Novi volvox, al kao što kaže kolega vjerovatno sve prodato..
Printable View
Odavno je tamo prodato.
Pri prodaji sam svog stana, pa gledam nesto 75-85m2 da nadjem. Jos kad bi se uglavilo u 1200/m2, bilo bi idealno.
Ali to nije lako naci, kao sto je bilo do prije nekolike godine. Sve sto mi se svidjelo, je 1400+. Osim Riversidea, a tu cuh da plavi, i da treba jos zgrada-dvije da se podignu, a na onaj prostor mi to izgleda prenatrpano.
Imas na Stari/Konik tacno preko puta Lukoil pumpe reklamu na balkon da se prodaje stan 80-85 kvadrata 1200€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslom sam vezan za D Goricu, to mi je vec predaleko. Valjda nesto nedje iskoci, malo “juznije”.
Ono prelazi granicu ljudskog bezobrazluka. Sve radi zarade, koju Opstina dozvoljava na ovako male povrsine. A ovolika potraznja za stanovima je mogla da se iskoristi tako sto bi se “prosirile” granice grada. Da se ide u sirinu, prave nova naselja (shvatam, to jeste skuplje, ali na kraju se opet isplati), jer prostora ima sa svake strane. Ali ne, daj da na ovaj prostor nacickamo zgrade kao Pez bombone, pa kad PG dodje kao BD, ko ga šiša.
Za Riverside ako je to na Drac uz Ribnicu. Znaci isključivi krivac je taj koji je to dozvolio ne investitor. Sa druge strane da su napravili tipa dvije zgrade ogradili ih i sredili dvorište možda bi zaradili i više jer ne bi bio kvadrat 1000-1200. Nego bi bio 2000 EUR i sto je najjace mislim da bi se prodao prelagano je ruke lokacija dobra.
Sto se tiče plavljenja mislim da to nikad nisam vidio poplavljeno? Je li neko gledao u poslednjih 30 godina?
Trenutno su 3 zgrade pored ribnice, 2 su vec zavrsene i pocinje useljenje. Ja se isto iskreno ne sjecam da je onaj dio ikada plavio. Meni se iskreno ne svidja prilaz do one zgrade sa koje god strane dolazili, ona uska ulica, uzas.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Meni je rečeno da će most da se širi i onaj prilaz od mosta do zgrada. Sto je sasvim realno tj izvodljivo.
Jeste, kad prodaju sve ce da se radi a onda 10 godina kasnije....
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A okle. Sve je kod nas masna lažavina...
Ne napravi se most 50godina sad ce ga zbog tri zgrade napravit… poplavit oce nekad, mozda bude ove godine a mozda za 10. Ali bazd ljeti koji ce da bude kad moraca presusi ce bit zanimljiv…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko agenciju da predlozi, za prodaju stana? Bih da oglasim, pa me interesuju licna iskustva, da ne biram po broju pratilaca.
Stavi ovdje slobodno:) uzece ga neko:)
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Slikaj sam i oglasi na patuljak i ostale stranice. Platiš te 10 eura za oglašavanje, sami će se nudit ne boj se
Imaš dosta mijesta da se sam oglasiš. Čak i da platiš reklamu instagramu i ostalima nećeš preko 50€ potrošiti,a agencija će uzeti minimum 1000€. Mada ti uvijek i kod agencije,staviš svoju cijenu oni na tu cijenu stave svoju proviziju i to je to.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Taman cu tako i uraditi. Znaci patuljak moze biti od koristi. Mislio sam i onaj placeni oglas na IG, vidim da se i to radi.
Mada nije mi neka trka, ali eto, valjda mi treba promjena. I koji kvadrat vise
Eto ga, postavljen. Ako se kome zivi na Zabjelo, malo mirniji dio, ima forumaški popust :)
Pa ce da se trazi onda nesto novo. Siri centar i dio oko Bloka su mi najinteresantniji, ali tu je vecinom starogradnja, a ne ulazi mi se u novo renoviranje. A za 1500+ po m2 nemam. Bice duel sto je zanimljivije, prodaja ili kupovina.
Novogradnju jedino u izgradnji da uzimaš zbog niže cijene. Srećna prodaja!!!
Koliki je stan i koja zgrada, moj kolega traži da kupi :)
56m2, zgrada Lipe :)
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-Dvosoban-stan
Predivan stan, i kako ti pisah na PM, nevezano za ovaj oglas, moj kolega je baš ovaj stan gledao na Patuljak i mnogo mu se dopao.
Eto, ipak ti pglasi rade bez posrednika :)
Baš mi je drago, i zbog tebe i zbog kolege. Super stan.
