A jel moguce da jos radi? :mrgreen:
Printable View
A jel moguce da jos radi? :mrgreen:
neka urecete ga :D
jes da ponekad sporo otvara , ali vazno je da nekako radi :D
ne ovo je dobra taktika...podsjeti me na onu epizodu s.p. cartmanland, povecavaju ovako interesovanje a samo admini mogu da ga posjete :D http://www.southparkstudios.com/clip...rm=Cartmanland
Forum je nedostupan od 18:00 do 18:35 svakog dana.
Ada svi znamo za to,nego se od 18:00 do 18:35 evo mjesec dana sigurno javljaju problemi.
Cini mi se da je Drug Tito to objasnio,no se ne sjecam ni sto ni kako.
Meni danas nije bilo tog zastoja oko 6, tako da ako je ova poduža migracija doprinijela da ga više nema oprošteno.
Koja je kvota na padanje servera u slijedecih 24h?
:D
Stvarno nije bilo zastoja danas u 6.
Neka ljudi, vidite da se radi maintance :D
Tuga od foruma postala. . .
bolje da migriraju u rikverc jer je negde zatrokiralo
dobro jutro, drugari ;)
Ko u dobra stara vremena. Chekaju ljudi ispred pekare da otvori. :)
Kako se ustedjelo na ovi novi hosting.
Pali li na mazut,ili na metan?
Plin su mu ugradili kod onoga u Tuzi :)
Ja u subotu prođoh pored zgrade MUP-a kad čuješ :
A NEĆEŠ MI GA TI VIŠE FORUMAT NA CAFEMONTENEGRO JA TI JEMAC.PLJAS!
Tebi neko? :D
Ne,no nekome je frcalo.Valjda su ovi iz ANB provalili ko je ko i ko što piše...
Ne otvara ja vrata kad neko zvoni ovih dana...
Znash li rain, kad je bio stari cdm forum, neko je ishtampao od poslanika par tema sa podforuma Herceg Novi i direkt na skupshtinu opshtine. Od tad je ono "Mahalo se stampanim forumima po skupshtini!"
Sjećam se moj tito ja toga.Stari sam ja borac odje :)
Vala bi trebali sredit taj hosting, najpopularniji forum u Crnoj Gori a dostupan 10 sati dnevno...
Osveta Chelzinja part 1.
Pa nebitno shto je nedostupan, svejedno udjem povremeno. Ali dok otvara stranice ovog foruma ponasha se kao imam 56k konekciju kuci a ne 3mb . . . Ne znam o chemu se radi, ali posrali ste se u najpopularniji CG forum . . .
Mislim brzi je kad radi :)
A udrite necu da priznam!!!!
Nema sanseeeee!
Evo za divno cudo jutros radi
Je li u pitanju greška ili je namjerno pdf Oglasi stavljen pod rubriku Računari(i još je naglašeno da je za računare i računarske komponente), a tamo se kupuje i prodaje sve i svašta?
Jel moguće da stavite mali mimeTEX plugin u cgi-bin folder foruma pa da možemo vježbat latex :-) i kucat matematičke formule!!!Nije loše da ima i ta mogućnost a ako ste raspoloženi mogu stavit link sa upustvom!!!
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=33759&page=3
Ima li iko ziv od moderatora da banuje ovo?!