ljudi off topic,al me zanima dje je nabolji super95? u podgorici? imam problema sa autom,pa koju pumpu preporucujete da je najbolja?
Printable View
ljudi off topic,al me zanima dje je nabolji super95? u podgorici? imam problema sa autom,pa koju pumpu preporucujete da je najbolja?
Kod Autobuske - 100 %.
rijesice mi zbog filtera goriva, znaci na autobusku? i rad na ler ako nije kvalitetno gorivo odma osciluje... interesuje me samo super95?
Castellana Petrol ili Ina u TV...
ja usuh dans plin an Vuk Petrol , mogu rec da sam osjetio blagu razliku na bolje ... rekao bih da imaju dobar plin
ma sta kaaaaazes...
a time se bavis,je li?
Zato sto gorivo im stize direktno iz rijecke rafinerije, i sva goriva su Euro 5.
Oni kod autobuske plin dobijaju iz Euro Gasa, a taj plin je originaly iz Albanije. Gorivo im nije Euro 5.
jes brao, gazda toni je katolik pa je nasa veze u 'rvatskoj. ne sprdaj se, benzin ti je svuda u cg isti, samo je fora dje mu vise tj manje bacaju vode...
a te fore prodaj tamo u tuzi :lolblue:
fakat, alex-a (poznatiji kao napaljenko) radi kod njega :lolblue::lolblue:
Napaljeni je sef servisa, i mos' ga jebat.
Ne prodajem ja nikakve fore, samo ti pricam to sto sam cuo u vidio.
A ovo sa vodom - http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile06.gif
Da ne vidjeh dio sa vodom, pomislio bih da covjek zna neke stvari
nije to smijesno zapravo tuzno istinito je, jugopetrol drzi monopol na gorivo, i drugima da bi bili zadovoljni je dozvoljeno da sami mimo hellenica uvezu po par cistijerni svega, i da bi imali zaradu, posto im se gleda na jedno oko, trpa se voda , negdje trazite na uvid kad guraju cijevu za kontrolu u rezervare da vidite kolko vode odvaja, ili kompjutere sa senzorima, ja svojim ocima gledao , necu reci koja pumpa, al 30 posto tanka pod zemljom voda ................
Ne trpaju oni vodu, voda se sama stvara.
a jes...valjda zbog toga sto se vadi sa onih platformi na moru...:rolleyes:
ada cujes po tanka vode se stvori nitokuda, ili mozda iz zemlje povuce vlagu ..............
Pa da, postoji nesto sto se zove fuel contamination.
Avioni su dosta osjetljivi na vodu i prije leta se rade flight check-ovi, jedan od njih je test goriva - da li ima vode? Sta, neko je dosao i sipao vodu u kerozin?
Ne. Znas li da je jedan avion pao zbog toga, British Airlines 38, Boeing 777, u januaru 2008-e? Bilo je previse vode u tankeru, vozio je iznad Rusije, pojavio se led u sistemu, FOAG nije mogao da meltuje, kad su dosli kod Heathrow-a 777 je ostao bez powera i pao dolje.
aha jes, to je slucaj sa pumpama u cg, isto ti dodje ;p
Ali ne možeš da kažeš da je neki pumpađija došao i sipao 1000 litara vode u 40 000 litara benzina, jer odmah bi se zajebao. Prvi zajeb bi bio to što benzin je lakši od vode i ne miješaju se, voda pada dolje a benzin gore. Kad bi dosli na tankanje, prvih 1000 litara bi bila čista voda a onda opet benzin čisti.
dodaju oni jos ponesto da to nekako gori i radi, a ne razdvaja se na taj nacin, znam da svima piste kompjuteri do besvijesti na high water levels i puca im tuki za to
Uzmi litar vode i litar benzina i probaj da ih miješaš. Nema šanse.