A tebi sad kao trebaju savjeti oko ovog novog, javljaj :D
Sa srećom :)
rekoh ti ja, okaci. Prodace se:):)
bravo, nek je nafacno i jednim i drugima
Zahvaljujem ljudi :)
Ja sam dogovorio stan u Venturu, tako da cu sigurno dosadjivati na ljeto, da preporucite majstore.
Šta se radi u komšiluku
https://i.postimg.cc/cJcYsWkB/posle.jpg
https://helvetictrebinje.com/
upravo kliknuh.. lamela 1.. 1 lift za 70tak stanova? 10tak stanova po spratu?
genijalno...
Hvala Lepo
Trebinje je lijep grad baš, a i zgrade koje sam gledao novogradnje djeluju baš lijepo urađene. Doduše čuh da je kvadrat 1400 eura. Na rast cijena utiče i atraktivnost samog grada, povećan broj turista iz regiona posljednjih godina. Ranije sam slušao da se tokom sezone jedva nađe apartman za izdavanje.
A sve zavisi od interesovanja. Obično ako ih prodaja krene dobro, podignu cijene i istrpe dok se ne prodaju kako su zacrtali. Najbolje da pođeš do njih i pokušaš. Veliki investitori tj poznatiji poput Zetagradnje su jedino preko poznanstava davali neke korekcije. Za Venturu ne znam jer je nova firma ali su koliko sam čuo dobro bili startovali sa prodajom.
Dvosobni da, trosobni 1250€, sa 50€ dolje za unaprijed jednokratno placanje. Ali mi rekose da nista manje od trosobnih nema, jer sam ja prvo dvosobni trazio. I to su sad ostali samo neki od 110+ kvadrata.
koliko su mi oni rekli, poslovni su svi prosli, i bas vecina stanova, nesto oko 75-80%. Jer znam jos ljudi koji su trazili, da su vraceni.
Ali isto tako, vec je u planu jos jedna zgrada iza ove. Oce li biti za 2-3 ili 4 godine, ne znaju, ali ce biti. Zabjelo se ozbiljno razvija, moze biti interesantno i onima koji nisu do sad tu zivjeli.
Svako naselje u PG ima svoje dobre i loše strane. Važno je da čovjek bude zadovoljan izborom i da kupi nekretninu koja će ispunjavati minimume za normalno funkcionisanje. Takođe, meni lično je bio jedan od prioriteta atraktivnost lokacije, a što podrazumijeva da ta nekretnina dobije na vrijednosti tokom godina. Do skoro sam živio na Starom, bio sam jako zadovoljan, bez obzira na razne priče. Jednostavno, imao sam sve u krugu od 50 metara što se tiče prodavnica, buregdžinica, ćevabdžinica, picerija apoteka, raznih prodavnica, frizera, mesara, knjižare, šnajderi, ključar, obućar, bukvalno sve... dovoljno mi je bilo liftom da se spuštim da doručkujem ako mi je volja da jedem nešto u trenutku...Vrtić mi je bio blizu, škole na 10 minuta pješke... To je za mene lično bila jako velika privilegija. Kvalitet stana je bio veoma dobar, zgrada Zetagradnje. Od mana mogu da izdvojim to da je tokom godina došlo do ekspanzije gradnje kao svuda, bilo je toliko živo posljednjih godina , da mogu uporediti sa strogim centrom Podgorice devdesetih. Stari Aerodrom I faza je sasvim dobar za život. Sada sam u drugom dijelu grada, pa se navikavam, djeca su zadovoljna, ja i supruga takođe.
To svakako. Zabjelo ima skole, vrtice, fudbalske terene (ko voli koji termin dobra stvar), prodavnice. Realno, ono potrebno za zivot ima. Nedostaje li jos uvjek koji lokal, restoran i sl, to da. Ali za porodicni zivot, sasvim fino.
Egzekutor, inace, ovamo je parking mjesto 6000€. Cisto da imas u vidu, ako budes gledao sto.
Garaža ili otvoreno parking mjesto??
Hvala...
Interensatna mi je ta zgrada, kao i Gradnja promet koja se pravi preko puta. Problem je što Gradnja promet neće biti završena do kraja 2023. godine.
Alternativna lokacija je Zetagradnja u 4. jula (koja tek treba da počne da se gradi pored one nove, tek završene ZTG zgrade).
Takođe, interesantna je lokacija i CG Gradnje (iza Volvoxove Old Bakery, preko purt Razvršja, iza Rafaelo residence complexa), takođe u 4. jula, ali taj investitor nije pouzdan, koliko sam uspio da vidim pa mi se ne igra sa tim ulaganjem...
U svakom slučaju, Zabjelo postaje interesantno što se tiče lokacije, 99% sam siguran da ću na jednoj od ove dvije lokacije nešto uzeti (prvenstveno u svrhu izdavanja).