1999. i 2000 godine. Federerove razdoblje je nastupilo od 2003. do 2007. godine kada je osvojio pet pehara zaredom. Serija je stala prošle godine kada je Nadal u epskom finalu pobijedio Švicarca 3-2 u setovima.
"Govorimo o sitnicama. Stvarno je malo nedostajalo da kao drugi igrač svijeta dođem u Wimbledon. Da je Haas iskoristio 2:0 u setovima i break loptu protiv Federera u Roland Garrosu ja bih bio drugi tenisač na svijetu. Dakle, razlike su male", rekao je Murray i završio uz riječi:
"Razlika između mene i Federera i Nadala je razlika na Grand Slam turnirima. No, i tamo se osjećam sve bolje i igram sve bolje. Uostalom, na ostalim turnirima imam bolji omjer protiv Federera i dokazao sam odavno sebi da mogu biti i broj 1 i broj 2."
Pa ovaj Škot je zajebao i Federera.Toliko uobraženosti, što je ovo brate.
Jedino se slažem da je Sampras bolji od Federera na travi ali to je jednostavno, dvije više titule u Vimbldonu jasno dokazuju!
Sada navijam protiv Mareja i Federera , ostade mi samo Nole.
Nadam se da će on i dalje biti korektan .
Ono juče je bilo za svaku pohvalu.
Dok bi drugi igrači sa njihove strane mreže nonšalantno posmatrali što se dešava sa povrijeđenim protivnikom, Nole je došao direktno kod njega, dao mu peškir i razmjenio nekoliko riječi...
E zato volim Noleta.
Valjda ga ne pokvare bolji rezultati( ako ih uspije ostvariti).
Odavno se u tenisu nije pojavio neko ko je toliko UOBRAZEN i ANTIPATICAN kao Endi MURAJ(ovako ga zove Verdasko,pa cu i ja),a najjace je kako stavlja sebe u isti KOS sa Federerom,iako nema niti jedan GS( nadam se da ga nece NIKAD ni imat),o njegovoj igri nemamo sto pricat,on UBIJA TENIS:-P
Pi, smrdljivi Marej... :burp:
Konačno se slažemo, bar oko Mareja...