Moze se skinuti ali se iPhone ne moze aktivirati ako nije UDID telefona na listi nekog developer accaunt-a. BTW ne moze se ni update na 4.0 odraditi ako nemas MAC racunar. iTunes na Windows-u prijavljuje gresku...
Printable View
Shto si me linkovao? :)
A beta im vjerovatno sluzi da prikupe feedback od developera, ipak je to Apple, ne izbacuje on OS koje je ******, kao sto to radi Windows :)
aaa greskom kad sam ti kopirao ime pa ostalo kao jedan link a nisam gleda no kuca i posla... prastaj.. :D
eee de ne stoji apple-u to da radi kao Wm
ee da li ste znali da 10-15% ljudi u MICROSOFT-u kriju svoj iPhone... :D
Izasla Opera mini za iPhone... vec je u vrhu besplatnih aplikacija :)
http://itunes.apple.com/app/opera-mi...er/id363729560
Instalirao sam iPhone OS 4.0 Beta na 3GS-u... Pa cu vam reci utiske... Za sad nije prevelika razlika... Prvo shto upadne u oko je to da umjesto crne pozadine sa aplikacijama sad imate pozadinu koju zelite (kao na iPad-u)... :)
ok reci sto i kako i da li ima kakvih bagova i koja poboljsanja ima... ako sve sljaka ok reci mi da i ja ubacim na ovaj moj... :)
Dobar klip za apple :)
http://www.youtube.com/watch?v=yorrq...layer_embedded
Kakva je razlika izmedju 3G i 3Gs ... a da je bitna za nas obicne smrtnike? :D
Pa na bagove nisam jos nailazio, mada nisam nesto previse ni cackao po njemu... Nema nekih "wau" poboljsanja - tako da nije neophodno da ga instaliras... Na osnovnom ekranu kad dvaput pritisnes Home dugme, prikaze ti aktivne aplikacije (multitasking) - mada je moj model 3GS... Ovoga nema na 3G... Jedini problem koji imam je sa svojom zasticenom wireless mrezom, ne mogu da se konektujem, nesto je pobudalio jer je ranije imao zapamcen pass, mada ovo je problem koji imaju i drugi korisnici ranijih varijanti OS-a, a ne bag nove verzije... Moj drug sa isto OS 4 nema ovaj problem... Rijesenje je ponovno rekonfigurisanje rutera, tj promjena WPA2 passworda....
Kkako si instalirao 4.0?
Mora da je sim free iphone 3gs pa si stavio 4.0. Jer koliko znam jos nisu uspjeli da otkljucaju ga.
Drug mi ima Apple developer nalog, pa je na njihovom sajtu registrovao moj UUID i onda mi dao instalaciju, koja se odradi kao restore preko iTunes-a. Da, sim free mi je telefon, bez ikakvih krekova.
Stvarno, o cemu je tu rijec. Pali normalno na 3G, al na wifi nece. Cini mi se da je na jutjubu nesto petljano oko upgradea flash plejera, a znamo da se apple ne mirise sa Adobe. Mozda i odatle problem sa kompatibilnoscu, ko ce ga znat.
Mada cek, problem imaju samo korisnici T-com? Onda ce ga djavo znat :lol:
Ja mislim da je do T-Coma, preko mTel-a vele da moze :D
naravno da je do t coma. ni meni nece evo 15 dana koliko li. je li zvao ko t com podrsku?
Mora da je nesto oko podrske za flash i optimizacija sa safarijem. Znam da npr. ljudi koji koriste PS3 za fejs i jutjub, isto imaju nekih problema oko apgrejda flash plejera.
Ljudi iz T-coma nisu sigurni sta je problem. Definitivno je do njih, jer preko 3g-a, ili bilo kog drugog provajdera youtube radi normalno.
ja koristim m:tel pa i dalje ne mogu da koristim aplikaciju youtube, zato sam instalirao aplikaciju mxtube i radi mi preko te aplikacije. Kako zašto - nemam pojma.
EDIT:
sad sam probao preko mreže da upalim youtube i radi savršeno. A preko wi-fi-ja neće nikako.
ovo je baš čudno.
jeste koristili MxTube , desava li se ista stvar i na njega???
Pa evo ti napisao covjek da mu radi preko nje :)
Haha, sad čitam o ovom liku koji radi u Apple, i kao zaboravio prototip telefona u kafiću, pa onda zvanični dopis iz Apple da im se uređaj vrne, pa deaktivacija telefona daljinskim putem.. kakve namještene priče, što je ovo :)
na mxtube radi sve k'o podmazano. A na youtube - neće pa da ga moliš :D
Kakva je Opera mini?
Meni se nešto ne sviđa. Koristim je na win7 eo 100 godina, al mi nije legla ođe. Nema onog multitouch zooma, samo na tapkanje. To je minus, i nešto mi se Safari čini brži. Al valjda bi trebalo da je obrnuto, ali nisam je koristio dovoljno dugo nego sam je pobrisao za sat vremena. Skini je i probaj, pa sam procjeni. Ima onaj speed dial, odlična opcija! I valjda kompresuje fajlove pa smanjuje potrošnju, Safari čini mi se ništa ne kešuje.
Tako da, nije loša u suštini al treba još malo da se optimizuje.
I ja imam isti problem sa Youtube..Skinuo sam MXtube i radi ok sve,ali ipak bi volio kad bi napravio originalnu aplikaciju,zbog history,playliste itd..
Pokusao sam instaliranjem pushfix iz cydije i jos nekih stvari,nema pomoci..stvarno ne znam u cemu je problem
Sada radi YT ;)
potvrdjujem. do koga je greska bila sale?
Visha sila...
ima li neka aplikacija koja omogućava da prikaže broj kada te neko zove sa ''zaštićenog '' broja ?
Ne, jer se broj 'krije' na centrali, tako da taj podatak ne dolazi do telefona.
pi crkli ! :D haha
Zašto mi je svaki put kada u SBSettings provjerim applikacije koje mi rade - stoji MAIL - iako sam isključio push i sve moguće ... ima li neka druga caka da se isključi mejl ... zašto to radi - ni sam ne znam...
Provalio sam da kada se otvore kontakti onda se i mejl otvara...
Jel stavljao neko iphone os 4.0 beta 4? I baguje li?
Niko nista? OK, moracu znaci da ga stavim pa sta bude :)
Evo ja da ti odgovorim... Imam instaliranu os 4 betu (8A230m) na iPhone 3GS 32GB vec jedno mjesec dana, i sasvim solidno se ponasa... Nisam primjetio neke vece bagove, uglavnom neki slucajni bagovi, koji se ne ponavljaju... I baterija otprilike isto traje... Imas multitasking (dvoklik na home dugme) i gasis aktivne programe tako sto zadrzis prst na nekom od otvorenih programa i onda na crveni iks... Jos mozes i da pravis foldere na osnovom ekranu, stavljas pozadinu, imas character counter u porukama... I to je otprilike to od ovih "glavnih prednosti"... Tek ce da zasija kad izadje nova verzija iPhone-a, i kada developeri budu pravili aplikacije koje podrzavaju multitasking...