Mislio sam da narucim nesto sa ovog sajta http://www.sportsdirect.com/default.aspx
ali oni ne salju za Crnu Goru, da li postoji neki sajt da preuzme tu robu pa da mi je posalju za Crnu Goru, a da ne bude neka velika provizija?
Printable View
Mislio sam da narucim nesto sa ovog sajta http://www.sportsdirect.com/default.aspx
ali oni ne salju za Crnu Goru, da li postoji neki sajt da preuzme tu robu pa da mi je posalju za Crnu Goru, a da ne bude neka velika provizija?
Nisi jedini. Meni su podijelili porudžbinu, prvi dio sam čekala 3 nedjelje da pošalju (pri čemu je 2 nedjelje status bio waiting for supplier), a ovaj drugi dio su poslali nakon 5 nedjelja. Slala sam im svaki dan poruke, i ni na jednu mi nisu odgovorili. Ali evo na sreću je krenulo sve konačno na put...
Evo još jedne moje dogodovštine sa drugarima iz Pošte:
Čekam neke pakete još od prije prvog nevremena, i kad su bili ovi mirni dani između dva snijega nazovem da se raspitam ima l što za mene. Javi mi se neki ljubazni gospodin, uzme mi ime i broj i kaže javiće se čim provjeri. Super. Nisam ni očekivala da će mi se ko javiti, a kamoli još i da mi učini uslugu tako što će raditi svoj posao. Ne prođe 15 minuta zove čovjek i veli evo ima jedan paket na vaše ime, i baš sad je kolega ispred vaše zgrade, ako vam nije problem siđite dolje i ponesite jedan euro. Haha :D I što ja nesrećna učinim (sve samo da ne idem u Poštu 2 na drugi kraj grada), uzmem euro i siđem ispred zgrade đe čovjek stoji naslonjen na auto i drži moj paket. I ja ga pitam a što ne dođoste na vrata da mi donesete paket, a on veli ne znam koji je ulaz. Na adresi zbog ovakvih njihovih izjava sam dodala doslovce i sljedeći tekst, pored regularnog broja ulaza i sprata: TREĆI ULAZ OD GRADA. Ja pitah čita li on uopšte adresu, a on veli izvini nisam obratio pažnju. Da ne pričam da mi adresa ima 5 redova sa sve koordinatama za te čudne biljke od poštara. Za nevjerovat :D
Ako platim DHL isporuku 90$(~70 € ) hoće li mi naš DHL uzeti koliko ?
ne smije ti uzet jer si platio vec
a uzece ti 37e
ne smije ni dinara meni nikad nisu jednom kad su htjeli ja sam rekao vratite robu a ja cu poslati mail da uzimate nepredvidjene troskove i sve rijeseno
I meni su trazili oko 40 eura da bi je skinuli sa carine (vrijednost je nekih 30 eura bilo), bezobrazluk. Otisao sam po robu sam i nikada vise necu narucivati preko njih.
Kako to misliš da je skinu sa carine ???
Da li se PDV i dalje plaća ako je roba za dalju prodaju ??
Moze li meni da se javi neko na pp da mi objasni kako da ja sama porucim nesto sa jednog sajta koji dostavlja u CG i kolika je postarina...pleaseeeeee
PA registruješ se,ubačiš u korpu to što oćeš,popuniš podatke ako treba,odabereš vrstu pošte kojom ti šalju i ideš na checkout. 90% slično svuda :)
Ja iz PG imam papall .
i kupujem na E-bay i dealextreme svasta zivo.na PP imam preko 20 kupovina, ana DEx desetak..
Ne vidim sta je ljudima problem...
Oce li mi neko objasnit ovo.Kod jednog prodavca iz Hong Konga kod koga je free shipping ima dvije opcije slanja:
1. Free shipping to Montenegro Via DHL
2.Free shipping to Montenegro Via HONGKONGPOST
Ovom drugom opcijom sam do sada dobijao stvari i nisam placao nista (osim onih 1e) ali me buni ovaj free shipping DHL-om.
Da li to znaci da cu DHL platiti po dobijanju robe ili prodavac salje DHL-om bez mojih dodatnih troskova?
da.iako te oni istraumiraju kako ti to ne mozes, kako je to strasna procedura.mene su navukli jednom.
oce li ovaj paypal vise????