... ce izgubiti od Rafe :D
Printable View
... ce izgubiti od Rafe :D
Ima 19 godina.
Gledah mech i sta reci samo "Bravo Ana!" i ovo je dovoljno, daleko je dogurala a bice jos bolje, ipak igrala je protiv prvog reketa svijeta i to u finalu RG.
Bice vremena i za titule.
Sjutra slobodno ocekujte vatren mech i jedan i drugi su izuzetno motivisani.
ne mogu da docekam...njami njami
jedno je sigurno a to je je da cemo gledati odlican tenis.
Veliko bravo za Anu za sve što je uradila na ovom turniru!
Danas se nadam da će konačno Rafa dolijati!:)
Ajde Roze operi majmunchica...:D Daleko da je nadal losh igrach ali kako se zove ono shta on radi, trchi prebacaj i chekaj da protivnik pogrijeshi... Pih, mnogo je nezanimljiv,a josh kad ga vidim da prije servisa one gace cupa ahahahahhaha...
Svidja mi se ovo anti-nadal raspolozenje na forumu :lol:
same here :D
Ja navijam za Rafaela Nadala
evo opet izvuče Nadal dvije brejk lopte koje je imao Federer.
ma nadal je chudo breee:) :)
GO NADAL !!!!:mrgreen:
10 brejk lopti kad ne iskorisits onda moras da izgubis set.
Uz to uzasan procenat prvog servisa.
Nadal igra pametno-napada federera "visokim" lopticama tik uz osnovnu liniju.
Ne odgovara Rafa Rogeru :D
koliko grijesi federer.sprdnja.
Kakav winner ovaj zadnji sad od Nadala... Svaka mu chast!
Nevjerovatno da neko ko samo trči i prebacuje uz par dobrih udaraca može da vodi protiv Federera koji je u tehničkom smislu za njega doktor tenisa.
ahahah smijeshno ;) Par dobrih udaraca? Gledamo li mi isti mech izvnini? :D
Gledamo, ne znam da li uživaš u ovom što Nadal prikazuje, jer je ovo industrijski tenis totalno.
federer dekoncetrisan namrtvo, koliko mu je samo lopti u mrezu zavrsilo, nadal samo da je zdravo kakve lopte stize ;)
Do sad bi saznali da se dopinguje sigurno, tako da ti ta pricha ne drzhi vodu. Ostaje ti samo da navijash protiv Rafe i chudish se chudu kakve lopte stizhe :D
Ne radi se tu o navijanju protiv njega, moj favorit je neko treći, već pričam o nevjerovatnoj snazi, kondiciji, izdržljivosti na nivou crnaca čovječe:)
koliko grijesi federer ovo je strasno.pa sve ciste lopte ili ispuca ili posalje u mrezu.
pih.
Rafa je Rafa ;)
rafa je rafa ali federer nije federer.
federer ima 3 x vise neprisiljenih gresaka.
Koncentracija mu je na vrhuncu tokom cijelog meča, to je npr između ostalog nedostajalo Đokoviću u petak, mnogo je energije potrošio na nervozu da ne pričam da je poslednji set praktično predao bez otpora.
Nego evo rukomet kreće da se malo tamo prebacim:)
j*** majku federer ovoj mrezi.:)
ovaj rafa klizii po ovoj sljaci nenormalno. a fizicki ne da je spreman nego bi moga maraton trcat.
Sad servira za mech... Nadam se trecoj uzastopnoj tituli :) Pa da se krene u pohod na Wimbledon 30og juna :)
bravo za nadala.bravo.
Oooooooooooh, SRCEeeeeeeee!!! :bravo: Daj da ti ja pomognem oko tih gacica... :monkey:
p.s. Preslatki ste mi sa tim anti-Rafa komentarima. ;)
nisu anti-rafa nego sam rekao je federer igrao lose uz dosta gresaka.kad se ne iskoristi jos 17 brejk lopti...bye byeeeee
stvarno je lud rafa. svaka mu cast. 21 godina a 3 uzastopne RG titule, strasno...
Zavrshi se i ovaj turnir... Shto se Wimbledona tiche volio bih da Roddick neshto vishe uradi ovaj put, a ne da odma ispane... Momak ima potencijal, samo nema srece :)
Dobi masni casti mi...zasluzeno.Korektan je uprkos krajnje antipaticnom nastupu (subjektivno misljenje)
Steta za prvi set i onoliko brejk lopti, los prvi servis...
sorry federer !!!!:)
rafael nadal i 3 godinu zaredom osvaja roland garros
NADAL: roger see you again NEXT YEAR