Na peugeot 308 2016 godište javlja mi se greška da treba da sipam neki UREA aditiv ili neću moći da startujem vozilo kroz 1800km. Mogu li to da uspem sam na pumpu ili treba da se poništava neka greška?
Printable View
Na peugeot 308 2016 godište javlja mi se greška da treba da sipam neki UREA aditiv ili neću moći da startujem vozilo kroz 1800km. Mogu li to da uspem sam na pumpu ili treba da se poništava neka greška?
To.ti je adblue, imas na svaku.pumpu ili na aparat dje se gorivo toci ili u bidone. Treba naci dje se sipa na Peugeot, moze da je u gepek ispod rezervnog tocka, moze da je do cepa dje sipas gorivo...uglavnon pise ti adblue na čep. I ne treba da resetujes nista...bar je tako na VW.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
pobrkah temu... stavih u pitajte :D umejsto u automobilizam
Ovo auto ko da je pravljeno za snimanje filma Pobjesneli Max [emoji16][emoji16][emoji16]
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Mora li onaj matrak za retrovizore da radi da bih tehnicki prosao ?? :D Budali nesto,pa sam ga raskacio.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Registracija mi istice 19., hoce li se moci zakazati par dana posle tehnicki ako sam nemam kad?
Kakav je tu zakon?
Mozes kad god, ali mislim da ce ti bit skuplja polisa. Podji prije i uradi to, ili barem neka ti ispisu polisu.
Preporuka dje kupit dobar akumulator, od 74 Ah? Bosch? Varta Blue/Silver Dynamic?
Duracell u Bolex ili Yuasa u Next.
Ja samo Topla uzimam a zivim na sjever, groma ne cuje ko zimi ko ljeti..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dva pitanja
1.koje disk plocice da gledam,koje marke?
2.ima li dje da ravnaju diskove bez skidanja sa auta?
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Previse ce nam biti 2 bacve. Da prvo popijemo ovu tvoju pa cemo drugi put moju :-)
Kakve su brembo, master sport germany, magneti marelli, comline, febi bilstein?
Imao je neko da ravna diskove bez skidanja...zadnji su zajedno sa lezajevima pa se ne skidaju nego ih moram ravnati na kolima.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Od kocnica stavi : Ate... Trw.. Pagid, Jurid...Brembo, Textar i dr. Febi i nije los koliko je Topran ili Mapco...
Ja stavih textar i evo poslije jedno 2000 km znaju da zaskripe ponekad.. Postoji li kakav lijek protiv toga? [emoji23][emoji23]
Sent from my Mi 9 using Tapatalk
Da te castim jos jedne, presle oko 1500 pa skinuo sa Jaguara S type...