9.85 za 9 dana
Printable View
9.85 za 9 dana
99.98
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
66.67
U selo za kucu nam je racun ~15 eura... od toga je stvarna potrosnja kw oko 2.5 eura... ostalo su transporti, zajednicke potrosnje 4 eura ???!! gubitci itd... moze li se kako zaliti kome na ovo jer ovo smisla nema?? 6x je veci racun od stvarne potrosnje
[emoji846][emoji846]
Da ti još više olakšam.
188 [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A što činiš ti? Na što se griješ?
110 potrosnja top
Svaki dan masine za ves , za susenje vesa par klima , veliki zamrzivac.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Odavno ti pričam da je do podnog
Pomeli se na Ilindan.
Pa i jeste i nije, tj. ako se koristi kako treba i termostat se ne čačka svako malo, vjerujem da ne bi puno uticalo na račun. Kod mojih u stanu od 150m2 sa površinom mnogo većom za podno grijanje (+ protočni bojler, regularni bojler, mašina za sušenje, mašina za pranje, mašina za suđe, 2 frižidera, 3 parapetne klime koje se koriste stalno, ima još 3 koje se ne koriste, tj ljeti povremeno - računi budu manji nego moji
To svakako. Ali ako se ne koristi kako treba može da potroši dosta.
Hahaha, muški
Možda je potrošnja neke ulična rasvjeta stavljena pod zajednička potrošnja. Mada...selo, kuća...ne znam okle tu stavka zajednička potrošnja.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Za rasvjetu ide 4-5eura po kuci
Evo ja...
Na račun od 100e mi je centralna jedinica klime potrošila 55e. I neka je, napolju -2 a terasa u staklo i ja u kratke rukave [emoji1787]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8b83d79c9f.jpg
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bugi, brate, te EV, te na -2 u kratke na terasu, te... oborićeš sistem. Prijaviću te, časti mi. Samo još fali da se slikaš sa transparentom: sirotinjo, naštedi se struje.
[emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bludni sine struje...[emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Udjite obradujte se :)
114e oj-ha
131.65
Sent from my SM-A556B using Tapatalk