Ima li ko Armaf Cdni batch 2016/2017?
Printable View
Ima li ko Armaf Cdni batch 2016/2017?
Bih da pazarim parfem, ovaj moj iz Nk se "iskvario " imate li koga da je provjeren i da li mogu dobiti kontakt ili instagram link :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b7eca829fb.jpg
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
Treba mi zenska pomoc, neki parfem sa mirisom karmina, pudera, tako tih stvarcica koje svaka zenska torba ima? :)
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Narciso Rodriguez Poudree mi prvo pade na pamet.
A onda imaš na tu foru i Valentino i neke Lancome... Eto, otprilike...Giorgio Armani Si...
Nema na čemu... Meni možeš uzet' Néroli d'Ispahan Boucheron ;)
Ne smijem ti javno ovako obecavati, xaxaxa, sto znam :D
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Pa obećaj mi tajno :joy: ;)
Može li me neko uputiti, jesu li parfemi u parfimeriji Tanja 100% original?
I zanima me koja je razlika između Cartier La Panthere parfum i edp varijante? Je li parfum jači ili ? Značilo bi mi ako neko ima oba pa da mi uporedi 😃
Parfum je uvijek jači, čisti parfem, koncentrat. Eau de parfum (edp) blaži, mada svakako jači od eau de toilette (edt) . Ukratko.
Znam to, nego kad je konkretno Pantera u pitanju zanima me koji je bolje uzet 😂
Edp jer parfum je otrov.
Kuća hemije: Armaf CDNI man edt 47€
Cosmetics: Armaf CDN Milestone 45€
Da ne bude "nijesmo znali" :)
Dje uzet Amo Ferragamo najpovoljnije, 100ml po mogućnosti ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ima li neko da izdekantuje 10/20ml Red Tobakoa?
Ima ja, častim te 10ml.
Kakva su nam iskustva sa Granado kućom? Naiđoh u Briselu na njihove parfeme. Neroli me oduševio na prvu loptu (citrus razvaljuje (ili mi je i oivo udarilo u mozak))...
Elem, ima li ko kakva iskustva... Viđeh da imaju bocun od 300ml...
Dobih ovaj na poklon, valja li sto? [emoji2]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aad336ad38.jpg
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Ko salje iz BG-a parfeme za CG ? Neko je pominjao ali ne mogu da nadjem broj/link ?
Ne šalje niko.
Ja sam dobio broj od kolege @Misko Kluni , i naručivao par puta sve ok prošlo. Ima lik neku kombinaciju sa ovim kamiondžijama.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Nisam znao, izvinjavam se.
Može i meni kontakt nisam pola godine kupio ništa.
Predlozi za dobre muške parfeme ?
Je li neko raspolozan da se mijenjamo? Dobijen na poklon, ali je prejak pa ne odgovara mom senzibilitetu [emoji2] Prakticno nov jer je par puta iskoriscen. Moze i prodaja. Koliko je u prodavnici, samo odbiti 20€ [emoji2]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7d66296e85.jpg
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Vise od par puta :). I nw ide to bas tako, cijena izparfimerija, pa i kola kad izvedes iz salona ne možeš ih prodati po cijeni iz salona a ne parfem koji si otvorio i koristio.
Ovako mozda bolje: cijena iz parfimerije nikako- niti placas zakup ni distribuciju ni carinu bla bla .. dakle cijena kod sanera minus 1\6 te cijene za potroseno minus cinjenica da si prva ruka. :) cao.
Hahaha moze ali sam zensko i ne zelim ovaj parfem. Samo vracam covjeka u realnost. :)
Jeste ali ja ne moram ako kupujem kod sanera isti parfem to automatski obara cijenu, na kraju dobio ga je na poklon- dakle nije ga kostao nista sto ga svodi na vrijednost za koju se moze nabaviti. Na kraju njemu ni ne vrijedi toliko jer ga ne zeli. Haha tako ti ja formiram cijenu. Ne mora on.
Kakvih crnih šanera oni ne postoje ima i 15godina, imaš švercere što dovlače parfeme iz Srbije čisto sumljam da ih iko kod nas dovlači iz Madjarske, jer kompletan šverc parfema kreće isključivo iz Madjarske i ove što prodaju divlje parfeme Turske, Kineske ili odakle su već ako nekom uspiju da ih uvale kao origina i tobože testere isto iz nekih istočnih zemalja.
Mislim da nisi u pravu. Kupovala sam nis parfeme i u Cosmeticsu i onda isti kod sanera jer ga Cosmetics od tada vise nema u ponudi ( 30 eura razlike) i mogu ti reci da je parfem tj. sadrzaj identicnog kvaliteta kao i naredna 3 puta. Razlike nema a posto koristim taj jedan trebalo bi da znam. Kupovala sam i druge koje isto tako nema razlike od onih iz Cosmeticsa. Ti vjerovatno nisi imao dobro iskustvo.